Valósítsa meg önmagát
modern PC-vel

Biztonság, tartósság és nagyszerű formatervezés
– ez mind az Öné lehet

A Windows 7 támogatása hamarosan véget ér. Itt az idő tehát egy új számítógépre.
Háztartásoknak Vállalatoknak

A digitális toll precizitása

Ha le szeretne valamit írni vagy ki akar hangsúlyozni valamit, azt is megteheti. A Windows Ink technológia gyors és precíz platformot biztosít a digitális tollak számára.

Ne nyomtassa ki többet csupán amiatt a dokumentumokat, hogy aláírja őket. Most elegendő, ha megnyitja a dokumentumot és egyszerűen aláírja (bár előtte azért mindenképpen olvassa el).


Az SSD-vel rendelkező modern számítógépektől többet várhat el

A mai számítógépek másképp néznek ki, mivel mások. A solid state lemezeknek és a legújabb technológiáknak köszönhetően Ön gyorsaságot, biztonságot, ellenállóságot és nagyszerű formatervezést kap.


Hangjával többre lehet képes

Takarítson meg időt és tegye szabaddá kezét: beszéljen számítógépéhez. Állítson be emlékeztetőket, kérjen információt vagy vicceket. Hallgasson zenét és közben pizzát is rendelhet. Jobban kihasználhatja napját, ha beszél róla.

Dobja ki a régit,
itt az idő az újra

Tudjon meg többet arról, miről ismerhet fel egy modern eszközt, amellyel teljes mértékben kihasználhatja a Windows 10 erejét.

A jobb teljesítményű és gyorsabb processzornak, valamint az egyéb technológiai újításoknak köszönhetően számítógépe legalább kétszer gyorsabban indul el.

A Windows a különböző érintőképernyős készülékek – beleértve a notebookokat és az asztali gépeket – széles skáláját támogatja.

Nagy teljesítmény Érintőképernyő

Mi szüksége lehet a mai kor emberének egy nagyméretű, DVD-lejátszóval és óriási merevlemezzel ellátott számítógépre? A felhőalapú tárhelyek korában tökéletesen elegendő egy új, mechanikus alkatrészektől mentes merevlemez (SSD) is, amely gyors és kevés helyet foglal.

Jegyzeteljen, böngésszen, rajzoljon, tervezzen találkozókat, javítson és alkosson.

Kis súly, vékony forma Digitális toll

Az Ön biztonsága megfizethetetlen. A Windows ezért hatékony integrált biztonsági eszköztárat alkalmaz.

Az új merevlemezek (SSD-k) a klasszikus mágneses merevlemezekkel ellentétben nem tartalmaznak mechanikus alkatrészeket.

Hatékony biztonság SSD lemezek

Office 365 Egyszemélyes verzió előfizetés

1 eszköz 1 éves előfizetés

Az egyének számára nyújtott 1 éves előfizetés keretében az Office 365 operációs rendszer 1 PC-re vagy Mac számítógépre, illetve további 1 tabletre (Windows-os tabletek, iPad-ok, illetve Androidos tabletek) és telefonra telepíthető (a Windows, iOS és Android operációs rendszerű készülékeket is beleértve; az iOS és Android operációs rendszerek telepítése esetében külön alkalmazás letöltésére van szükség). Az összes Office alkalmazást – az Outlook alkalmazást, valamint az Office 365 szolgáltatás exkluzív előnyeit is beleértve – tartalmazza.

Vásárlás

Felhasználóként
1 TB tárhely

Felhasználóként
60 perc havonta

Új funkciók és
frissítés

Word

Excel

PowerPoint

OneNote

Outlook

Access
(csak PC-re elérhető)

Publisher
(csak PC-re elérhető)

Office 2019 Otthoni és kisvállalati verzió

1 eszköz Egyszeri vásárlás

Az Office 2019 csomag a hagyományos Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote alkalmazásokat igénylő családok és kisvállalatok számára szükséges verziókat tartalmazza. Otthoni vagy munkahelyi használatra, egy PC-re vagy Mac számítógépre történő telepítéssel.

Vásárlás

Felhasználóként
1 TB tárhely

Felhasználóként
60 perc havonta

Új funkciók és
frissítés

Word

Excel

PowerPoint

OneNote

Outlook

Access
(csak PC-re elérhető)

Publisher
(csak PC-re elérhető)

Office 365 Otthoni verzió előfizetés

Akár 6 felhasználó 1 éves előfizetés

Az otthoni használatra biztosított 1 éves előfizetés keretében az Office 365 operációs rendszer 6 PC-re vagy Mac számítógépre, illetve további 6 tabletre (Windows-os tabletek, iPad-ek, illetve Androidos tabletek) és telefonra telepíthető (a Windows, iOS és Android operációs rendszerű készülékeket is beleértve; az iOS és Android operációs rendszerek telepítése esetében külön alkalmazás letöltésére van szükség). Az összes Office alkalmazást – az Outlook alkalmazást, valamint az Office 365 szolgáltatás exkluzív előnyeit is beleértve – tartalmazza.

Vásárlás

Felhasználóként
1 TB tárhely

Felhasználóként
60 perc havonta

Új funkciók és
frissítés

Word

Excel

PowerPoint

OneNote

Outlook

Access
(csak PC-re elérhető)

Publisher
(csak PC-re elérhető)

Office 2019 Otthoni és diákverzió

1 eszköz Egyszeri vásárlás

Az Office 2019 csomag a hagyományos Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote alkalmazásokat igénylő családok és tanulók számára szükséges verziókat tartalmazza. Otthoni vagy iskolai használatra, egy PC-re vagy Mac számítógépre történő telepítéssel.

Vásárlás

Felhasználóként
1 TB tárhely

Felhasználóként
60 perc havonta

Új funkciók és
frissítés

Word

Excel

PowerPoint

OneNote

Outlook

Access
(csak PC-re elérhető)

Publisher
(csak PC-re elérhető)


Önnek kérdései vannak, nekünk pedig válaszaink

Miért lenne szükségem egy új eszközre?

A modern eszközök időt és pénzt takarítanak meg a tökéletesített biztonsággal (33%-kal kevesebb biztonsági incidens),3 valamint gyorsabb teljesítőképességet (80%-kal jobb teljesítmény),1,6,7 nagy sebességet (2,1-szer gyorsabb multitasking),1,5,6 és az egész munkanapra szóló akkumulátor-élettartamot biztosítanak.1,7

A meglévő számítógépemet frissíthetem Windows 10-re?

Igen, frissítheti a Windows 7-tel rendelkező kompatibilis számítógépeit e követelmények alapján, teljes licenccel. Azonban a legújabb hardverfeljesztések előnyei miatt azt javasoljuk, hogy váltson egy Windows 10-zel futó, új számítógépre.

Mi történik, ha továbbra is a Windows 7-et használom?

Folytathatja a Windows 7 használatát, de miután a támogatás véget ér, a számítógépe számára megnőnek a biztonsági kockázatok. A Windows továbbra is működni fog, de nem kap biztonsági és funkcionális frissítéseket.

A Windows 7 2020. január 14-ét követően is aktiválható?

A Windows 7 a támogatás befejezését követően is telepíthető és aktiválható. A biztonsági kockázatok és vírusok elkerülése érdekében azonban a Microsoft azt javasolja, hogy fontolja meg a Windows 10-re történő frissítést.

A Windows 7-en futó Internet Explorer támogatása továbbra is megmarad?

A Windows 7 operációs rendszerrel rendelkező eszközökön az Internet Explorer támogatása megszűnik 2020. január 14-én. A Windows operációs rendszer részeként az Internet Explorer ugyanazt a támogatási életciklust követi.

Mi történik, ha folytatom az Office 2010 használatát?

Folytathatja az Office 2010 használatát, de miután a támogatás véget ér, a számítógépe számára megnőnek a biztonsági kockázatok. Az Office továbbra is működni fog, de nem kap biztonsági és funkcionális frissítéseket.

Az Office 2010 továbbra is működni fog az Office 365-tel?

Az Office 365 szolgáltatásokhoz, mint például az Exchange Online-hoz való csatlakozások támogatása megszűnik 2020. október 1-jétől. Az ügyfeleknek ajánlott frissíteni egy olyan Office 365 előfizetésre, amely rendelkezik az Office asztali alkalmazásaival, hogy ne veszítsenek termelékenységükből.

Az Office 2010 2020. január 14. után is aktiválható?

Az Office 2010 a támogatás befejezését követően is telepíthető és aktiválható. Azonban a biztonsági kockázatok és vírusok elkerülése érdekében a Microsoft azt javasolja, hogy fontolja meg az Office 365-re történő frissítést.

Elérhető bármilyen speciális ajánlat az Office 365-re?

Az ügyfelek az Office 365 egy ingyenes próbaverzióját próbálhatják ki, hogy megismerjék az Office új funkcióit és fejlesztéseit. Az új Office 365 Business Premium ügyfelek egy személyreszabott e-mail-domaint is kaphatnak ingyenesen, egy éves időtartamra.

Hogyan készüljek fel az Office 2010 támogatásának végére?

Ez a pillanat kiváló lehetőséget nyújt az ügyfelek számára a technológiai stratégiájuk átgondolására, valamint annak felmérésére, hogy milyen hasznuk lehet a legújabb üzleti megoldásokból. A Microsoft 365 (vagy az Office 365)* segítségével a munkavállalók többre képesek: lehetővé teszi a távmunkát, a legjobb termelékenységet nyújtja, és nagyban megkönnyíti a csapatmunkát, miközben biztosítja az Ön védelmét, valamint a helyi jogszabályoknak való megfelelést.

  1. A teljesítménnyel kapcsolatos eredmények a 2018. január 31-én és 2018. február 9-én végzett teszteken alapulnak, és nem feltétlenül tükröznek minden nyilvános elérhető biztonsági frissítést. A részletekért tekintse meg a konfigurációkról szóló tájékoztatást. Egyetlen termék sem lehet tökéletesen biztonságos. A teljesítménytesztekhez használt szoftverek és szolgáltatások a teljesítményre optimalizáltak lehetnek az Intel mikroprocesszorokon. A teljesítménytesztek, például a SYSmark és a MobileMark esetében a mérés meghatározott számítógépes rendszerek, összetevők, szoftverek, műveletek és funkciók használatával történik. A felsorolt tényezők bármelyikének bármilyen módosítása esetén az eredmények eltérőek lehetnek. A tervezett vásárlások teljes körű kiértékeléséhez egyéb információkat és teljesítményteszteket is ajánlott figyelembe venni, beleértve az adott termék más termékekkel együtt használva elérhető teljesítményének felmérését. A teljesítménnyel és a teljesítménytesztek eredményeivel kapcsolatos teljes körű információkért lásd: http://www.intel.com/benchmarks
  2. Az új PC-k az ötéves számítógépekhez képest 65%-kal gyorsabb párhuzamos munkavégzés tesznek lehetővé. Az SEG562 szerinti mérés alapján, amely irodai tevékenységeket és többfeladatos munkaterhelést tesztel, a Microsoft Word* (mentés PDF-fájlként), az Excel* (újraszámítás), a PowerPoint* (diarendezés) és az NXPowerLite Desktop* (tartalom csökkentése irodai dokumentumoknál, a tömörítéshez hasonlóan) használatával, videolejátszással a háttérben (vállalati oktatóanyag vagy webcast megtekintését szimulálva).
  3. A Windows 10 33%-kal csökkenti az IT-részleg beavatkozását igénylő biztonsági incidensek előfordulását. The Total Economic Impact of Microsoft Windows 10, Forrester, 2016.
  4. A 4 évesnél idősebb számítógépek 2,7-szer többe kerülnek, mint az újabb PC-k, ami 112 órányi produktivitáskiesést eredményez – mind az idő, mind a költségek tekintetében. SMB PC Study, TechAisle, 2018.
  5. A háttérben megnyitott Slack mellett egy 2,28 MB-os Microsoft PowerPoint .ppt prezentáció 1920x1080 H.264 .mp4 formátumú videoprezentációként történő exportálását végezzük. A videoprezentáció létrehozása közben 1) egy 6,49 MB-os, 844 oldalas Microsoft Word .docx dokumentumot 7,98 MB-os PDF-fájllá konvertálunk és 2) egy 70,4 MB-os Microsoft Excel .xlsm makróbarát munkafüzetet újraszámítunk.
  6. FRISSÍTÉSI KONFIGURÁCIÓK ÚJ: Intel® Core™ i7-8650U (Intel referenciaplatform), 15 W, 4C8T, akár 4,2 GHz Turbo, Memória: 2 x 4 GB DDR4-2400, Tárolóeszköz: Intel® SSD Pro 6000p, Grafikus kártya: Intel® UHD Graphics 620, BIOS-verzió: 117.07, MCU 0x84, Operációs rendszer: Windows* 10 (verzió: 10.0.16299.192)
    4 ÉVES: Intel® Core™ i7-4600U (Intel referenciaplatform), 15 W, 2C4T, akár 3,3 GHz Turbo, Memória: 2 x 4 GB DDR3-1600, Tárolóeszköz: 540 GB SSD, Grafikus kártya: Intel® HD Graphics 4400, BIOS-verzió: 139, MCU 0x23, Operációs rendszer: Windows* 10 (verzió: 10.0.16299.192)
  7. EEMBC BrowsingBench – átlagos komponensteljesítmény (Intel referenciaplatformra vetítve, 42 Wh-s akkumulátor és 25x14-es panel használatával): Válasszon le minden USB-eszközt, csatlakozzon egy helyi Wi-Fi hozzáférési ponthoz, és állítsa a képernyő fényerejét 200 nitre (tiltsa le a DPST-t, állítsa a fényerőt 200 nitre egy fehér háttéren, majd engedélyezze az DPST-t). Várjon 10 percet, amíg az operációs rendszer teljesen be nem töltődik, majd indítsa el az EEMBC BrowsingBench eszközt a Microsoft® Edge böngésző használatával. Az oldalak betöltése között várjon 20 másodpercet, amíg azok teljesen betöltődnek. Mérje a teljesítményt az összes oldal betöltési időtartama alatt, és rögzítsen 3 középértéket. Az Intel tesztjein átlagosan 9,5 órás akkumulátoros üzemidőt mértek.
  8. Mérje meg a betöltéshez, a lekérdezéshez és a statisztikák számításához szükséges időt, és készítsen 6 grafikont különböző helyi adatforrásokból összesen 2,2 millió értékesítési rekorddal.

* Az előfizetés külön vásárolható meg.
** Az eszközök támogatási időszaka alatt.