Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2021. május

Top 5 játékmegjelenés 2021. május

A 2021-es év májusa nem hagyott minket izgalmas játékok nélkül. Nézzétek csak, mikre lehet pályázni ebben a hónapban!

1. Resident Evil Village

Elérhető: 2021. május 7. (PS5, XSX/S, PC, PS4, XBO)

Ethan Winters családjával új életet kezd a Biohazard borzalmai után, de a tökéletes családi hangulat azonnal a feje tetejére áll, amikor is szörnyű tragédia történik, és főhősünk ismét megfelelő indíttatást kap, hogy bosszút álljon. Kezdődjék hát a rettegés és a kaland, most már kissé vámpíros formában a zombik helyett.

2. Hood Outlaws & Legends

Elérhető: 2021. május 10. (PS5, XSX/S, PC, PS4, XBO)

Ritka, mint a fehér holló, így becsüljük meg ezt a PvPvE játékot, ahol multiban kooperálva játszunk a gép npc karakterei ellen. Egy amolyan Robin Hood játékot játszhatunk 4 fős tolvajcsapatként a középkorban, kis fantasy-val is megspékelt világban. A gazdagok várait kell kirabolni, hogy azt szétoszthassuk a szegények között. A játékmenet izgalmas a kalandok hosszú szórakozást nyújthatnak a tolvaj bandáknak.

3. Days Gone

Elérhető: 2021. május 18. (PC)
Korábban: 2019. április 6. (PS4)

A Days Gone nagy kedvence volt mindenkinek PS4 exclusive címként 2 évvel ezelőtt, viszont eljött az idő, hogy a zombi hordák hentelésére és főszereplőnk izgalmas kalandjaiba már ne csak PS4-en vethessük bele magunkat, hanem PC-n is. 2 év exkluzivitás után végre a PC tulajok is belebújhatnak Deacon Lee St. John bőrébe, ráadásul magyar felirattal!

4. Biomutant

Elérhető: 2021. május 25. (PC, PS4, XBO)

Az állatok főszereplésével bemutatott Biomutant egy amolyan kung-fu/akció/RPG. Az izgalmakkal teli világban lenyűgöző grafika mellett kell a küldetéseket teljesíteni az általunk választott állattal. A fejlődési rendszer zseniális, a karakterek jól ki vannak találva és a történet sem hagyja egy percre sem unatkozni a játékosokat.

5. Earth Defense Force: World Brothers

Elérhető: 2021. május 27. (PS4, Switch, PC)

Az Earth Defense Force új csatatere jelenik meg a World Brothers képében. Ezúttal a világ négyzet alakú földdé válik. A 3D voxel világ kissé minekraft hatást kölcsönöz a játéknak. A Voxel földet meg kell mentenünk a további széteséstől. A japán játék speciális stílust és érdekes játékmenetet biztosít. Garantáltan nem fogunk unatkozni!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 játék megjelenés 2021. október

Hivatalosan megérkezett a szürke, hideg, esős idő októberre. Szomorkodásra azonban nincs okunk, számos játék újdonságot …