Kezdőlap / Egyéb / 59S UVC sterilizáló eszközök tesztje | Bacik, vírusok rettegjetek!

59S UVC sterilizáló eszközök tesztje | Bacik, vírusok rettegjetek!

Azt hiszem 2020 nem éppen a kedvenc évünk lesz, ha majd visszagondolunk rá. Én is átestem ősszel a Covid-on, nem volt túl kellemes, úgyhogy elhihetitek nekem, fontos a kellő odafigyelés, kézmosás, maszk viselése és a fertőtlenítés.

Gondoljunk bele, hogy egy nap mennyi mindenhez hozzányúlunk, amit mások is összefogdostak előttünk. Legyen az egy kilincs, kapaszkodó a tömegközlekedésen, egy termék a boltban vagy akár a készpénz. Majd persze ne nyúljunk az arcunkhoz, hordjunk maszkot, de persze a mobiltelefont rengeteg alkalommal elővesszük, és nyomkodjuk az utcán is. Az innen-onnan összeszedett bacikat pedig szépen rákenjük a telefonunkra, miközben simogatjuk a kijelzőjét. És persze, ha telefonálunk vele, akkor az arcunkhoz emeljük, és még hozzá is nyomjuk.

Ezért is van az, hogy a legtöbb baci, szennyeződés a mobilunkon van. Moshatunk mi otthon kezet, ha a telefont ebéd közben kézbe vesszük, és azt nem fertőtlenítettük.

Na, de hogyan fertőtlenítsük a telefonunkat? Mondjuk egy vízálló modellnél kicsit könnyebb helyzetben vagyunk, de az is macerás.

Erre lehet megoldás az UV-C fény, ami képes elpusztítani a baktériumokat, mert lebontja azok DNS-ét és RNS-ét, valamint a vírusokat oly módon tönkreteszi, hogy azok szaporodásképtelenné válnak. Ezen felül a szagmolekulák struktúráját is lebontja, így szagtalanít is.

Nézd meg teszvideónkat is az 59S UVC sterilizáló eszközökről!

59S P26 UVC LED Sterilizáló táska

Na, de térjünk vissza a telefonunk és kisebb használati tárgyak sterilizálására! Az 59S P26 UVC LED Streilizáló Táska tökéletes megoldás erre a szituációra. Kozmetikai eszközök, fehérneműk, gyerekruha és játékok, telefonok és szemüvegek, valamint további használati tárgyak sterilizálására alkalmas, lényegében bármi, ami belefér.

Képes 3 perces gyors sterilizálásra. Mindenféle kémiai szennyeződéstől mentes használat, higany- és ózonmentes. A baktériumok 99,9%-át elpusztítja és megelőzi a bakteriális fertőződést.

59S MINISUN1 UVC LED Notebook sterilizáló

Mi lesz az olyan használati eszközökkel, amelyek nem férnek bele? Példának okáért másik leginkább használt tárgyunk a billentyűzet. Legyen az asztali gépé vagy notebooké, rendszeresen fogdossuk. Az ilyen tárgyak sterilizálására tökéletesen alkalmas az 59S MINISUN1 UVC LED Notebook Sterilizáló lámpa, ami USB csatlakozásának köszönhetően könnyen magunkkal vihető, pici és egy Powerbankról is üzemel, így bármit, akárhol sterilizálhatunk vele.

Biztonságos a beépített automatikus infravörös érzékelőnek hála. 4-féle sterilizálási idővel rendelkezik, vagyis 5-10-30-60 perces programmal és 5-féle erősséggel. Fontos, hogy található rajta gyerekzár, és a tetején egy OLED kijelző a könnyebb kezelés érdekében.

59S SUN1 LED Automata Sterilizáló lámpa

És mi van olyankor, ha még ettől is nagyobb tárgyakat, vagy akár egy egész helyiséget szeretnénk sterilizálni? Az 59S SUN1 UVC LED Automata Sterilizáló lámpa segítségével egy egész helyiséget, sőt magát a levegőt is sterilizálhatjuk. Beépített intelligens élőlény felismeréssel rendelkezik, aminek köszönhetően mozgás esetén azonnal normál fényre kapcsol UV fényről. Amikor nincs mozgás, 10 másodperc villogás után vált vissza UV-C-re.

Mennyire biztonságos és hatásos?

Nagyon megbízható mind a három eszköz, viszont felfigyelhettetek arra, hogy míg az első teljesen zárt, a második infravörös érzékelővel, harmadik pedig élőlényérzékelővel szerelt, erre azért van szükség, mert az UVC fény nem teljesen veszélytelen. Nem szabad akármilyen olcsó, megbízhatatlan UVC sterilizálót venni, ugyanis a fénye huzamosabb idejű használat alatt az emberi szemet is veszélyezteti, látáskárosodást okozhat.

Az 59S márka megbízható, ezért is van felszerelve a megfelelő védelmi mechanizmusokkal, érzékelőkkel, hogy ne fordulhasson elő egészségkárosodás használatuk közben. Csak olyan eszközöket vásároljatok, amelyekben külön figyelnek erre, mint az 59S termékei!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Norton antivírus összehasonlítás | A legnagyobb és legrégebbi

Ha azt kérném, sorolj fel vírusirtókat, szinte biztos, hogy az első három márka között szerepelne …