985129
Oldal nyomtatása
Bravo Team VR PS4
 • Bravo Team VR PS4
 • Bravo Team VR PS4
 • Bravo Team VR PS4
 • Bravo Team VR PS4
 • Bravo Team VR PS4

Bravo Team VR PS4

A szoftver futtatásához Playstation VR szükséges!

 

Előzd meg ellenségeidet, és csapj oda keményen! Érezd az intenzív harc adrenalinlöketét és a taktikai döntések állandó feszültségét.

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
4-6 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
4-8 munkanap - részletek
12999
12 999 Ft

Bravo Team

 

 

Csapatod ellenséges területre tévedt, és teljesen körbe vagytok véve. A túléléshez és a küldetés teljesítéséhez hideg fejjel meghozott döntésekre van szükség: használd okosan a különféle puskákat, pisztolyokat és automata fegyvereket, húzódj fedezékbe, és célozz pontosan. Készülj fel a csata hevére ezzel az adrenalinban gazdag történettel, tele intenzív harcokkal és a másodperc törtrésze alatt döntést igénylő kemény helyzetekkel.

 

A SupermassiveGames VR játékában a város a csatatered, miközben megpróbálod túlélni a robbanásokat és a gerilla tűzharcokat ellenséges vonalak mögött. Merülj el az akcióban, ahogy a sarkoknál ólálkodsz, hogy leszedd a célpontodat és bújj fedezék mögé, hogy elkerüld a sérülést.

 

A PlayStation célzásvezérlővel előnnyel indulhatsz a harcba ebben a kegyetlen gerillaháborúban. Precíziós mozgáskövető technológia a halálos pontosságért, és rezgéses visszajelzés a magával ragadó élményért: érezd át a játék izgalmát, és juttass célba minden lövést.

 

Szerezd be a Bravo Team létfontosságú hírszerzési jelentéseit a játék vezető tervezőjétől, Keith Linares-től, és tegyél szert az életed legjobb virtuális valóságban folytatott küzdelmeire vonatkozó bennfentes információkra. Szerezz többféle fegyvert a kampánymód során és ismerj meg új stratégiákat, hogy legyőzhesd ellenfeleid. Találd el őket távolról a sniperpuskával, vagy használd a shotgunt a közeli tűzharcokban. Inkább rejtőzködve szeded le az ellent, vagy egyenesen a csata hevébe rohansz? A döntés a tiéd.

 

A jó csapatjáték létfontosságú – akár számítógép vezérelte társsal, akár online ismerősöd oldalán indulsz harcba, a győzelem kulcsa az együttműködés. Játssz online csapattársaddal és találjátok ki közösen azt a taktikát, ami segít a túlélésben. Kommunikáljatok kézmozdulatokkal a lebukást elkerülendő, vagy használd a játék által vezérelt társadat és hagyd, hogy ő fedezzen miközben elhelyezkedsz a pontos célzásért.

 

A szoftver futtatásához Playstation VR szükséges!

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPS4
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformPlayStation Network
 • Életkor Besorolás16+
 • Játék extrákMultiplayer, PSVR
 • StílusAkció
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?