Kezdőlap / Cikkek / A sorozatszerelmesek legjobb alkalmazásai: Ha imádod a sorozatokat, ezek az appok a Te telefonodról sem hiányozhatnak
A sorozatszerelmesek legjobb alkalmazásai

A sorozatszerelmesek legjobb alkalmazásai: Ha imádod a sorozatokat, ezek az appok a Te telefonodról sem hiányozhatnak

Úgy tűnik, a sorozatok manapság nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint valaha. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az HBO, a Netflix vagy éppen az Amazon Prime Video megjelenése és sikere.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az alkalmazáskészítők úgy döntöttek, hogy elkezdenek sorozatszerelmeseknek kedvező appokat gyártani.

Dive: a „sorozatshazam”

Az alkalmazást korábban Touchviewként ismertük, Dive formájában ma már iOS és Android operációs rendszerekre is elérhető. Hogy hogyan működik? Először is be kell állítanod, hogy melyik sorozat melyik évadának melyik részét nézed. Ha laptopodon filmezel, közelítsd a telefonodat a hangfalakhoz, hogy a Dive felismerhesse, melyik jelenetről van szó, és hogy arról érdekes információval szolgálhasson számodra.

A Dive emellett ráadásul pontosan tudja, hogy melyik adón mikor melyik sorozatot és filmet játsszák, így ha valami érdekel, beállíthatod, hogy az app jelezzen neked.

TV Time

Az alkalmazást iOS-ra és Androidra is elkészítették. A TV Time valódi sorozatnaplóvá teszi készülékedet. Első lépésként be kell állítanod, hogy mely sorozatokra vagy kíváncsi, az alkalmazás pedig értesít arról, hogy mikor, melyik csatornán láthatod a részeket.

Ha az appban rákattintasz egy adott sorozat címére, még több információt láthatsz, így például a korábbi évadokat, a színészeket és szereplőket, de egy olyan közösségre is rátalálsz, ahol a tiédhez hasonló ízlésű embereket ismerhetsz meg.

TV Series

Ez az alkalmazás a TV Time-hoz nagyon hasonló, a kettő közötti fő különbség, hogy ez utóbbi fő funkciói regisztráció nélkül is elérhetőek. Ugyanúgy be kell állítanod a programban, hogy mely sorozatok érdekelnek, és értesítést kapsz arról, hogy mikor és hol adják őket a tévében. A multimédiára kattintva akár trailereket is nézhetsz.

Comments

Kapcsolat Papp Alexandra

Talán ez is érdekel

Otthoni Home Office munka – Mi kell hozzá?

Elérkezett a Home Office ideje, aki megteheti, az otthonról végzi a munkáját. Mire lesz szükségünk, …