4377213
Oldal nyomtatása
Logitech Vezeték Nélküli Billentyűzet Craft Dial Tekerőgombbal (920-008503) Fekete
  • Logitech Vezeték Nélküli Billentyűzet Craft Dial Tekerőgombbal (920-008503) Fekete
  • Logitech Vezeték Nélküli Billentyűzet Craft Dial Tekerőgombbal (920-008503) Fekete

Logitech Vezeték Nélküli Billentyűzet Craft Dial Tekerőgombbal (920-008503) Fekete

Támogatott kapcsolat: Logitech Unifying 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia, Bluetooth Low Energy technológia • Szoftveres támogatás: Logitech Options Mac OS 10.11 és újabb rendszeren, Windows 7 és újabb rendszeren • Akár 10 m vezeték nélküli hatótávolság • Vezeték nélküli titkosítás • Be/ki kapcsoló • 3 kapcsolatjelző fény • Caps Lock jelzőfény • Töltöttségjelző LED • Töltés USB type-C kábellel • Kompatibilis a Logitech Flow-képes termékkel • Garancia: 24 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
4-6 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
4-8 munkanap - részletek
63900
63 900 Ft

Logitech Vezeték Nélküli Billentyűzet Craft Dial Tekerőgombbal (920-008503)

 

 

Vegye át az irányítást azonnal

Dolgozzon gyorsabban és hatékonyabban ezzel a billentyűzettel, amelyen azonnal elérheti a szükséges eszközöket akkor, amikor szüksége van rájuk.

 

A Korona - egy egyedi beviteli dial

Érintse meg a Koronát a környezetspecifikus funkciók eléréséhez, koppintson rá a funkció megváltoztatásához, és tekerje el az adott funkció értékének kiválasztásához. A Korona könnyedén forog, majd szükség esetén átvált fokozatos üzemmódba, hogy még precízebben dolgozhasson.

 

A munkájához optimalizálva

A Craft alkalmazkodik az éppen használt alkalmazáshoz – és ahhoz, ahogy Ön használja. Telepítsen profilokat a Logitech Options szoftverben, hogy még magasabb szintre emelje a Korona használhatóságát az Adobe Photoshop® CC, az Adobe Photoshop Lightroom® Classic CC, az Adobe Illustrator®, az Adobe Premiere® Pro CC, az Adobe InDesign® CC alkalmazásokkal, továbbá a Microsoft PowerPoint®, Microsoft Excel® and Microsoft Word programokkal.

 

20 évnyi tapasztalat minden billentyűben

A Logitech több évtizedes szakértelme biztosítja, hogy minden billentyűleütés zökkenőmentes, természetes és pontos lesz. Az egyedi, domborított billentyűsapkák illeszkednek ujjai természetes formájához, lekerekített élei pedig tapintható visszajelzést adnak – bárhol is érinti meg a billentyűt. Minden billentyű matt bevonattal rendelkezik, hogy ujjai könnyedén csússzanak a felületükön.

 

Háttérvilágítás, amely üdvözli az asztalánál

A közelségérzékelő felismeri kezeit és felkapcsolja a billentyűzet háttérvilágítását, amikor ujjai közelítenek. A háttérvilágítás elhalványulva kikapcsol, amikor elhagyja az asztalát – hogy maradjon energiája az ihletett pillanatokra. A háttérvilágítás fényereje automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz, de akár manuálisan is beállítható.

 

Vezetékes és zavaró hatások nélkül

Soha ne szakítsa meg a folyamatát az akkumulátor vagy a kapcsolat miatt. A Craft egész héten bírja energiával (az üzemidő függ attól, hogy mennyit használja a Koronát és/vagy a háttérvilágítást). A Craft töltöttségjelzője vörösen világít, ha esedékes egy feltöltés. Használja az USB-C töltőkábelt, hogy erőt merítsen. A Craft megbízhatóan csatlakozik vezeték nélkül a Logitech Unifying vagy a Bluetooth® Low Energy technológiával.

 

Választási lehetőségek

Szabja testre a Craft billentyűzetet a Logitech Options szoftverben. Rendeljen speciális funkciókat vagy egyedi gyorsbillentyűket a funkcióbillentyűkhöz – és állítsa be a Korona általános vezérlőjét a média vezérléséhez, fülek közötti váltáshoz vagy sok máshoz.

 

Több eszközhöz & rendszerhez

Váltson egyszerűen három eszköz között gombnyomásra – vagy szárnyaljon köztük egy Flow-képes egérrel. A Craft kettős kiosztása révén Mac és Windows felhasználók által egyaránt használható, az élmény pedig mindkét rendszerre került optimalizálásra.

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

  • SzínFekete
  • Méret430x149x32 mm
  • Súly960.00 g
  • Garancia24 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?