Kezdőlap / Cikkek / TOP5 játék 2019-ben!

TOP5 játék 2019-ben!


Az idei évre sem lehet azt mondani, hogy szűkölködött volna a játékdebütálások terén. Sőt, talán pontosabban fogalmazunk akkor, ha azt írjuk, idén rengeteg már közkedvelt és igen nagy népszerűségnek örvendő játék kapott folytatást vagy reworköt. Éppen ezért elég nehéz feladat egy objektív és viszonylag rövid listát összeállítani a legjobbakról, azonban mi mégis megpróbáltuk a lehetetlent. Ennél pedig talán nem is lehetne szebben búcsúztatni az óesztendőt és köszönteni a még jócskán félhomályban lebegő 2020-as címeket.

Devil May Cry 5

A Capcom fejlesztői nem csak a Resident Evil 2-vel kaszáltak 2019-ben. Márciusban ugyanis a Devil May Cry 5. részével varázsolták el a hack and slash játékok kedvelőit. A történet az előző epizódhoz (Devil May Cry 4.) képest öt évvel később játszódik, amikor is Dante, Nero és egy eddig ismeretlen főszereplő, V megpróbálják közös erővel megállítani a démon Urzen királyt.

Apex Legends

Az Apex Legends 2019 februárjában jelent meg, és mi azóta is imádjuk! A Respawn Entertainment által készített játék különlegessége, hogy más játékok kiemelkedő mintáit alapul véve (például PUBG, CS:GO, Titanfall, Overwatch) és ezeket ötvözve egy olyan 3v3-as meccsekben gazdag játékot alkottak meg, amelyhez hasonlóval még nem igazán találkoztunk.

The Divison 2

Minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy a 2019-es Division 2 lett az év legjobb loot shootere (ebben a műfajban az a lényeg, hogy minél jobb és magasabb szintű tárgyakat szerezzenek a játékosok). Az alaptörténet kötődik az előző verzióhoz: Washingtonban játszódik, méghozzá hét hónappal a félelmetes vírus elterjedését követően. Így már tényleg csak egy célja lehet a játékosoknak: az életben maradás.

Life is Strange 2

Az érzelmileg megterhelő, sokszor sírós, olykor nevetős, de mégis varázslatos első rész sikere után, 2019-ben megérkezett a Life is Strange második „epizódja”. Ebben most két fiútestvér történetét követhetjük nyomon, akik egy szörnyű balesetet követően elmenekülnek otthonukból, és megpróbálják lerázni magukról a sarkukban lévő rendőröket.

Resident Evil 2

Valószínűleg rengeteg régi motoros szíve dobbant egyszerre, amikor a Capcom bejelentette, hogy 2019-ben kiadják az eredetileg 1998-as Resident Evil 2 felturbózott változatát. A várva várt siker pedig nem maradhatott el: a rajongók hosszú idő után újra Raccoon City-ben kalandozhattak zombikat kergetve, méghozzá a legújabb grafikai sajátosságok mellett.

Comments

Kapcsolat Tarcsi Szilvia

Talán ez is érdekel

Nincs szükséged új notebookra!… vagy mégis?

Kíváncsi vagy, hogy szükséged van-e notebookra? Esetleg a régit érdemes lenne-e lecserélned? Ezekre a kérdésekre …