263388
Oldal nyomtatása
Destiny 2 PS4
 • Destiny 2 PS4
 • Destiny 2 PS4
 • Destiny 2 PS4
 • Destiny 2 PS4
 • Destiny 2 PS4
 • Destiny 2 PS4
 • Destiny 2 PS4

Destiny 2 PS4

A játékhoz a készlet erejéig ráadás Destiny 2 kulcstartót adunk!

 

 

Csatlakozz a híres Őrzők kötelékébe, és védd meg a Földet, az Utolsó Várost a félelmetes idegen erőkkel szemben! Utazd be a galaxist, fedezd fel szabadon a pályákat, gyűjtögess, alkoss, szerezz új felszereléseket és fegyvereket, majd csatlakozz az intenzív ütközetekhez!

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
2990
Régi ár: 4 990 Ft 2 990 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE 2-3 MUNKANAP
ÁRKÁD 2-3 MUNKANAP
DEBRECEN 2-3 MUNKANAP
MAMMUT 2-3 MUNKANAP
PÓLUS 2-3 MUNKANAP
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS 2-3 MUNKANAP

Destiny 2

 

A Destiny 2-ben egy új, minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznünk: Dominus Ghaul és az általa vezetett Vörös Légió egész világokat igázott már le a galaxisban és a Föld esetében sem érik be kevesebbel! A kampány kezdetén Dominus lerohanja az emberiség utolsó városát és elveszi az Őrzők különleges képességeit is, így reményvesztett helyzetből kell ismét összeszednetek magatokat, hogy szembe szállhassatok Ghaullal és csapataival. Kalandjaid során négy különböző bolygó tájait is bejárhatod majd, miközben olyan legendás hősök segítségét veheted igénybe, mint Cayde-6, Zavala, vagy éppen Ikora Rey.

 A sztorikampány mellett számos kihívás vár a Destiny 2-ben, amiket az első rész veteránjai már jól ismernek. A három fős csapatok számára kialakított strike-ok során ellenséges bázisokra hatoltok majd be, ahol a számos ellenség kiiktatásával tehettek szert újabb jutalmakra. A legnagyobb kihívást a raidek jelentik majd, ahol hat fős csapatotok minden tagjának tökéletes összhangban kell küzdenie, ha sikerrel szeretnétek járni.

Egyéni képességeidet viszont legjobban a Crucible-ben mutathatod meg, ahol más játékosok ellen vívott, az utolsó másodpercig izgalmakat tartogató PvP-csaták várnak több különböző szabályrendszerben. Mindeközben pedig a Halo-sorozatról ismert Bungie kiváló FPS harcrendszerét élvezheted, amiben mind a mozgás, mind a fegyverek használata kiváló élményt jelent.
A kooperatív strike-ok, raidek és némelyik PvP-mód esetében még több jutalmat zsebelhetsz be, ha klánoddal közösen teljesítitek a meccseket, így érdemes lesz csatlakozni a Destiny 2 egy baráti társaságához, vagy alapítani egy új közösséget, ahol állandó csapattársakra lelhetsz.

 Az első részhez hasonlóan a Destiny 2-ben is kiemelkedően fontos lesz a fejlődés élménye, amit többféleképpen is átélhetsz. A három visszatérő karakterosztály, a Hunter, a Titan és a Warlock egyikét választva ezúttal is a csata menetét megfordító harci képességeket sajátíthat el karaktered. Így a Nap erejét felhasználó erőteljes kardot, vagy pusztító erejű támadásokat is elnyelő energiapajzsot is megidézhet karaktered, ha az új alosztályok egyikét választva megszerzed szuperképességüket.
Emellett természetesen kulcsfontosságú, hogy felszerelésed is folyamatosan fejleszd. Sokféle különböző fegyver közül választva meghatározhatod harci stílusod és még több védelmet nyújtó és díszes páncélzatot szerezhetsz karaktered számára.

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPS4
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformPlayStation Network
 • Életkor Besorolás16+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusAkció
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?