264190
Oldal nyomtatása
Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation Hits) PS4
  • Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation Hits) PS4
  • Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation Hits) PS4
  • Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation Hits) PS4
  • Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation Hits) PS4

Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation Hits) PS4

Az Uncharted 4: A Thief’s End a karizmatikus kincsvadász, Nathan Drake történetének lezárását hozza el. Nathan a visszavonulása után kényszerül ismét a tolvajok világába, ezúttal viszont nem a mesés kincsek, hanem személyes okok hajtják előre. A legizgalmasabb kalandfilmekbe illő jelenetekkel tarkított, a világ minden táját bejáró kampány ezúttal is emlékezetes élményt jelent, amiből nem hiányozhatnak a hajszálon függő menekülések, az életveszélyes tűzharcok, a laza hősök és a megátalkodott gonoszok. Mindezt ismét egy izgalmas többjátékos mód egészíti ki, ahol a szokásos lövöldözés mellett számos új módszerrel törhetünk borsot ellenfeleink orra alá.

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
5990
Régi ár: 6 990 Ft 5 990 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE 2-3 MUNKANAP
ÁRKÁD 2-3 MUNKANAP
DEBRECEN RAKTÁRON
MAMMUT RAKTÁRON
PÓLUS RAKTÁRON
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS RAKTÁRON

Uncharted 4: A Thief's End

 

 

Három évvel az Uncharted 3 eseményei után úgy tűnik, Nathan Drake végleg hátat fordít a kalandorok életének, ám feltűnik halottnak hitt bátyja, Sam. A váratlan családi kapcsolat mellett viszont egy újabb kaland csábítása is feltűnik. Végül együtt indulnak el felkutatni a hírhedt kalóz, Henvy Avery kapitány elveszett vagyonát és a Madagaszkár őserdeiben rejtőző mesés kalóz-utópiát, ám elsősorban nem az hajtja őket, hogy meggazdagodjanak, hanem Sam élete a tét


A havas csúcsokon, őserdőkkel borított szigeteken és nyüzsgő városokon keresztül folyó, az egész világon átívelő kaland még egyszer próbára teszi Nathan képességeit és kitartását, ahogy azt is be kell bizonyítania, mi mindent hajlandó feláldozni azokért, akiket szeret.


Az Uncharted 4: A Thief’s End a sorozattól megszokott többjátékos móddal tér vissza, ahol hasonlóan látványos csatákban vehetünk részt, mint amiket a kampányban látunk. Karakterünket ezúttal is testre szabhatjuk, amihez nem csak a fegyvereink, hanem a külsőnk is hozzátartozik, ezek mellett több újdonsággal is kiegészül a többjátékos mód. Behívhatunk például az oldalunkon küzdő, a mesterséges intelligencia által irányított haverokat is, ráadásul Sidekickünk képességeit is kiválaszthatjuk majd, továbbá egy kötélvetővel még nagyobb szabadságot kapunk a mozgásban is.


Emellett bekerülnek az Uncharted-sorozat misztikus kincsei is, amik mágikus képességekkel bíró tárgyakként szereplenek majd. Például ellenfeleinkre szabadíthatjuk El Dorado átkát, ami legyengít mindenkit az adott varázstárgy körül, de körülöttünk lévő szövetségeségeinket gyógyíthatjuk is egy misztikus ereklyével, ahogy egy másik tárgyat aktiválva például egy rövid ideig sebezhetetlenül suhanhatunk fedezéktől fedezékig.

Mégtöbb...

Specifikáció

  • PlatformPS4
  • KiszerelésDobozos
  • Digi platformPlayStation Network
  • Életkor Besorolás16+
  • Játék extrákMultiplayer
  • StílusAkció
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?