Kezdőlap / Hírek / Az Xbox Series X egyik legidegesítőbb funkcióját eltemethetjük

Az Xbox Series X egyik legidegesítőbb funkcióját eltemethetjük

Végre a 2208-as frissítés az Xbox Series X-re megoldja az online kompatibilitás ellenőrzést. Így nem kötelező az állandó internetkapcsolat, ha lemezes játékkal játszunk, csupán fel kell azt telepíteni. Nem mindenki rendelkezik internettel vagy nem állandóan, ezért ez egy áldás lehet sokak számára. Igaz a frissítésekhez és egyéb bővítményekhez továbbra is elengedhetetlen a világháló.

A Microsoft nem verte nagy dobra ezt a változtatást, de az Xbox egyik dolgozója, Eden Arie (vezető mérnök) megerősítette az alábbi Twitter bejegyzésre válaszolva. Azzal indokolta a funkció eltávolítását, hogy cross-gen játékok indításakor a legtöbb esetben nem igazán volt szükség a kompatibilitás ellenőrzésére.

Eddig ez problémát okozott, de most már a játékok Xbox One verzióját közvetlenül lehet telepíteni az Xbox Series X konzolokra és csak a frissítések, egyéb kiegészítők beszerzése esetén lesz szükség internet kapcsolatra.

A Microsoft legkomolyabb konzolja továbbra is az Xbox Series X, melyet érdemes beszerezni, hiszen a piac egyik legerősebb játékos masináinak egyike. Arról nem is beszélve, hogy mennyi Xbox játék érhető el rá, a visszafelé kompatibilitásnak hála. De ne feledkezzünk meg az Xbox Series másik tagjáról sem, az Xbox Series S-ről.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 3 legjobb gamer PC (2022 november)

Egy jó gamer PC összeállítás aranyat ér, hiszen az építés fárasztó meló és jobb, ha …