Kezdőlap / Cikkek / 2019 TOP 200 vicces gamer bakija – VIDEÓ!

2019 TOP 200 vicces gamer bakija – VIDEÓ!


2019 minden kétséget kizáróan az új játékok éve volt! Az pedig, hogy ha egy játékot újnak titulálunk, egyet jelent azzal is, hogy ismeretlen mechanikákat, esetleg szokatlan dolgokat kell elsajátítanunk, még mielőtt élvezhetnénk magát a játékot.

Nyilván ez a folyamat sem megy egyről a kettőre, így előfordulhatnak hibák is játékaink során, amiket sokszor nem is szívesen osztunk meg másokkal, nehogy a végén megkapjuk azt, hogy bénák vagyunk.

Azonban egy szemfüles Youtuber azoknak a bátor játékosoknak a felvételeiből, akik megosztották saját, általában vicces hibáikat, szemezgetett és egy csokorba gyűjtötte ezeket a felvételeket. Így sikeresen megalkotta 2019 top 200-as gamer, azaz játékos fail listáját.

Az 50(!) perces videóban pedig van ám minden, amire csak játékos szívünk vágyhat: láthatatlan ellenfelek, elképzelhetetlen mértékű laggok és bugok, illetve furcsa helyre beakadt játékosok, karakterek.

De nem csak ez az egyetlen ilyen évértékelő videó, amit ezen a csatornán nézhetünk végig. Vannak tematikusan összerakottak is, amik egy játék (például Fortnite vagy Rainbow Six Siege) különböző vicces hibáit járják körbe, így mindenki kedvére, ízlése szerint csemegézhet belőlük!

Nektek melyik volt az a játékotok, amiben eleinte sokat hibáztatok?

A legújabb játékokat konzolra és PC-re keresd webshopunkban!

Comments

Kapcsolat Tarcsi Szilvia

Talán ez is érdekel

Nincs szükséged új notebookra!… vagy mégis?

Kíváncsi vagy, hogy szükséged van-e notebookra? Esetleg a régit érdemes lenne-e lecserélned? Ezekre a kérdésekre …