59S UVC sterilizáló eszközök tesztje | Bacik, vírusok rettegjetek!

Azt hiszem 2020 nem éppen a kedvenc évünk lesz, ha majd visszagondolunk rá. Én is átestem ősszel a Covid-on, nem volt túl kellemes, úgyhogy elhihetitek nekem, fontos a kellő odafigyelés, kézmosás, maszk viselése és a fertőtlenítés.

Gondoljunk bele, hogy egy nap mennyi mindenhez hozzányúlunk, amit mások is összefogdostak előttünk. Legyen az egy kilincs, kapaszkodó a tömegközlekedésen, egy termék a boltban vagy akár a készpénz. Majd persze ne nyúljunk az arcunkhoz, hordjunk maszkot, de persze a mobiltelefont rengeteg alkalommal elővesszük, és nyomkodjuk az utcán is. Az innen-onnan összeszedett bacikat pedig szépen rákenjük a telefonunkra, miközben simogatjuk a kijelzőjét. És persze, ha telefonálunk vele, akkor az arcunkhoz emeljük, és még hozzá is nyomjuk.

Ezért is van az, hogy a legtöbb baci, szennyeződés a mobilunkon van. Moshatunk mi otthon kezet, ha a telefont ebéd közben kézbe vesszük, és azt nem fertőtlenítettük.

Na, de hogyan fertőtlenítsük a telefonunkat? Mondjuk egy vízálló modellnél kicsit könnyebb helyzetben vagyunk, de az is macerás.

Erre lehet megoldás az UV-C fény, ami képes elpusztítani a baktériumokat, mert lebontja azok DNS-ét és RNS-ét, valamint a vírusokat oly módon tönkreteszi, hogy azok szaporodásképtelenné válnak. Ezen felül a szagmolekulák struktúráját is lebontja, így szagtalanít is.

Nézd meg teszvideónkat is az 59S UVC sterilizáló eszközökről!

59S P26 UVC LED Sterilizáló táska

Na, de térjünk vissza a telefonunk és kisebb használati tárgyak sterilizálására! Az 59S P26 UVC LED Streilizáló Táska tökéletes megoldás erre a szituációra. Kozmetikai eszközök, fehérneműk, gyerekruha és játékok, telefonok és szemüvegek, valamint további használati tárgyak sterilizálására alkalmas, lényegében bármi, ami belefér.

Képes 3 perces gyors sterilizálásra. Mindenféle kémiai szennyeződéstől mentes használat, higany- és ózonmentes. A baktériumok 99,9%-át elpusztítja és megelőzi a bakteriális fertőződést.

59S MINISUN1 UVC LED Notebook sterilizáló

Mi lesz az olyan használati eszközökkel, amelyek nem férnek bele? Példának okáért másik leginkább használt tárgyunk a billentyűzet. Legyen az asztali gépé vagy notebooké, rendszeresen fogdossuk. Az ilyen tárgyak sterilizálására tökéletesen alkalmas az 59S MINISUN1 UVC LED Notebook Sterilizáló lámpa, ami USB csatlakozásának köszönhetően könnyen magunkkal vihető, pici és egy Powerbankról is üzemel, így bármit, akárhol sterilizálhatunk vele.

Biztonságos a beépített automatikus infravörös érzékelőnek hála. 4-féle sterilizálási idővel rendelkezik, vagyis 5-10-30-60 perces programmal és 5-féle erősséggel. Fontos, hogy található rajta gyerekzár, és a tetején egy OLED kijelző a könnyebb kezelés érdekében.

59S SUN1 LED Automata Sterilizáló lámpa

És mi van olyankor, ha még ettől is nagyobb tárgyakat, vagy akár egy egész helyiséget szeretnénk sterilizálni? Az 59S SUN1 UVC LED Automata Sterilizáló lámpa segítségével egy egész helyiséget, sőt magát a levegőt is sterilizálhatjuk. Beépített intelligens élőlény felismeréssel rendelkezik, aminek köszönhetően mozgás esetén azonnal normál fényre kapcsol UV fényről. Amikor nincs mozgás, 10 másodperc villogás után vált vissza UV-C-re.

Mennyire biztonságos és hatásos?

Nagyon megbízható mind a három eszköz, viszont felfigyelhettetek arra, hogy míg az első teljesen zárt, a második infravörös érzékelővel, harmadik pedig élőlényérzékelővel szerelt, erre azért van szükség, mert az UVC fény nem teljesen veszélytelen. Nem szabad akármilyen olcsó, megbízhatatlan UVC sterilizálót venni, ugyanis a fénye huzamosabb idejű használat alatt az emberi szemet is veszélyezteti, látáskárosodást okozhat.

Az 59S márka megbízható, ezért is van felszerelve a megfelelő védelmi mechanizmusokkal, érzékelőkkel, hogy ne fordulhasson elő egészségkárosodás használatuk közben. Csak olyan eszközöket vásároljatok, amelyekben külön figyelnek erre, mint az 59S termékei!

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség az felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.