Kezdőlap / Cikkek / 4+1 tipp az Insta Story-jaid feldobásához

4+1 tipp az Insta Story-jaid feldobásához

Unod már, hogy mindig ugyanolyan bejegyzések jönnek veled szemben az Insta-sztorik között? Szeretnél valami extrát mutatni a többieknek, vagy csak olyan bejegyzést kirakni, ami legalább egy kicsit eltér a már látottaktól? Most jöjjön pár tipp, amit talán még nem hallottál, az Insta Story-k csinosítására.

1: Szivárvány betűszín

Egy kicsit macerás kivitelezni, de némi gyakorlással megoldható. Írj rá valamit az általad készített képre, majd jelöld ki az egész szöveget. A színválasztónál nyomd hosszan az egyik színt (ez lesz a kiindulási színed), majd tedd egy másik ujjad a szöveg kijelölésnek a végpontjára. A kijelölést kezd visszafelé húzni (hogy egyre kevesebb betű legyen kijelölve), közben pedig a színskálán húzd egy másik színre az ujjadat. Egy-két próbálkozás kell, hogy az ujjaidat összehangold, de egész látványos megoldásokat lehet kihozni belőle.

2: Rétegezés

Egy nagyon alap megoldás, de egy kis kreativitással egész érdekes képeket hozhattok össze vele. Válasszatok ki egy képet, majd a „rajz” ikonra nyomjatok rá. A rajzolófelület megjelenése után nyomjátok hosszan a kijelzőt, amíg ki nem tölti az egészet egy színnel az Insta. A kitöltés után az alsó skálán tudjátok kiválasztani, hogy milyen legyen a kitöltő szín, majd ha ez megvan, nyomjatok a radír ikonra. Ezután kezdjétek radírozni a kijelzőt bizonyos részeit, hogy az „alsó réteg” láthatóvá váljon.

3: Kollázs

Nem mindegyik telefonnal működik (eddig csak iPhone-al sikerült előidézni), de egy próbát megér. Készíts egy semleges színű képet, majd lépj át a Galériádba (pl. a Home gomb megnyitásával, vagy ha már korábban meg volt nyitva, akkor a listázó gombbal). Jelölj ki egy képet, nyomj rá a másolás opcióra, majd lépj vissza az Instagram Sztori-szerkesztőjébe. Elvileg meg kellene, hogy jelenjen egy kis képen „Sticker” jelzéssel az általad kijelölt kép, amit ezután bátran pakolgathatsz a sztorid felületén. Ez több képpel is megismételhető, szóval egész komoly kis kollázst sikerült összehozni vele. Erre amúgy hasznos app tud lenni (és minden OS-en elérhető) az Unfold is.

4: HypeText

Ehhez már külön alkalmazásra van szükséged, amit HypeTextnek hívnak. Itt minimális energia-befektetéssel lehet pofás mini-videókat készíteni. Az albumból válassz ki egy két, vagy készíts egyet az alkalmazáson belül. Ezután válaszd ki a megfelelő animációt és betűtípust a szövegednek és nézd meg a kész eredményt. Kicsit több, kicsit különlegesebb, mint amit az alap rendszer nyújtani tud, szóval érdemes vele ügyködni. Vannak „prémium” részei (betűtípusok és áttűnések), illetve számolni kell vele, hogy az ingyenes változatnál rajta marad az app vízjele a kész anyagon.

+1: A legjobb oldal

Kövesd be a Notebook.hu Instagramoldalát… ez mondjuk a sztoridat nem dobja fel… hacsak meg nem osztod a mi valamelyik posztunkat. Az elég menő lenne! Mit szólsz?

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

ASUS ROG Gamer Csomag Akció!

 Részletekért kattints: https://www.notebook.hu/asus-gaming-akcioVásárolj 2019. szeptember 2. és 30. között Asus G351 vagy G731 gamer notebookot, és …