Kezdőlap / Cikkek / A piac legjobb okostelefonjai I. – 2017. sztárjai

A piac legjobb okostelefonjai I. – 2017. sztárjai

Lassan itt az év vége, és ez évben is szépen fejlődött a technológia. Számos csúcsminőségű okostelefon jelent meg a piacon, így hát úgy gondoljuk, itt az ideje egy kis összefoglalónak. Melyek 2017. legjobb okostelefonjai?

iPhone X

Tíz év után az Apple úgy döntött, hogy változtat az iPhone megjelenésén.

Mi szól az iPhone X vásárlása mellett? A kijelző, amely különleges felhasználói élményt nyújt és az arcfelismerő funkció, amely az esetek túlnyomó többségében kiválóan működik.

Mi szól az iPhone X vásárlása ellen?  A hátlapi kamerák egyáltalán nem rosszak, de még sokat javíthat rajtuk az Apple, többet várnánk tőlük. A telefon hátránya még, hogy az üvegen és az acélon sokkal jobban meglátszanak az ujjlenyomatok, mint az alumíniumon.

Pixel 2 XL

A Google okostelefonjának második generációja szintén 2017. legjobb okostelefonjai közé sorolható.

Mi szól mellette? A mérete ellenére könnyű és kényelmesen illeszkedik a kézbe, emellett akkumulátora hosszú ideig bírja a bevetést. Akármilyen fényviszonyok mellett szép képet készíthetsz vele. Az Android 8.0 gyorsabban megy rajta, mint bármely más okostelefonon. A minőségi hangszórókkal jól élvezhetőek a zenék és a videók.

Bár a készülék számos előnyét említettük, van min javítani. A gyors töltés nem sorolható a telefon legnagyobb előnyei közé, a kamerának nincs dupla szenzora, valamint nem tudsz az eszközhöz fülhallgatót csatlakoztatni.

Huawei Mate 10

A Huawei Mate 10 a márka legújabb és eddigi legnagyobb készüléke.

Hogy mi szól mellette? A nagy és ügyesen tervezett kijelző, a jól működő ujjlenyomat-olvasója, a jó minőségi kamera, amellyel akár este is meglepően jó képeket készíthetsz, a nagy teljesítménye és a 64 GB-os belső memóriája.

És milyen gyengéit említhetjük? A színvisszaadásban még javulhat az IPS panel, valamint az EMUI 8 nem hagyja ragyogni az Android 8.0-t.

Ha készülékvásárláson gondolkodsz, fordulj hozzánk bizalommal, a Notebook.hu csapata készséggel áll rendelkezésedre.

Comments

Kapcsolat Papp Alexandra

Talán ez is érdekel

Legjobb 5G telefonok [2021]

Amikor beköszöntött az 5G korszak, elég nagy felhajtás volt körülötte, hogy káros az egészségre, elpusztulnak …