Kezdőlap / Cikkek / 2015. és 2016. legjobb gépei I. (alacsony árkategória)

2015. és 2016. legjobb gépei I. (alacsony árkategória)

A notebookok és a laptopok piaca az egyik legváltozatosabb és legtöbb modellel számoló piac. Amikor vásárlásra kerül a sor, nehéz dolga lehet az embernek a hatalmas választékban de ez egyáltalán nem gond. Egy kis utána olvasással biztosan Ön is megtalálja azt a modellt, amelyre szüksége van.
A továbbiakban az utóbbi idők ár-érték arány legjobbjait mutatjuk be. Természetesen nem mindegy, hogy az ember munkára, játékra vagy zeneszerkesztésre használja a gépet.
Ebben a bejegyzésben az alacsonyabb árkategóriájú laptopok kapják a főszerepet.

1. 1. Lenovo Ideapad G50-80
Ez a gép általános használatra kiválóan alkalmas és az olcsóbb árkategória egyik legkedveltebb darabja, hiszen 1 TB-os merevlemezzel és 4 GB RAM-mal rendelkezik.
Természetesen külsejére, megjelenésére is érdemes felhívni a figyelmet, emellett pedig működése csendes és az akkumlátora több mint 5 órán keresztül bírja a gyűrődést.
A gép emellett a kevésbé jó videokártyát igénylő játékokat is képes futtatni.
Hogy őszintén, milyen negatív tulajdonságait említhetjük? Anyaga (műanyag) miatt óvatosan kell vele bánni, valamint a hangszórók teljesítménye is korlátozott.

1. 2. MSI GP60 2QUE
Ezt a gépet kifejezetten a játékimádók figyelmébe ajánljuk. Az alacsony árkategóriába tartozik, de a legújabb játékokat is képes futtatni. A minőségi gyártmány árához viszonyítva strapabíró és billentyűzete is elfogadható minőségű.
És, hogy milyen hátulütőt említhetünk? A gép gyorsan és könnyen felmelegszik. Erre érdemes odafigyelni.

1. 3. Lenovo Yoga 2 13
A Lenovo Yoga 2 13, ahogy neve is mutatja, egy rendkívül hajlékony gépet takar, mely így alkalmassá válik arra, hogy kényelmesen bárhova magunkkal vigyük. Erre kis mérete is alkalmassá teszi. Minőségi gépről beszélünk, mely könnyedén tabletté varázsolható.

1. 4. Asus Transformer Book Flip TP300LA
Ez a gép kicsi és könnyű. Az előzőhez hasonlóan szintén könnyedén tabletté változtathatjuk, így ez is ideális az utazásokhoz.

Comments

Kapcsolat Katona-Kis András

Talán ez is érdekel

Libra | Saját pénzneme lesz a Facebook-világának?

Június közepén került bemutatásra, hogy hogyan tervezik bevezetni jövőre a saját digitális pénznemét a Facebook, …