Kezdőlap / Cikkek / Legjobb üzleti laptop ajánlatok [2021 május]

Legjobb üzleti laptop ajánlatok [2021 május]

Sokan, sok üzleti notebook ajánlattal bombázhatnak most, de te ne vessz el közöttük!
Leszűkítettük neked a kört, összeszedtük a legjobb 2021 májusi üzleti notebook ajánlatainkat:

Az üzleti laptopok sajátossága, hogy bátran előveheted egy tárgyaláson, könnyedén magaddal viheted akárhova, és sosem hagy cserben. Mutatunk neked 3 szuper ajánlatot!

DELL Vostro 15 3501

Belépő áron keresel üzleti notebookot? A Dell Vostro 15 3501 tökéletes választás! 10. generációs i3 processzora 3,4GHz-es órajellel, 8 GB memóriával, 256 GB M.2 SSD tárhellyel megfelelő sebességet biztosít irodai szintű munkákhoz. Kijelzője 15,6”, így kényelmes rajta a munka, ahogyan pozitív a matt kijelző is, így a láthatósága akár egy kávézó teraszán is tökéletes. Billentyűzete világít a sötétben 2 választható fényerősségi fokozatban, így akár sötétebb fényviszonyok között is tökéletes gépelési élményt biztosít használójának. A TPM chip-nek köszönhetően illetéktelenek sem férhetnek a géphez tudtunk nélkül.

HP 250 G8

Jó ár/érték aránnyal rendelkezik a HP 250 G8 notebook is, sebességre pedig nem lehet panasz, hiszen 10. generációs i5-1035G1 processzort pakoltak bele, ami akár 3,6 GHz működési sebességre is képes. 8 GB memóriát találsz benne, amire szükség is lesz, ha egyszerre rengeteg programot szeretnénk futtatni zökkenőmentesen, és szeretjük a sok böngészőfület nyitva hagyni. Tárhelyből is villámgyors M.2 SSD dukál, méghozzá 256 GB méretben. A kijelző 15,6”, így bőven lesz rajta hely a kényelmes munkavégzéshez, míg megjelenése matt, ezért a becsillanásoktól sem kell tartanunk. A biztonságunk érdekében TPM chip-et is szereltek bele, így nem kell félnünk a kéretlen támadásoktól.

Lenovo ThinkPad E15 Gen2

Komolyabb versenyzőnek számít a Lenovo ThinkPad R15 Gen2, hiszen a legújabb hardver van a fedélzeten. Processzorból már 11. generációs i5-1135G7 prcesszorával akár 4,2 GHz sebességre is képes. Villámgyors 8 GB memóriája az üzleti területre bőven elegendő. Tárhely gyanánt 256 GB M.2 SSD-t kapunk a fürge alkalmazás futtatások érdekében. Kijelzője 15,6” méretű és matt. Integrált grafikus vezérlő gyanánt Intel Iris Xe-t kapunk. MIL-STD 810H katonai szabványnak is megfelel. Fémvázas, strapabíró, legyen szó megrázó fizikai hatásoktól vagy szélsőséges időjárási viszonyokról akár pára, akár hőmérséklet szempontjából.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály