​Laptop vásárlás menete

Először is köszönjük, hogy felkerested weboldalunkat és bennünket választottál! A legjobb helyen jársz, ha új notebookot, tabletet, okostelefont vagy kiegészítőket keresel. A legnépszerűbb világmárkák folyamatosan frissülő kínálatával, és jelentős kedvezményt biztosító akciókkal várunk non-stop.
Régóta szeretnél tabletet vásárolni, de nem tudod, milyen paraméterek illenének hozzád leginkább? Látogass el személyesen bármelyik szaküzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel segítenek a választásban, és ki is próbálhatod termékeinket. Nem találod azt, amit keresel? Fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, és megteszünk mindent azért, hogy egyedi kérésedet is teljesíteni tudjuk. Pontosan tudod, mit szeretnél? A laptop vásárlást online is elintézheted – kényelmesen, gyorsan és egyszerűen, expressz házhozszállítással.

 Az alábbiakban részletes tájékoztatást olvashatsz az online vásárlás módjáról, a fizetési lehetőségekről, a házhozszállításról, valamint a megrendelés lemondásáról és a vásárlástól való elállásról. Kérünk, olvasd el tájékoztatásunkat figyelmesen, és ha további kérdésed lenne, keresd ügyfélszolgálatunkat!

 Jó vásárlást kívánunk, és reméljük, örömöd lesz majd új készülékedben!

 

A vásárlás megkezdése előtt kérünk figyelmesen olvasd el a "Általános Szerződési Feltételek" aloldalon található kitételeket!

 

A vásárlás menete


1. Bejelentkezés a webshopba

1.1 Amennyiben már regisztrált vásárlónk vagy, kérünk jelentkezz be a kívánt felhasználónévvel és a hozzá tartozó jelszóval webshopunkba a weboldal fölső sávjában található bejelentkező felületen.

1.2 Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, kérünk kattints a weboldal fölső sávjában található "regisztráció" feliratú gombra, majd töltsd ki a regisztrációs űrlapot.

Kérünk, hogy fokozottan figyelj az űrlapban szereplő adatok pontosságára, mivel a vásárolt termék megrendelésének pontosításakor, illetve a termékről kiállított számla elkészítésekor ezeket az adatokat vesszük figyelembe.


2. A vásárlás

2.1 A belépés után válik aktívvá a "kosár", amely a vásárlás kezdetekor üres.

2.2 A kiválasztott terméket a "kosárba" gombra kattintással helyezheted bevásárlókosaradba.


3. A vásárlás befejezése

3.1 A megvásárolni kívánt termékek tételenkénti megtekintéséhez, illetve a megrendelés véglegesítéséhez kattints a "kosár" feliratú gombra.

Ezután tekintheted meg bevásárlókosarad tartalmát, amelyből az egyes árucikkek alatt található "törlés" gomb segítségével távolíthatsz el termékeket.

3.2 Elektronikus szoftver (irodai alkalmazások, operációs rendszer, vírusirtók és játékszoftver) vásárlása esetén - a nagyobb biztonság érdekében - egy ellenőrző kódot küldünk a megadott mobiltelefonszámra, melyet a vásárlás folyamatában a „Rendelés áttekintés/Elküldése” lépés után szükséges megadni. Sikeres ellenőrzés után átirányítjuk az OTP Bank oldalára, ahol véglegesítheti bankkártyás fizetési tranzakcióját. 

3.3 A vásárlás befejezéséhez, illetve a szállítási adatok megtekintéséhez és pontosításához kattints a "vásárlás" gombra.

Itt tudod ellenőrizni a szállítási címet, illetve a megrendelt termék(ek) árát és mennyiségét valamint a fizetendő végösszeget.

3.4 A "vásárlás véglegesítése" gombra kattintva fejezheted be a vásárlást. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amelyben szerepelnek a vásárolt termékek tételei, nettó és bruttó árai.

Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, a megrendelés véglegesítése a részletek tisztázása(szállítás, fizetési mód, stb.), illetve a termék átvételének lehetőségeivel kapcsolatban.

 

4. Tájékoztatás a Fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A Polgári törvénykönyv 8:1§ 3. pontja szerinti természetes személy Fogyasztót a Webáruházon keresztül kötött szerződése kapcsán elállási és felmondási jog illeti meg.

Termék értékesítésre irányuló szerződés esetén a Fogyasztót 14 napon belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Szolgáltatásra irányuló szerződés esetén, ha a Fogyasztó nyilatkozatának megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a Fogyasztót 14 napon belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.

A Fogyasztó az elállási vagy felmondási jogát

a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
aa) a terméknek,
ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,
a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától
számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

A fogyasztó elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

A Fogyasztó elállási vagy felmondási jogát nyilatkozat-minta felhasználásával vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.

A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási, felmondási jogát határidőben, a jogszabályokkal összhangban gyakorolta.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az elállási nyilatkozatot 14 napon belül elküldi a Vállalkozásnak.

Az ellállással kapcsolatban az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak az irányadóak.

 

Fizetési módok üzleteinkben


1. Előutalás
A vásárolt termék(ek)ről kiállított számlát rövid időn belül e-mailen vagy faxon keresztül elküldjük Neked, és az összeg bankszámlánkra történő megérkezése után vagy házhozszállítással kézbesítjük a termék(ek)et, vagy pedig átveheted az(oka)t az általad megjelölt boltunkban.   

2. Készpénz
A termék(ek) az általad megjelölt boltunkban készpénzfizetés ellenében átvehető(k).

3. Bankkártya 

 Bankkártyás fizetés személyesen (kizárólag az üzleteinkben).

 Elfogadott kártya típusok:

 Visa & MasterCard          Visa Electron         

4. Áruhitel

OTP áruhitellel történő fizetés. 

 


Fizetési módok webshopunkban

1. Előutalás
A vásárolt termék(ek)ről kiállított számlát rövid időn belül e-mailen vagy faxon keresztül elküldjük Neked, és az összeg bankszámlánkra történő megérkezése után vagy házhozszállítással kézbesítjük a termék(ek)et, vagy pedig átveheted az(oka)t az általad megjelölt boltunkban.   

2. Utánvét
A megrendelt termék(ek)et a velünk szerződött futárcég kézbesíti, az átvett termék(ek) árát a futárnak készpénzben kell kifizetni számla ellenében.   

3. Bankkártyás vásárlás webshopban

Fizetési oldalunkon keresztül fizethetsz bankkártyával a SimplePay (OTP) által nyújtott fizetési rendszeren keresztül. A notebook.hu minden vásárlói adatot a nemzetközi szabványoknak megfelelő, biztonságos, 128 bites SSL titkosítással védetten kezel.

A bankkártyás fizetési mód kiválasztása után a rendszer átléptet a pénzügyi szolgáltató fizetési felületére. Itt kell megadni a bankkártyás fizetéshez szükséges információkat.

A bankkártya adatok megadásánál az alábbiakra szeretnénk felhívni a figyelmet:

 • - Kártyán szereplő név: A bankkártyán található kártyatulajdonos személynevét add meg!
 • - Bankkártyaszám: A kártyán található 16 karakterű sorszámot írd be, szóközök és kötőjelek nélkül. Amennyiben olyan OTP Maestro típusú kártyát használsz, melynek 10 jegyű kártyaszáma van,  kérünk a 675761 sorszámot írd be a kártyán található karakterek elé!Figyelem! A bankkártyaszám nem azonos a bankszámlaszámmal!
 • - Lejárati dátum: A kártyán hónap/év formátumban van feltüntetve a lejárati dátum (pl. 10/09 - 2009. október). Kérünk, a lenyitható ablakokból válaszd ki a kártyád érvényességi dátumát!
 • - Ellenőrző kód: Más néven CVC2. A dombornyomott kártyákon (Visa Classic, MasterCard és American Express) mindig van ellenőrző kód. Más kártyatípusokon is lehet. A kártya hátoldalán a tulajdonosi aláírás felett/alatt/mellett található számsor utolsó 3 karaktere adja ezt a kódot. Amennyiben kártyád rendelkezik CVC2 kóddal, kérünk a fizetéskor add meg!

   A tranzakció eredményét a pénzügyi szolgáltató automatikusan - 5-10 másodpercen belül - megküldi a jegyrendszernek. Kérünk ne zárd be a böngészőt és ne szakítsd meg a folyamatot! Az adatlapon megadott e-mail címre a Rendszer azonnali visszaigazolást küld, amelyen megtalálhatók a vásárlás paraméterei.


Tranzakcióra alkalmas bankkártyák

A szolgáltatás igénybevételéhez  felhasználható kártyák az alábbiak:

 • - MasterCard: (dombornyomott)

 • - Maestro: A notebook.hu által használt fizetőfelületen bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérünk, konzultálj a bankoddal!

 • Visa: (dombornyomott)

 • - Visa Electron: (nem dombornyomott) ) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a Visa Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérünk, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák elfogadhatók.
  Amennyiben a kártyádon szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, kérünk a 675761 számsort írd be először, és ezt követően a kártyán szereplő 10 jegyű számot.

Hiba a fizetés során

Amennyiben hiba lépett fel a fizetés során, kérünk, hívd ügyfélszolgálatunkat! Ne indítsd újra a vásárlást!

4. Áruhitel

Online Webshopban indított áruhitel igénylés. További részletek: Online áruhitel

A házhozszállításról


A megrendelés feldolgozása és kézbesítése hétköznapokon, nyitvatartási időben (hétfőtől csütörtökig 9 órától 16:30 óráig, pénteken 9 órától 15:30 óráig) történik. Hétvégén és ünnepnapokon mind a megrendelések feldolgozása, mind azok kézbesítése szünetel.

 

Letölthető dokumentumok:

- Jogszabály-ismertetés a környezettudatos vásárlói magatartás kialakításához.pdf

- Tájékoztató a túlzott eladósodottságról.pdf

Mi is sütiket használunk!
A tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából használjuk a sütiket.
Az adatvédelmi tájékoztatóban megtekintheted a sütik kezelésének részletes leírását.