40507
Oldal nyomtatása

Logitech K400 Vezeték Nélküli Billentyűzet Touch Unifying

 

 

Vezeték nélküli kényelem

 

Vezeték nélkül, akár 10 méteres távolságból növelheti kedvenc videójának hangerejét, böngészhet az interneten, blogolhat, beszélgethet stb. – mindezt kanapéja kényelméből. Vezeték nélkül vezérelheti laptopját. Ez a stílusos, alacsony profilú billentyűkkel ellátott hosszan tartó, nappaliba tervezett megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít.

 

 

Stílusos, minimalista megjelenés

 

Ez az ultravékony, alacsony profilú billentyűkkel ellátott billentyűzet kisméretű, mégis kényelmes, csendes gépelést tesz lehetővé. Nappalijában praktikusan, élére állítva tárolható.

 

 

Multitouch touchpad

 

A Windows 8 alatt is működő, nagyméretű (9 cm-es) beépített touchpadnek köszönhetően nincs szükség külön egérre.

 

 

Nagyobb teljesítmény

 

Ha csatlakoztatta az apró Logitech Unifying vevőegységet hordozható számítógépéhez, a helyén is hagyhatja. Sőt, akár további eszközöket is hozzáadhat. Egyszerű. Észrevétlen. Bővíthető. Bővebb információ a Logitech Unifying vevőegységről.

 

 

Korszerű, vezeték nélküli 2,4 GHz-es Logitech technológia

 

A vezeték nélküli kapcsolat kényelmét és szabadságát ötvözheti a vezetékes megoldások megbízhatóságával – a gyakorlatilag késedelem és akadozás nélküli, gyors adatátvitellel.

 

 

Függőleges tárolás

 

Ha nem áll rendelkezésre elegendő hely, a billentyűzet függőlegesen is tárolható.

 

 

Érintéses és gesztusalapú navigáció

 

A multitouch touchpad segítségével minden eddiginél könnyebben navigálhat a dokumentumokban. A touchpad támogatja a Windows 8 új, peremről kiinduló gesztusait, melyek az érintőképernyőhöz hasonló élményt nyújtanak.

 

 

Billentyűzetelrendezés

 

A billentyűzet külön billentyűkkel segíti a Windows 8 felhasználói felületén történő navigációt. A Windows 8 Start billentyű használatával könnyedén visszatérhet a kezdőképernyőre. Az alkalmazásváltó FN billentyűvel gyorsan válthat a megnyitott alkalmazások között. Négy billentyű gondoskodik a Keresés, Megosztás, Eszközök és Beállítások funkciók közvetlen eléréséről. Az Alkalmazás gomb megjeleníti az alkalmazássávot, amellyel navigálhat az Internet Explorer lapjai között.

 

 

A Windows 8 rendszerhez tervezett billentyűzet Windows 7 rendszeren is használható.

 

Noha kifejezetten Windows® 8 rendszerhez tervezték, a billentyűzet Windows 7, Windows XP és Windows Vista operációs rendszeren is kiválóan használható.

 

 

A Plug-and-Play egyszerűsége

 

Az üzembe helyezés gyors és egyszerű. Csak csatlakoztassa a Logitech Unifying vevőegységet egy USB-porthoz, és máris böngészhet vagy gépelhet. A gyorsbillentyűk is már közvetlenül a kicsomagolás után, szoftver nélkül működnek.

 

 

Logitech Unifying vevőegység

 

Az apró vevőegységet állandóan laptopjában hagyhatja, azt szállítás közben sem kell eltávolítania.

 

 

Médiavezérlő gyorsbillentyűk

 

Egyszerűen, egyetlen érintéssel hozzáférhet a leggyakrabban használt médiavezérlő gyorsbillentyűkhöz (például Némítás, Lejátszás, illetve Hangerő fel/le).

Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?