263747
Oldal nyomtatása
Mass Effect Andromeda PC
 • Mass Effect Andromeda PC
 • Mass Effect Andromeda PC
 • Mass Effect Andromeda PC
 • Mass Effect Andromeda PC
 • Mass Effect Andromeda PC
 • Mass Effect Andromeda PC

Mass Effect Andromeda PC

Fedezd fel az Andromeda galaxist, ismerj meg idegen civilizációkat és bolygókat, hogy megtaláld az emberiség új otthonát! Oldj meg változatos küldetéseket és vállalj el különféle mellékküldetéseket, hogy jobban megismerd a világot! Fejleszd karakteredet egyre magasabb szintekre és keveredj bele az Andromeda galaxis legnagyobb csatáiba!

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
990 Ft
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
690 Ft
5999
Régi ár: 9 499 Ft 5 999 Ft
Vedd át személyesen az alábbi üzletek egyikében! Ezekben az üzletekben megtekintheted, kipróbálhatod, és megveheted a terméket!

Mass Effect Andromeda

 

 

A Mass Effect: Andromeda világában több mint száz bolygót és ezeken kívül számtalan holdat, csillaghajót és anomáliát látogathattok meg, amiket mind megszemlélhetitek a csapat bolygóközi szállításáért felelős hajó, a Tempest ablakából. Innen több bolygó felszínére is leszállhattok, ahol más-más érdekes karakterek, hozzájuk kapcsolódó történetek, küldetések és kihívások várnak majd. A bolygókon a Nomad felszíni jármű segítségével nagy távolságokat is viszonylag gyorsan megtehetsz, ráadásul a páncélzatodtól különálló védelmi rendszereknek hála további védelmet is kaphatsz a környezeti hatásoktól, így például az extrém hőmérséklettől.

Az Andromeda-kezdeményezés befolyását növelve egy-egy bolygón élhetőbbé változtathatod az adott világot, így idővel létrehozhatsz egy új előőrsöt és fejlesztési pontokat szerezhetsz a világűrben keringő bázisod, a Nexus fejlesztéséhez. A Nexus-on többek között fontos tudományos, katonai, vagy kereskedelmi szakembereket ébreszthetsz fel a hibernációból, akik értékes bónuszokat adnak majd. A Mass Effect: Andromeda-ban bolygók élhetővé tétele mellett az úgynevezett Vaultok felfedezésének is rendkívül fontos szerepe lesz, ahol ősi titkok nyitjára lelhetsz, ám ehhez a veszélyes terep mellett fejtörőket és rád támadó ellenfeleket is le kell majd győznöd.

Az eredeti trilógiával ellentétben a Mass Effect: Andromeda fejlődési és harcrendszere teljesen szabad kezet ad a játékosnak, így akár egyetlen csatán belül is teljesen más harci stílusra válthatsz. Sem a fegyvereidet, sem a képességeidet illetően nem kell majd semmilyen kompromisszumot kötnöd, így egyetlen karakterrel használhatsz majd sörétes puskákat, mesterlövész puskákat, idegen technológiát használó fegyvereket, harci, technológiai és biotikus képességeket is.

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPC
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformOrigin
 • Életkor Besorolás16+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusAkció
Mégtöbb...

Minimum:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites verziók)

Processzor: Intel Core i5 3570 vagy AMD FX-6350

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GTX 660 2 GB, AMD Radeon 7850 2 GB

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 55 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites verziók)

Processzor: Intel Core i7-4790 vagy AMD FX-8350

Memória: 16 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 55 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?