843549
PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)
 • PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)

PlayLink Collection PS4 (magyar szinkronnal és felirattal)

A PlayLink Collection egy különleges közösségi játékcsalád, melyet együtt játszhatsz barátaiddal és családoddal.

PlayLink Collection

 

 

A PlayLink Collection tartalma:

 

That's You! játékszoftver

Knowledge is Power játékszoftver

SingStar Celebration játékszoftver

Hidden Agenda játékszoftver

 

 

A PlayLink játékok egyesítik az okos eszközök, a TV és a PS4 erejét, így több játékos tud játszani azáltal, hogy az okostelefonokat és a táblagépeket kontrollerként tudjátok használni. Fotózzatok, szavazzatok, válaszoljatok kérdésekre, tudjatok meg többet a történetekről és egymásról. Éljétek át a közösségi játékot a gyorsan pörgő kvízjátékokban, fogcsikorgatóan izgalmas thrillerekben, vagy az éneklős játékokban, ahol ti is sztárok lehettek.

 

 

That's You!

 

Ez a játék csak rólatok szól! Fedezd fel, barátaid és családtagjaid mit gondolnak egymásról, miközben megválaszolják a szinte kifogyhatatlan kérdések valamelyikét akár írásban, akár rajzzal.

 

A játékhoz tartozó magyar nyelvű szinkron és felirat egy ingyenes patch formájában érhető el a PlayStation Networkön keresztül, melyhez szélessávú internetkapcsolat és PlayStation Network regisztráció szükséges.

 

 

Knowledge is Power

 

Szerezz hírnevet ebben a szikrázó kvízjátékban a PlayLink növekvő választékából kizárólag PS4-en. Ne aggódj a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlőd miatt – egyszerűen ragadd meg az okos eszközödet, válassz a nyolc karakter közül és készíts egy selfie-t, azután lépj be a Tudás Piramisába, - Pyramid of Knowledge - ahol akár öt barátoddal együtt válaszolhattok különböző témájú kérdésekre miközben haladsz a csúcs felé.

 

Akár Hotdog Guy-t, Glam Wizard-ot, Cowgirl-t, vagy akár bármelyik másik személyiséget is választod, az csak tőled függ, hogy legyőzd a társakat - válaszolj te a leggyorsabban a kérdésekre. Szeretnél egy ászt az ingujjadba? Dobd be a Power Play-t, hogy lassítsd a barátaidat, arra kényszerítve őket, hogy átjutassanak a jégen, vagy takarítsák el a trutyit, mielőtt válaszolni tudnának.

 

Az érintőképernyős kihívásokkal a többi versenyzővel összefoghatsz, hogy a versenytársakat lelassítsd, így a játék megnyerése a kezedben van a gyorstüzelő nagy fináléban.

 

A játékhoz tartozó magyar nyelvű szinkron és felirat egy ingyenes patch formájában érhető el a PlayStation Networkön keresztül, melyhez szélessávú internetkapcsolat és PlayStation Network regisztráció szükséges.

 

 

SingStar Celebration

 

Énekelj hangosan! Énekeljetek együtt! Ugorj fejest a szórakoztató parti módokba akár nyolc játékossal, és bármelyik éjjelből ünnep lehet. Függetlenül attól, hogy duettet énekelsz egy társaddal, vagy PlayStation Camera segítségével rögzíted a szereplésedet, hogy később fel tudd tölteni az online közösségbe, a SingStar Celebration révén tökéletesen szabadjára engedheted a benned rejlő popsztárt.

 

A játék nem tartalmaz magyar szinkronhangot és feliratot sem!

 

 

Hidden Agenda

 

Meg tudod őrizni a hidegvéred a hírhedt 'Trapper' gyilkos utáni nyomozásban? Használd mobileszközöd olyan kemény döntések meghozatalára, amelyek befolyásolják a PS4 exkluzív krimi thrillerének szerteágazó történetet a PlayLink választékából. Az Until Dawn fejlesztője, a Supermassive Games mellett soha nem tudhatod, hogy mi történik a sötét és baljós sarkok környékén.

 

Ez a hűvös titokzatosság kezdettől fogva kiszámíthatatlan: hozz öt barátodat a játékba, és mindenkinek lesz egy célja amiért dolgozzon. Egy közös cél felé fogtok haladni, vagy a többiek ellen dolgozol? A befolyás hatalom, minden választásod megváltoztathatja a kibontakozó történet folyását... de meddig fogsz elmenni a saját napirend teljesítéséhez?

 

A játék magyar szinkronhanggal jelent meg!

 

 

Ez a játék PlayLink-el játszható!

 

A PlayLink játékok egyesítik az okos eszközök, a TV és a PS4 erejét, így több játékos tud játszani azáltal, hogy az okostelefonokat és a táblagépeket kontrollerként tudjátok használni.

 

Fotózzatok, szavazzatok, válaszoljatok kérdésekre, tudjatok meg többet a történetekről és egymásról. Éljétek át a közösségi játékot a gyorsan pörgő kvízjátékokban, fogcsikorgatóan izgalmas thrillerekben, vagy az éneklős játékokban, ahol ti is sztárok lehettek.

 

A PlayLink játékcsalád mindenkinek tartogat valamit.

 

 

 

Mire van szükségem ahhoz, hogy játszhassak ezekkel a játékokkal?

 

PS4 konzolod és a hozzátartozó DUALSHOCK®4 kontroller mellé mindössze játékosonként egy kompatibilis okostelefonra vagy táblagépre van szükséged.

 

Milyen mobileszközöket támogat a játék?

 

iOS vagy Android rendszert futtató eszközre van szükséged a játékhoz. A zavartalan működéshez legalább iOS9+ vagy Android 4.4+ ajánlott. Nem minden eszköz kompatibilis. Részletekért látogass el a playstation.com/playlinkforps4 oldalra.

 

Melyik alkalmazást kell letöltsem?

 

Minden PlayLink játékhoz a hozzátartozó alkalmazást kell letöltened a mobileszközödhöz tartozó áruházból.

 

 

A PlayLink játékok elindításának lépései

 

Az alábbi egyszerű útmutató segítségével azonnal elkezdhetsz játszani:

 

1. lépés: Vásárold meg/töltsd le PS4-re a neked tetsző PlayLink játékot, majd indítsd el.

 

2. lépés: Töltsd le a játékhoz tartozó ingyenes alkalmazást a Google Play Áruházban vagy az Apple App Store-ban.

 

3. lépés: Csatlakoztasd mobileszközöd PS4-hez az alábbi módok egyikével:

 

Kattints a Settings (Beállítások) < Network (Hálózat) < View Connection Status (Csatlakozási állapot megtekintése) lehetőségre, majd az SSID opció segítségével erősítsd meg a hálózat nevét. Ezt követően arra a hálózatra vagy csatlakozva, amelyre a PS4 konzol is kapcsolódik.

 

Vagy nyomd meg a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli kontrolleren az OPTIONS (BEÁLLÍTÁSOK) gombot, és válaszd a Wi-Fi hotspot < Yes (Igen) < Yes (Igen) lehetőséget a hotspot adatainak megtekintéséhez. Ezt követően PS4-edet Wi-Fi hotspotként tudod használni. Minden játékhoz használt okostelefon vagy táblagép esetében válaszd a beállításokban a PS4 hotspot lehetőséget a Wi-Fi beállításainál.

 

4. lépés: Kezdj bele a játékba!

 

 

 • PlatformPS4
 • Digitális/dobozosDobozos
 • Digi platformPlayStation Network
 • StílusAkció
 • Életkor besorolás16+
 • Local CoopIgen
 • Magyar feliratNem
 • MultiplayerNem
 • DLC, kiegészítőkNem
 • Limitált kiadásNem
 • VRNem
 • KinectNem
 • Csak new 3DS/2DSNem
 • PSVRNem
Írjon véleményt a termékről

Neved*
Hány csillagra értékeled ezt a terméket?:*
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Értékelés szövege*
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz