4370072
Oldal nyomtatása
PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
 • PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
 • PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
 • PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
 • PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
 • PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
 • PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
 • PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition

PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition

Sony PlayStation 4 Slim 1 TB Days of Play Special Edition konzol • 1 db DualShock 4 V2 kontroller Days of Play Special Edition • 14 napos PS Plus előfizetés (új regisztráció esetén) • USB töltőkábel a kontrollerhez • HDMI kábel • tápkábel • mono headset • Garancia: 12 hónap

 

A PS4 képes kielégíteni minden igényedet: legyen szó csúcsgrafikás komoly játékokról, családi kikapcsolódásról vagy épp a multimédiás szolgáltatásokról, itt minden elérhető, méghozzá csúcs minőségben. A gép menürendszere és számos online funkciója könnyedén és villámgyorsan érhető el, ha pedig online, az PlayStation Network által saját videókat és képeket is megoszthatsz, ill. PlayStation Plus előfizetéseddel kiállhatsz mások ellen vagy vállvetve küzdhetitek le a közös ellenfeleket.

PS4 Slim

 

 

 

Az új megjelenésű, keskenyebb PS4

Tárold játékaidat, alkalmazásaidat, képernyőképeidet és videóidat az 500 GB-os és az 1 TB-os modelleken, amelyek karcsúbbak és könnyebbek az eredeti PS4-nél és koromfekete, gleccserfehér, mostantól pedig káprázatos arany és ezüst színekben is kaphatók.

 

 

Nagy dinamikatartományú játék

A HDR-kompatibilis PS4 készüléken futtatott játékok élénkebb, valósághű színskálát felvonultatva lenyűgöző színekkel és tisztasággal kelnek életre a HDR TV-ken. 

 

Páratlan vezérelhetőség

A DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő új megjelenéssel frissült, például egy láthatóbb, színesebb fénysávval, amelynek köszönhetően még inkább a kezedben tarthatod a játékot. Ez az általunk valaha tervezett legergonomikusabb, legintuitívabb PlayStation vezérlő.

Az újratervezett DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő a kezedbe adja a precíziós játékot, és segítségével átveheted az irányítást a játék következő nemzedéke fölött.

Újragondolt érintőpanellel rendelkezik, mely felfedi a felső fénysávot, emellett stílusos, matt bevonat található rajta, így ez a legergonomikusabb, legintuitívabb módja a játéknak – stílusodnak megfelelően ráadásul többféle színben is elérhető.

 

 

SHARE gomb

Rögzítsd és mutasd meg legjobb pillanataidat egyetlen gombnyomással. Tölts fel játékvideókat és képernyőképeket követlenül a PS4 rendszeredről, vagy sugározd élőben a játékodat a folyamatban lévő játék megszakítása nélkül.

 

Érintőpanel

Még pontosabb irányításban lesz részed a beépített érintőpanellel, mely egy egyedi fénysávot jelenít meg, és ezzel egy további dimenzióval gazdagítja a játékaidat. 

 

Tégy szert előnyre a játék közbeni akciók még áthatóbb irányításának érzésével.

Még többet láthatsz a játékokból az integrált fénysávval, mely többféle színben ragyog a játék közbeni történésektől függően – most már az érintőpanelen látható.

Keltsd életre a játékodat, és halld a közvetlenül a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlőből érkező hangeffektek minden részletét.

A fejhallgatóhoz való, 3,5 mm-es integrált audiocsatlakozóval csak te hallhatod a játékaid minden robbanását, csattanását és zörgését.

Enged magad szabadjára, miközben a rendkívül érzékeny, beépített gyorsulásmérő és a giroszkóp érzékeli a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő mozgását, dőlését és elfordulását.

 

A legjobb játékok a PS4-en vannak

Legyen szó a PS4-ről van a PS4 Pró-ról, a legnépszerűbb, a legexkluzívabb PlayStation- és további magával ragadó játékok várnak rád.

A PS4 Pro erejének köszönhetően az összes PS4 játék grafikája és teljesítménye javul.

Az új játékok az első naptól továbbfejlesztésre kerülnek a PS4 Pró-hoz, míg a The Last of Us Remasteredhez és az inFAMOUS Second Sonhoz hasonló PS4 kalandok átgondolására is sor kerül a PS4 Pro funkció támogatásával. A PS4 Pro kijelzőn játszott összes PS4 játék legalább 1080p felbontással jelenik meg a HD TV-n.

 

 

A fergeteges szórakozás otthona

Fedezd fel a legnépszerűbb és legjobb filmeket, sorozatokat, videó streaming szolgáltatásokat és korlátlan mennyiségű zenét PS4 készüléked kezdőképernyőjéről.

 

 

PS4 az egész családnak

Az egész családnak együtt lehet része a PS4 játékokban és szórakozásban – tudd meg, hogyan fejlesztheti a játék a készségeket (amellett, hogy szórakoztat), és hogyan gondoskodhatsz a fiatalabb játékosok biztonságos internethasználatáról.

 

Share Play (Megosztott játék)

Hívd meg barátaidat a játékba, győzd le őket több résztvevős küzdelmekben, vagy hagyd, hogy ők játsszanak a játékoddal – akkor is, ha nem az övék a játék.

 

 

Hívd meg a barátokat a játékba – még ha nekik nincs is meg

A Share Play lehetővé teszi, hogy a PS4-gyel rendelkező barátaid csatlakozzanak hozzád egy virtuális kanapén. Hagyd, hogy nézzék a kedvenc játékaidat, vagy maguk éljék át az akciót, netán vágjatok bele közösen többszemélyes kalandokba – mindezt a SHARE gomb megnyomásával.

 

Add át az irányítást

Akár cserélgethetitek is az irányítást, hogy közösen fejezzetek be egy kalandot – épp úgy, mintha ugyanabban a szobában játszanátok. Ahhoz, hogy átadd az irányítást, PlayStation Plus tagnak kell lenned – a barátodnak viszont nem.

 

Játsszatok együtt

Derítsétek ki, ki a jobb olyan lokális többszemélyes móddal rendelkező játékokban, mint a FIFA 15, vagy dolgozzatok össze, hogy Sackboy és a barátai sikerrel vegyék a kalandokat a LittleBigPlanet 3-ban – a Share Play segítségével a PSN barátaid használhatnak egy második vezérlőt, hogy csatlakozzanak hozzád a játékokban.

Mégtöbb...

Specifikáció

 • Konzol altípusPS4 Slim
 • Háttértár1 TB
 • SzínFekete
 • Garancia12 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?
PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
Az értékelést írta:

Nagyon jo
PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
Az értékelést írta:

Sony minőség, nagyszerű játékélmény!
PS4 Slim 1TB Konzol Days of Play Special Edition
Az értékelést írta:

Nagyon jogèp