4373371
Oldal nyomtatása
No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
 • No Man's Sky Beyond PS4
Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
8490
8 490 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE RAKTÁRON
ÁRKÁD RAKTÁRON
DEBRECEN RAKTÁRON
MAMMUT RAKTÁRON
PÓLUS RAKTÁRON
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS RAKTÁRON

No Man's Sky Beyond

 

 

Vár az univerzumod...

Merülj el egy óriási, kalandos űrutazásban, és fedezz fel egy majdnem végtelen, procedurálisan generált univerzumot.

 

Építkezz, kereskedj, fedezz fel vagy csak vándorolj...

Indulj el az Euclid galaxis pereméről és építsd ki saját csillagközi világodat egy tágas, élettel teli univerzumban, számtalan veszély és rejtély közepette.

 

A No Man’s Sky nagyszabású, erősen stilizált sci-fi kalandjáték, amely egész galaxisokon átívelve kelt életre procedurálisan generált világokkal. Járd be a végtelenül változatos és veszélyes csillagrendszereket, keress ritka anyagokat, kereskedj idegen fajokkal, népesíts be bolygókat és kutasd fel az univerzum rejtélyeit.

 

Rajtad múlik, hogyan maradsz életben. Építs egész flottákat dreadnought-osztályú teherhajókból, és szeld át az univerzumot. Építs ki bázisokat a bolygók felszínén, a föld alatt, vagy az óceánok mélyén. Vásárolj fegyvereket és csillaghajókat, vagy fejleszd a meglévőket és csatázz űrkalózokkal, ellenséges idegen lényekkel, vagy a titokzatos sentinel-flottákkal.

 

Az univerzum csak arra vár, hogy felfedezd. Trilliónyi bolygó vár rád.

 

Fedezd fel az univerzumot a PlayStation VR-ral

A Hello Games legújabb frissítésével a közösség által kért számos funkció érkezik a No Man’s Sky játékba, köztük a telje PlayStation VR támogatás.

 

A No Man's Sky Beyond lebilincselő új dimenziót ad a Hello Games csaknem végtelen sci-fi univerzumának a PS VR segítségével.

 

Szállj be csillaghajód pilótafülkéjébe és irányítsd egyszerűen a joystick segítségével. Ezután nézz le a magasból a feltáratlan idegen világra, és válassz egy helyszínt a landoláshoz.

 

Földet érve nyúlj a hátizsákodba multi-toolodért és váltogass a funkciói között egyszerű kinyúlással és érintéssel, majd formáld át a terepet tökéletes, szabadkézi precízióval.

 

Ezenkívül saját hangulatjeleket is létrehozhatsz többszemélyes módban, miközben integetsz a többi utazónak, vagy lepacsizol más PS VR-t használó játékostársaiddal.

 

A No Man’s Sky Beyond teljes játékélményét életre kelti a PS VR. Ami eddig lehetséges volt a No Man’s Sky-ban, immár lehetséges PlayStation VR-ral is.

 

 

Új funkciók, tartalmak és egyebek...

A Hello Games a játék megjelenése óta folyamatosan bővíti és finomítja a No Man’s Sky játékélményt, új funkciókat, sztorielemeket és grafikai fejlesztéseket hajt végre. Tudj meg többet az egyes frissítések tartalmáról és arról, mire számíthatsz, ha belevágsz a játékba.

 

1.75-ös Frissítés: Visions

Az 1.75-ös frissítés jelentősen növeli az univerzum változatosságát, új bioszférákat és lényeket, fejlesztett felhőket és változatosabb égboltokat, szivárványokat, archeológiai leleteket és roncsvadász küldetéseket tartalmaz. Ezen kívül frissíti a közösségi küldetéseket is, hogy azok teljesen globálisak legyenek.

 

 

1.70-es Frissítés: The Abyss

Az 1.70-es frissítés jelentősen kibővíti a vízalatti felfedezési lehetőségeket, új vízi élővilágot ad a játékhoz, valamint javítja a vízalatti mozgást és új küldetéssorozatokat, vízhatlan alapösszetevőket, és egy tengeralatti exojárművet, a „Nautilont” tartalmaz.

 

 

1.50-es Frissítés: Next

A No Man’s Sky eddigi legnagyobb frissítése teljesen felújítja a látványvilágot, külső kameranézetet ad hozzá, testre szabható karaktereket és hangulatjeleket, valamint új gazdaságokat, tárgykészítési rendszereket, és többszemélyes játékmódot tartalmaz.

 

 

1.30-as Frissítés: Atlas Rises

Az 1.30-as csomag további grafikai finomításokat tartalmaz, melyek javítják a játék általános látványvilágát, és több mint 30 órányi új történeti küldetéssel bővíti a játékot, ezzel gazdagítva a No Man’s Sky univerzum világát és történelmét.

 

 

1.20-as Frissítés: Pathfinder

A második nagyobb frissítés teljes körű PS4 Pro támogatást tartalmaz ultra-HD felbontással a támogatott eszközökön, számos grafikai fejlesztéssel, fotómóddal, valamint bolygófelszíni exojárművekkkel.

 

 

1.10-es Frissítés: Foundation

Az 1.10-es frissítés segítségével saját teherhajód lehet, kiválaszthatsz egy bolygót otthonodnak, és saját bázist építhetsz ki az új túlélő és kreatív módokban, amelyek új kihívásokat is tartalmaznak.

 

 

Fedezz fel korlátok nélkül

Gyalogosan, kettő, négy vagy nyolc keréken, a csillagközi teherhajód fedélzetén vagy vadászgép osztályú hajód pilótafülkéjében ülve felfedezheted az egész univerzumot. Suhanj a felhők között, ásd be magad a föld alá, fedezz fel hatalmas barlangrendszereket, vagy ősi romokat.

 

Vezess egy armadát

Vásárolj magadnak egy gépet, és fejleszd vagy bővítsd kedved szerint. Építs ki lakható telepeket, ahol csillaghajóidat is tárolhatod, vagy irányítsd legénységedet a hídról. Bérelj fel fregattokat, hogy megvédjenek a mélyűrben, vagy építs egész flottányi hadihajót.

 

Kapcsolódj össze az univerzummal

Kövesd a kozmosz távoli hangjait vad kalandok során, melyek választ adnak az univerzum legnagyobb titkaira. Vadássz a titokzatos Atlasra, kutasd fel a galaxis közepét, segíts egy bajba jutott utazónak, vagy fedezd fel legelső elődeid bölcsességét

 

Eressz gyökeret

Építs lakható bázisokat bárhol, bármelyik bolygón. Bányássz nyersanyagokat, termessz ritka és különleges helybéli növényeket, építs leszállóhelyeket és kereskedelmi állomásokat, felszínjáró járműveket, versenypályákat és speciális terminálokat új fegyverek és technológiák kifejlesztéséhez.

 

Szerezz hírnevet

Ismerkedj és kereskedj más értelmes fajokkal a galaxisban, nyújts segítséget nekik. Rajtad múlik, hogyan fedezed fel a világot és kinek segítesz, és mindezek befolyásolják, hogyan viszonyulnak hozzád más fajok a különböző galaxisokban. Növeld hírnevedet, és újabb lehetőségek tárulnak fel előtted.

 

Kereskedj, építs, fejlessz

Fejlessz ki új technológiákat, vásárolj tervrajzokat és adj új elemeket, modulokat az űrhajódhoz, exoruhádhoz, exojárművedhez és multieszközödhöz. Minél erősebb a technológiád, annál veszélyesebb helyeket fedezhetsz fel és hódíthatsz meg.

 

Játssz barátaiddal online

Bárhol is járj a galaxisban, nem kell egyedül lenned. Csatlakozz akár három másik barátodhoz és dolgozzatok össze, kergessétek el a kalózokat, építsetek hatalmas épületeket és bányásszatok ritka nyersanyagokat, vagy csak kóboroljátok be az űr végtelen térségeit.

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPS4
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformPlayStation Network
 • Életkor Besorolás7+
 • Játék extrákMultiplayer, PSVR
 • StílusSzimulátor
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?