4382242
Oldal nyomtatása
OMEN by HP Gaming Red Box
  • OMEN by HP Gaming Red Box
  • OMEN by HP Gaming Red Box

OMEN by HP Gaming Red Box

OMEN by HP Gaming Red Box tartalma: OMEN by HP Gaming Headset 800 (1KF76AA) + OMEN by HP Gaming Mouse 400 (3ML38AA ) + OMEN by HP Gaming Mousepad 100 (1MY14AA) • Garancia: 12 hónap

OMEN by HP Gaming Red Box

 

OMEN 800 by HP mikrofonos fejhallgató

A kritikus helyzetek megoldásához nélkülözhetetlen a tiszta hangzás

 

Ha az évszázad győzelme és karakterünk halála között egyetlen kritikus döntés a különbség, a kommunikáció létfontosságú szerepet játszik. Ha nem kell külön figyelmet fordítania a kényelmére és az egyértelmű kommunikációra, teljesen részévé válhat a játék környezetének, és úgy kommunikálhat a csapatával, mintha ott lennének Ön mellett.

 

Magával ragadó hangzás

A nagy átmérőjű, 53 mm-es hangvezetőnek köszönhetően minden apró mozdulatot lenyűgöző tisztasággal fog hallani.

 

Többdimenziós hang

Válassza a legtöbb OMEN számítógépbe beépített egyéni DTS Headphone:X®t1 profilt, amely a térhangzás valódi élményét nyújtja.

 

Páratlan kényelem

A könnyű felfüggesztett fejpánt hosszú játék alkalmával is egyenletesen osztja el a terhelést, így rendkívüli kényelmet biztosít.

 

Jellemzők

A szintetikus bőrrel borított fülpárnák kényelmesek, és kizárják a zavaró háttérzajt.

A teljes mértékben állítható és kihúzható mikrofon gondoskodik az egyértelmű kommunikációról a kritikus pillanatokban, és rejtve  marad, ha éppen nincs használatban.

Beépített hangerő-szabályozó és némítógomb.

A dupla 3,5 mm–egy 4 pólusú adapter támogatja a laptoppal, asztali számítógéppel, mobileszközzel, PS4™-gyel vagy Xbox One®-nal  történő használatot.

Nem kell a kábelekkel küszködnie – a fonott bevonat növeli az USB-kábel tartósságát, és csökkenti a kábel megtörésének esélyét.

 

 

OMEN by HP Mouse 400

Pontosságot visz a csapatba

 

A győzelemhez csapatmunka szükséges, és a megfelelő eszközökkel a játékot és a csapatot egyaránt új szintre emelheted. A  pontosságra tervezett OMEN by HP egérrel a játék támasztotta minden kihívás sikerrel vehető.

 

Tarts lépést a játékkal

A gyorsabb válaszidőre optimalizált, 10 millió kattintást kibíró Omron mechanikus kapcsolókkal bármire készen állhatsz.

 

Játék közbeni vezérlés

A játék során bármikor hozhatsz döntéseket az egér gombjaival, amelyekkel a játékmenet megszakítása vagy további szoftverek  megnyitása nélkül módosíthatók az olyan beállítások, mint a DPI vagy a lekérési arány.

 

Kattints. Talált, süllyedt

A mesterlövészek pontosak, akárcsak te. Az opcionális „Mesterlövész mód” hüvelykujjgombbal 400-ra csökkenthető a DPI a célzás  pontosságának fokozása érdekében – így egy lövés sem megy majd mellé.

 

Igényekre szabott pontosság

Finomhangolhatod az egér pontosságát a 1600–5000 DPI közé eső szintek széles választékával és a nagyobb pontosságra tervezett új optikai szenzorral.

 

Kényelemre tervezve

Az ergonomikus, jobbkezes kialakítást a jobb irányítást és nagyobb kényelmet biztosító gumifogantyúk teszik tökéletessé.

 

6 testreszabható gomb

Hat különböző gombbal, köztük a hüvelykujjgombokkal és a kattintható görgővel lehet személyre szabni a játékélményt, így a  győzelem mindig a szemed előtt lebeghet.

 

Görgess a sikerért

Precízen irányíthatod a 24 fogas görgőt, amely nagyításra, fegyverválasztásra, és soronkénti görgetésre lett tervezve.

 

Tedd színesebbé a következő lépést

A választható LED-es megvilágítással személyre szabhatod az egeret. 8 szín és 4 effekt közül választhatsz.

 


OMEN by HP 100 egérpad

Az egyetlen dolog, ami Ön és az évszázad visszatérése között áll, öt tökéletes találat, de ezeket nem könnyű összehozni. A hajszálon múló és a tökéletes telitalálatok közötti különbséget egy minőségi egérpad jelentheti, amelynek pontos, irányított egérmozgáshoz kifejlesztett, gumiból készült alsó borítása és ideális felületi súrlódása a játékosok igényeit szolgálja.

 

Pontosságra tervezve

Szabaduljon meg a bizonytalan egérmozgásoktól a gumiból készült csúszásmentes alsó borítás és a sima textilbevonatú felület segítségével, amelyet a játékosoknak készült egerek optikai szenzorához terveztek.


Nyomás alatt is kitart

4 mm vastag.

A tesztelések során kiállt több mint 250 km-nyi egérmozgás a garancia a professzionális és megbízható minőségre.

 

Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?