Kezdőlap / Cikkek / 5 játék, amiért várjuk a 2020-at!

5 játék, amiért várjuk a 2020-at!


Hiper-sebességgel szállt el a 2019-es év. Azonban már most tisztán látni, hogy 2020 is tartogat izgalmakat a gamerek számára. Össze is gyűjtöttük öt olyan játékot, amik kétséget kizáróan 2020 legnagyobb durranásai közé fognak tartozni és érdemes már előre bevésni megjelenési idejüket a naptárba!

Doom Eternal

2020. március 20-án a Doom egy újabb átgondolását kaphatják kézhez a vért és belső szerveket kedvelők. Az eddig is ismert szellemiséggel megegyező, azonban már javított és felturbózott grafikai elemekkel kiadott játék biztosan alkalmas lesz a feszültség levezetésére! Legalábbis az eddig megjelent pletykák alapján zúzásban nem fog szűkölködni.

Cyberpunk 2077

A Cyberpunk 2077-et egy mondatban le tudjuk írni: Keanu Reevest mindenkinek! Az év talán legjobban várt játékában egy bérgyilkos bőrébe bújva fedezhetjük fel Night City-t. A 2012 óta készülő játékról azonban ennél többet egyelőre nem tudunk, de a készítők azt ígérték, hogy hamarosan elkezdenek több információt is megosztani a rajongókkal!

Dying Light 2

A zombikkal megtűzdelt történetben 15 évet ugorhatunk előre az időben 2020-ban. A tavasszal megjelenő Dying Light 2 játékban végignézhetjük, ahogyan az emberiség megmaradt része küzd a fennmaradásért mindeközben új, eddig még ismeretlen képességű szörnyekkel is találkozhatunk. Amit azonban a legjobban várunk azok a játék rendszerében bevezetett újítások, melyek segítségével döntéseink alapján változik a térkép és maga a történet is.

The Last of Us második része

Joel és Ellie története végre visszatér PS4-re, de már most felhívjuk arra a figyelmet, hogy ez nem feltétlenül egy boldog találkozás lesz! A játék készítői ugyanis azt nyilatkozták, hogy a Last of Us második része a gyűlöletre és annak hatásaira koncentrál. De mi már készen állunk arra, hogy újra összetörjék a szívünket ezzel a mesterművel.

Marvel: Avengers

2020-ban végre kedvenc karaktereink bőrébe bújva menthetjük meg újra és újra a világot! Az előreláthatóan május 15-én debütáló játékban egy sokkoló eseményt követően (amely egy elrontott akciót takar) a játékosoknak minden erejüket latba mentve kell különböző küldetéseket teljesíteniük!

Te melyiket várod a legjobban?

Comments

Kapcsolat Tarcsi Szilvia

Talán ez is érdekel

Nincs szükséged új notebookra!… vagy mégis?

Kíváncsi vagy, hogy szükséged van-e notebookra? Esetleg a régit érdemes lenne-e lecserélned? Ezekre a kérdésekre …