4382514
Oldal nyomtatása
Xiaomi Mi Pro 2 (FBC4025GL)
  • Xiaomi Mi Pro 2 (FBC4025GL)
  • Xiaomi Mi Pro 2 (FBC4025GL)
  • Xiaomi Mi Pro 2 (FBC4025GL)
  • Xiaomi Mi Pro 2 (FBC4025GL)
  • Xiaomi Mi Pro 2 (FBC4025GL)

Xiaomi Mi Pro 2 (FBC4025GL)

Xiaomi elektromos roller • Gumiabroncs: 8.5" • Motor: Egyenáramú DC kefementes motor • Sebesség: max. 25km/h (sebesség mód: 5km/h (gyalogos), 20km/h (standard) •  Motor teljesítménye: 300W (névleges), 600W (maximális pillanatnyi csúcs) • Terep: Cement, aszfalt, lapos talajtakarók, dudorok vagy lépcsők 1 cm-nél rövidebb és kevesebb, mint 3 cm szélesek • Ellenállóság: IP54 szennyeződésnek, pornak és fröccsenő víznek ellenáll • Akku: Lithium ion  NED1004-K akkumulátor 12800mAh/474Wh)  • Utazási távolság: Kb. 45 km  •  Töltő: 71W névleges teljesítmény • Féktávolság:11.43m száraz, lapos aszfalton • Terhelhetőség: Max. 100 kg. Méret: Kb. 1130 x 430 x 1180 mm (álló) / Kb. 1130 x 430 x 490 mm (összecsukott) • Súly: 14.2kg • Garancia: 24 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
184900
Régi ár: 199 900 Ft 184 900 Ft
Népszerű termékeink

 

 

Sima és elegáns, hordozható és biztonságos. Minimalista dizájn és a repülőiparban használatos alumínium-ötvözet a vázhoz. Összecsukni csupán 3 másodperc és már mehetsz is. 14.2 Kg tömeggel rendelkezik.


Kifinomult sebességtartó automatika és kinetikus energia-visszanyerő rendszer (KERS). A KERS visszanyeri a mozgó jármű kinetikus energiáját pl. hosszú motorfékezésnél.
A tempomat rendszer segít tartani az egyenletes sebességet, felszabadítva a sofőrt a folyamatos nyomva tartás alól.


A magas minőségű akkumulátor kb. 45 km-es hatótávolságot biztosít. A 40 db. 18650-es lítium cella együtt 474 Wh teljesítményre képes az intelligens akkumulátor-menedzsment rendszer által.


Kettős fékrendszer A rollert első, regeneratív motorfékkel és hátsó tárcsafékkel szerelik, az első keréken E-ABS rendszerrel.

 


 

Három sebesség-üzemmód, egyszerű kapcsolás

Ha dolgozni mész, nyomd meg az S gombot, hogy gyorsabban mehess. Ha a parkban jársz, nyomd meg a D gombot, és a zsúfolt területeken aktiválhatod a gyalogos üzemmódot, hogy lassabban mehess. Az üzemmódok közötti váltáshoz csak nyomd meg kétszer a bekapcsoló gombot és könnyen beállíthatod a sebességet a környezetedhez.

 

Biztonságos lítium akkumulátor

45km-es szuper hatótávú akkumulátor 
Az akkumulátor biztonságos és tartós, 474Wh kapacitással. Kiváló gyorsulás, elérve a maximális 25km/h sebességet. Egy teljes töltéssel kb. 45 kilométert tehetsz meg.

 

 

Új generációs energia visszanyerő rendszer

Konvertálja a kinetikus energiát elektromos energiává az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében
A kinetikus energia visszanyerő rendszer (KERS) teljes mértékben felújításra került, és tovább javították az energiaátalakítás hatékonyságát is. Visszanyeri az egyes fékezések és a meghajtás nélküli haladás mozgási energiáját, és átalakítja használható elektromos energiává az utazási távolság további javítása érdekében. Az energia visszanyerés hatékonysága a Mi Home App segítségével beállítható, hogy megfeleljen az egyéni rollerezési igényeknek.

 

 

Csukd össze 3 másodperc alatt

A roller összecsukása mindössze 3 másodpercig tart. Összecsukás után a jármű kompakt és kevesebb helyet foglal el, így könnyen behelyezhető a csomagtartóba. A karosszéria alacsony sűrűségű, nagy szilárdságú, repülőgép-minőségű alumíniumötvözetből készül, és akár 100 kg terhet is képes szállítani. 14,2 kg nettó tömegével bárhová és bármikor könnyen elvihető.

 

 

Örömet okoz és törődik a biztonságoddal

Első és hátsó dupla fékrendszer
Rövidebb féktávolság a biztonságosabb vezetés érdekében

A hátsó kerék nagy, perforált féktárcsát használ, nagyobb fékerővel, míg az első kerék E-ABS regeneráló blokkolásgátló fékrendszerrel van felszerelve. Fékezéskor az első és a hátsó fékrendszer egymás után aktiválódik, és a biztonságos megállás érdekében lerövidíti a féktávolságot.

 

A 8,5” gumiabroncsok új generációja
Kényelmesebb, kevésbé döcögős

A defektállóság és a robusztusság átfogóan fejlesztésre került, és a robbanásbiztos gumiabroncsok teljesítménye szintén jelentősen optimalizálásra került. A 8,5 hüvelykes gumiabroncsok tartóssága akár háromszorosára növekedett. Ez nem csak sima utazást tesz lehetővé sík utakon, hanem nagyon kényelmes a nem burkolt utakon is, mint például kavics, földút és fű.

 

2W-os ultra fényes fényszóró
Nincs elvakítás, kényelmesebb világítás

Az új 2W-os fényszóró nagy fényereje hatékonyan javítja az éjszakai vezetés biztonságát. A fény besugárzási szöge új kialakítású, amely a fényt a látóvonal alatt tartja, hogy elkerülje a fényszórók vakítását.

 

Továbbfejlesztett hátsó lámpa
Nagyobb és fényesebb

A fényszóró bekapcsolásakor a hátsó lámpa automatikusan bekapcsol. A fékkar lenyomásakor a hátsó lámpa villog, hogy figyelmeztesse a gyalogosokat és a mögötted lévő járműveket. A hátsó lámpa hátsó fényvisszaverő funkcióval is rendelkezik a biztonságos vezetés érdekében.

 

Első, oldalsó és hátsó fényvisszaverők hozzáadása
Nagyobb láthatóság, nagyobb biztonság

Fényvisszaverők kerültek elhelyezésre elől, oldalt és a hátsó lámpánál, ez tovább javítja az éjszakai láthatóságot, hogy biztonságban legyél az esti rollerezésed során is.

 

Ötödik generációs BMS intelligens akkumulátorvezérlő rendszer

Hat intelligens védelmi elem szavatolja az akkumulátor biztonságát és meghosszabbítja az annak élettartamát. A Mi Home alkalmazás segítségével ellenőrizheted az akkumulátor állapotát. Ha probléma merül fel, az alkalmazás azonnal értesít téged.

 

 

Mi Home alkalmazás – a személyes vezetési asszisztensed

A Mi Electric Scooter Pro 2 Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a Mi Home alkalmazáshoz a lezáráshoz és feloldáshoz, valamint a rollerezési adatok figyeléséhez (például futásteljesítmény, sebesség, az akkumulátor fennmaradó élettartama stb.) és a sebességtartó automatika beállításainak testre szabásához*. Élvezheted az új funkciókat is, és a firmwarefrissítések révén kényelmesebb vezetési élményt érhetsz el.

 

​Specifikációk

Hatótávolság  Kb. 45 km

Maximális sebesség  25 km/h (fokozatok:gyalogos max. 5, standard max. 20)

Kapaszkodó képesség  Kb. 20%-os lejtő

Névleges teljesítmény  300W

Maximális teljesítmény  600W

Motor típusa  Egyenáramú DC kefementes motor

Abroncsok  8.5" első és hátsó felfújható gumiabroncsok

Fékrendszer  E-ABS és tárcsafék

Féktávolság  Kb. 11.43m

Tömeg  14.2 kg.

Vezérlő max. áramerősség  17A

Alacsony feszültség védelem  29V

Maximális terhelhetőség  Max. 100 kg.

Javasolt életkor  16-50 éves korig

Javasolt testmagasság  120cm ~ 200 cm

Tárolási hőmérséklet  -20°C ~ +45°C

Használati hőmérséklet  -10°C ~ +40°C

IP-védettség  IP54

Töltési idő  Kb. 8-9 óra

Mobil qlkalmazás  Mi Home (Android 4.3+, iOS 9.0+)

Bluetooth  Bluetooth 4.1 BLE

Méret  1130x430x1180mm

Méret (összecsukva)  1130x430x490mm

Akkumulátor típusa  Lítium-Ion

Akkumulátor modell  NED1004-K

Névleges teljesítmény  12800mAh/474 Wh

Névleges feszültség  37V DC

Maximális töltő feszültség  42V DC

Töltési hőmérséklet-tart.  0°C ~ +40°C

Kisülési hőmérséklet-tart.  -20°C ~ +50°C

Akkumulátor tömege  3 kg.

Várható ciklikus élettartam  Kb. 500 töltési ciklus 70% feletti teljesítménnyel

 

Mégtöbb...

Specifikáció

  • SzínFekete
  • Méret1080x430x1140 mm
  • Súly12.50 g
  • Garancia24 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?