4381485
Oldal nyomtatása
Apple iPhone 12 Pro Max 256GB (MGDF3GH/A) Óceánkék
 • Apple iPhone 12 Pro Max 256GB (MGDF3GH/A) Óceánkék
 • Apple iPhone 12 Pro Max 256GB (MGDF3GH/A) Óceánkék

Apple iPhone 12 Pro Max 256GB (MGDF3GH/A) Óceánkék

Apple A14 Bionic Hat magos (2x3.10 GHz + 4x1.8 GHz) processzor • Apple iOS 14 • 6GB memória • 256 GB Belső tárhely • 6.7" FHD+ (2778 x 1284) fényes Multi-Touch IPS OLED Super Retina XDR • 12 MP, f/2.2, 23mm (széles), 1/3.6", SL 3D, (mélység-, és biometrikai szenzor) előlapi kamera • 12 MP, f/1.6, 26mm (széles), 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS, 12 MP, f/2.0, 52mm (telephoto), 1/3.4", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optikai zoom, 12 MP, f/2.4, 120˚, 13mm (ultraszéles), 1/3.6", TOF 3D LiDAR szkenner (mélységérzékelő) hátlapi kamera • 2G/3G/4G/5G/EDGE/LTE • Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n • Bluetooth 5.0 • A-GPS • GALILEO • GLONASS • QZSS • Beépített lítiumionos akkumulátor akkumulátor • Gyorsulásmérő (accelerometer) • Giroszkóp • Közelségérzékelő (Proximity) • Iránytű • NFC • Légnyomásmérő (Barometer) • Garancia: 36 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
449900
Régi ár: 523 900 Ft 449 900 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE RAKTÁRON
ÁRKÁD RAKTÁRON
DEBRECEN 2-3 MUNKANAP
PÓLUS 2-3 MUNKANAP
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON 2-3 MUNKANAP
PÉCS 2-3 MUNKANAP
GYŐR 2-3 MUNKANAP
Állítsd össze saját csomagodat!
Apple iPhone 12 Pro Max 256GB (MGDF3GH/A) Óceánkék
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Az összeállított csomag értéke
Bruttó: 449 900 Ft
 • Kiegészítő kategóriák
 • Apple kiegészítők
 • APPLE iPhone 12 PRO MAX kijelzőfólia
 • Egyéb kiegészítők
Népszerű termékeink

Apple iPhone 12 Pro, Pro Max

 

Az alábbi leírás a sorozat jellemzője, a termék eltérhet az itt feltüntetettektől, pontos adatai a leírás mellett található.

 

 

Behozhatatlan előnyben

A Pro és az 5G találkozik. Az A14 Bionic rakétaként száguld el minden más okos­telefonchip mellett. A Pro kamera­rendszer eddig nem látott szintre emeli a gyenge fény­viszonyok melletti fény­képezést – és az iPhone 12 Pro Max még ezt is képes fokozni. A Ceramic Shield előlap pedig négyszer jobban teljesít az ejtésteszten. Lássuk, mit tud!

 

Kevesebb keret, több kijelző

 

 

Ránézésre üveg, valójában páncél. Ceramic Shield, anyagában erősebb.

 

 

A legerősebb üvegborítás okos­telefonon eddig is az iPhone‑é volt. Az iPhone 12 Próval csak úgy szárnyalhatjuk túl a korábbi modellek strapabírását, ha behozunk egy vadonatúj anyagot.

 

Nanoméretű kerámiakristályok

Itt lép láthatatlanul a képbe a Ceramic Shield. Az üveg belső szerkezetébe nanoméretű kerámiakristályokat építettünk be, melyek keményebbek a legtöbb fémnél. Egyszerűen hangzik, ugye? Valójában elképesztően bonyolult – a kerámia ugyanis nem átlátszó. A kristályok típusát és a kristályosság mértékét beállítva sikerült olyan különleges összetételt kialakítanunk, ami teljesen kiaknázza a kerámia ellenálló képességét, miközben átlátszó marad. Ez a technológiai áttörés tette lehetővé, hogy a Ceramic Shieldet használjuk a kijel­zőinkben. Most elsőként jelenik meg okos­telefonon, és erősebb bármelyik okostelefon-üvegnél.

 

Dupla ioncserés eljárás

Nagyon fontos, hogy az üveg ne csak erős legyen, hanem karcálló is. Ezért ugyanazzal a dupla ioncserés eljárással tettük ellenállóvá a mindennapos karcolásokkal és kopással szemben, mint amit már a hátlap üvegénél is sikeresen alkalmaztunk.

 

Négyszer erősebb védelem, ha leejted

A Ceramic Shielden kívül van még valami, aminek köszönhetően az előlap igazán bírja a strapát: a kijel­ző egy síkban van a telefon szélével, így még nagyobb védelmet ad. A korábbiakhoz képest négyszer olyan jól bírja, ha leejted – egy év alatt e téren iPhone még nem tett ekkora előrelépést.

 

Négy bámulatos rodzsamentes acélbevonat, IP68-as vízállósági besorolással

 

 

Szupergyors mobilnet, szevasz 5G

Az 5G a mobilinternet új dimenziója az iPhone-on. Eddig sosem látott sebességre képes, és a leterhelt hálózatokon is jobban működik.4 Mostantól útközben sem gond a nagy fájlok letöltése és kiváló minőségű HDR-filmek streamelése. Az. Idegesítő. Akadozás. Nélkül. Minden okostelefon közül az iPhone tudja kezelni a legtöbb 5G-sávot, így több helyen használhatod ki vele az 5G előnyeit. Ez a hihetetlen sebesség az appok jövőjében is páratlan lehetőségeket nyit. Azt szerettük volna, ha az iPhone 12 Pro nemcsak támogatja az 5G-t, hanem kompromisszumok nélkül a világ legjobb 5G‑élményét nyújtja. Ezért egy kicsit máshogy kellett megközelítenünk a dolgokat.

 

 

Az 5G-hez tervezett iPhone

Egyedi, rendkívül érzékeny és hihetetlenül hatékony antennákat és rádiófrekvenciás alkatrészeket terveztünk. Ezután minden okostelefonnál több 5G-sáv támogatását építettük be az iPhone 12 Próba, hogy még több helyen használhasd az 5G hálózatokat.

 

Optimalizált szoftver

Az alkal­mazásoktól a rendszerszintű szolgáltatásokig az egész szoftveres környezetet megvizsgáltuk, és úgy optimalizáltuk, hogy ki tudja használni az 5G minden előnyét. Számos app anélkül is ki tudja aknázni az 5G sebességét, hogy több energiára lenne szüksége.

 

Az intelligens adatforgalmi mód hatékonyan gazdálkodik az akkuval

Az iPhone okosabban vált 5G-re, ami gyorsabb rajta. Ha egy művelet – például a háttérben futó szoftverfrissítés – nem igényel 5G-sebességet, a telefonod auto­ma­ti­ku­san LTE‑re vált, hogy kevésbé merítse az akkumulátort. De amint olyasmibe fogsz, amihez kell a gyors kapcsolat – például letöltesz egy egész évadot a kedvenc sorozatodból –, az iPhone 12 Pro 5G-re kapcsol. Természetesen azt is beállíthatod, hogy a telefonod mindig az 5G-t használja, amikor csak lehet.

 

És mindez még csak a kezdet

A szolgáltatókkal közösen végzett nagy léptékű mérnöki és tesztelési munkával optimalizáltuk az 5G hálózatok működését. Az eddigi eredmények: lenyűgöző sebességek a gyakorlatban, jobb minőségű hívások, hosszabb aksiüzemidő és lefedettség az egész világon. Ez az 5G iPhone‑stílusban.

 

A14 Bionic, csak az elődje ér a nyomába

 

 

Az A14 Bionic az iparág első 5 nanométeres chipje. Korszerű alkotó­elemeinek szélessége a szó szoros értelmében csupán néhány atomnyi. Így 40%-kal több tranzisztor gyorsítja a processzort energia­takarékosabb működés mellett is, ami megnöveli az akkumulátor üzemidejét. Az új képjel­feldolgozó processzor pedig Dolby Vision-videók rögzítését teszi lehetővé – erre eddig a filmgyártásban hasz­nált profi kamerák sem voltak képesek, nemhogy egy telefon.

 

Megint a leggyorsabb okos­telefonchip

Az iPhone 12 Pro új képességei gyors chipet igényelnek. Nagyon gyorsat. A gyorsítás egyik módja, hogy több tranzisztort építünk a chipbe. Ehhez pedig vagy a chip méretét kell megnövelni, vagy a tranzisztorokét csökkenteni.

 

11,8 milliárd tranzisztor

Mi a méret csökkentése mellett döntöttünk. Az iPhone 12 Prót az iparág első 5 nanométeres chipje hajtja. Ennek a chipnek atomokban kifejezhető méretű összetevői vannak, ami azt jelenti, hogy a tranzisztorokat elképesztően közel lehet zsúfolni egymáshoz. Vagyis az energia gyorsabban jut el egyikből a másikba – és kevesebb vész el belőle útközben. Ez a titka annak, hogy az A14 Bionic egyszerre tud gyorsabb és energia­takarékosabb lenni.

 

16 magos Neural Engine 11 billió művelet másodpercenként

A Neural Engine teljesítménye ugrásszerűen megnőtt, mivel 8 helyett már 16 mag dolgozik benne. Így akár 80%-kal gyorsabbak a nagy teljesítményigényű gépi tanulási feladatok – például a fotók részleteinek feljavítása a Deep Fusionnel. A processzor speciális gépi tanulási gyorsítómoduljai is 70%‑kal gyorsabbak lettek, és bármelyik alkal­mazás kihasználhatja a chip megnövekedett teljesítményét.

 

Vadonatúj képjelfeldolgozó egység 4K-s HDR-videofelvétel Dolby Vision techno­lógiával

És hogy mit jelent mindez számodra? Rengeteget. A teljes rendszeren érezhető teljesítménynövekedést. Élethűbb fotókat a Smart HDR 3‑nak köszönhetően. Részlet­gazdagabb, csúcsminőségű videókat a képjel­feldolgozó egységben újonnan megjelenő időbeli zaj­csökkentés révén. És profi stúdiók számítógépei helyett a telefonodon, felvétel közben Dolby Vision formátumba kódolt videókat. Még sosem készült az A14 Bionichoz fogható chip, és már alig várjuk, hogy lássuk, milyen csodákat alkotsz vele.

 

LIDAR-szekker

 

 

A NASA a következő Marsra szállásnál LiDAR-technológiát használ. Az iPhone 12 Pro egy LiDAR-szkennerrel méri meg, mennyi idő alatt verődik vissza a fény a tárgyakról, és ez alapján megrajzolja a környezeted mélységtérképét. Mivel a működése ultragyors és pontos, az AR‑appok akár élethű esőerdővé is varázsolhatják körülötted a szobát, vagy megmutathatják, hogy állna egy új cipő a lábadon.

 

AR a fény sebességével

Az iPhone-t eddig is minden elemében az AR-rel való használatra terveztük, de az iPhone 12 Pro LiDAR-szkennerével teljesen új lehetőségek nyílnak.

 

Több információ a nagyobb pontosságért Részletes mélységtérkép néhány nanoszekundum alatt

A LiDAR-szkenner úgy állapítja meg a tárgyak abszolút távolságát, hogy láthatatlan fény­nyalábokat bocsát ki, és megméri, mennyi idő alatt jutnak el az adótól az objektumokig, majd onnan vissza az érzékelőhöz. A LiDAR az iOS 14 mélység­érzékelő keret­rendszereit használva állít elő hatalmas mennyiségű nagy felbon­tású adatot, amely a kamera egész látómezőjét lefedi. A nyalábok kibocsátását néhány nano­szekundumonként megismétli, folyama­tosan gyűjtve a mérési adatokat, és ezzel egyre pontosítva a mélység­térképet. Ez teljesen újraértelmezi az AR‑élményt.

 

AR azonnal

A LiDAR-technológia rögtön fel tudja mérni környezeted felületeit, hogy az AR‑appok haladéktalanul elkezdhessék elemezni a helyszínt, és egyedi élményeket nyújthassanak.

 

A helyszín geometriájának felmérése

A helyiség minden felületét aprólékosan leképezve a LiDAR pontosan oda tudja helyezni az AR-tartalmakat, ahol valóságosnak hatnak – a kanapé sarkába, a széked támlájára vagy éppen az íróasztalodon uralkodó káosz közepére. Ez sokkal kifinomultabb AR‑appoknak nyit utat. Ha például egy tájat vetítesz a nappalidba, a fű csak a padlón nő, és a fűszálak a bútorok körül fognak ringatózni, tökéletesen alkalmazkodva a szobához.

 

Fejlettebb objektumkitakarás

A pontosabb mélységtérkép segítségével az iPhone 12 Pro azt is jobban meg tudja állapítani, hogy a tárgyak hol helyezkednek el egymáshoz viszonyítva. Vagyis a kocsibejáródon átszaladó AR-karakterek az autód mögött, de a fa előtt fognak elrohanni – hogy te mindvégig elmélyülhess az élményben.

 

Sötétben is látó kamera Portrék Éjszakai módban

A LiDAR képességeit a Pro kamera­rendszer is kihasználja – például félhomályban akár hatszor gyorsabban fókuszál. A mélységtérképnek köszönhetően már a széles látószögű kamerával is készíthetsz portrékat Éjszakai módban. Sőt, a Neural Engine félhomályban is olyan portréfotókat alkot, amelyeken gyönyörűen elmosódó háttér előtt élesen rajzolódnak ki az arcok.

 

Pro kamerarendszer, fényévekkel jobb éjszakai mód

 

 

Az Éjszakai mód a széles és az ultraszéles látószögű kamerán is működik, és minden eddiginél bámulatosabb esti képeket készíthetsz vele. A LiDAR jóvoltából már portrékat is fotózhatsz Éjszakai módban. A széles látószögű kamera pedig 27 százalékkal több fényt enged be, így éjjel-nappal részlet­gazdagabb és élesebb képek készülhetnek.

 

Az ƒ/1,6-os fényrekeszű széles látószögű kamera 27%‑kal több fényt fog be.

 

Új, héttagú széles látószögű objektív a széltől szélig éles képekért.

 

Az új optikai kép­stabilizálás másod­percenként 5000 igazítást végez.

 

Akár 6-szor gyorsabb automatikus élesség­állítás gyenge fényben a LiDAR segítségével.

 

12 Pro Max, Camera Maxima

 

 

A nagyobbik iPhone a Pro kamerarendszert is kimaxolja. A 47 százalékkal nagyobb érzékelő és a nagyobb méretű képpontok hatalmas mértékben növelik a széles látószögű kamera fénybefogadó képességét. Az új optikai kép­stabilizálás a lencse helyett az érzékelőt stabilizálja, így a képeid élesek lesznek – még ha nem is tudod stabilan tartani az iPhone‑odat. Az új, 65 mm‑es telefotó­kamerával pedig jobban ráközelíthetsz a portréid alanyára.

 

Menet közben is stabil

Az iPhone 12 Prón működő optikai kép­stabilizálás (OIS) másodpercenként 5000-szer – az iPhone 11 Próhoz képest ötször gyorsabban – igazít a széles látószögű kamerán, ami fantasztikusan éles fotókat és stabil videókat eredményez. Az iPhone 12 Pro Max széles látószögű kamerájának stabilizálásához azonban egy egészen másfajta rendszert kellett kifejlesztenünk.

 

Új kamera, új OIS

Az iPhone 12 Pro Maxot nagyobb méretű széles látószögű érzékelővel láttuk el, amelynek a képpontjai is nagyobbak, hogy több fény begyűjtésével élethűbb és gazdagabb színvilágú fotókat készíthess. Ezért olyan megoldást dolgoztunk ki, amely kizárólag az érzékelő mozgatásával tudja minden eddiginél jobban stabilizálni a képet. Ez a szenzor­mozgatásos OIS, mely újraírja a kép­stabilizálás szabályait.

 

DSLR-technológia iPhone méretben

Mostanáig csak a DSLR-kamerák voltak képesek szenzor­mozgatásos kép­stabilizálásra. Ez az első alkalom, hogy a techno­lógia megjelenik az iPhone‑ban. Akár a gyerekekkel fogócskázol a parkban, akár egy földúton tartod ki az iPhone-od az autó ablakán, a felvételeid mostantól stabilabbak és élesebbek lesznek, mint valaha.

 

A portrék éjszaka is életre kelnek

A széles látószögű kamerával Éjszakai módban készített portrék élénk színekkel kápráztatnak el, a háttérfényeket – például az épületekből kiszűrődő vagy az utcai világítást – pedig gyönyörű bokeh effekt emeli ki.

 

 

Elég egyetlen apró fényforrás ahhoz, hogy a LiDAR és az A14 Bionic chip kirajzolják az előtér minden mintáját és textúráját, és a helyiség egészét valósághű színekben örökítsék meg.

 

 

Közepesen erős vagy gyenge megvilágításnál működésbe lép a Deep Fusion: a Neural Engine több eltérő expozíciójú felvétel pixelenkénti elem­zésével hihetetlen részletességű képet készít a nagyítóról, a lányról és a falról.

 

 

Így alkottuk meg a Deep Fusiont

Világosban könnyű éles és részletgazdag fotókat készíteni. A közepesen és gyengén megvilágított jelenetekhez – például a hajnali tájképekhez és a gyertya­fényes vacsorákhoz – bekapcsol a Deep Fusion, és kirajzolja azokat az apró részleteket, amiktől igazán nagy­szerű lesz a fotód.

 

Több expozícióból egyetlen kép

Az alapok ugyanazok, mint a HDR‑képeknél. Amikor lefotózol valamit, a kamera valójában egy egész sorozatot készít különböző expozíciójú képekből. A HDR-felvételt e képek egyesítésével hozza létre, kiválasztva a tárgyadnak legelőnyösebb expozíciót, növelve a csúcs­fények és az árnyékok részlet­gazdagságát, és csökkentve a képzajt.

 

Képpontok millióit elemzi valós időben

Az iPhone 12 Prón működő Deep Fusion tovább megy annál, amit a HDR tud. Képpontról képpontra végigfuttatja a multiexpozíciós sorozat felvételeit az A14 Bionic Neural Engine modulján, mely egyenként kiválogatja a lehető legjobb élességet, legélethűbb színeket, valamint legrészletesebb csúcs­fényeket és árnyékokat eredményező kép­pontokat, majd ezeket egyesíti a csodálatosan részletgazdag végső fotóvá.

 

80%-kal gyorsabb Neural Engine

A Deep Fusion egyetlen más okos­telefonon sem található meg – és az A14 Bionic sebességének köszönhetően most jobban és gyorsabban működik, mint valaha. Az iPhone idei egyik nagy újdonsága, hogy a technológiát az összes kamerára, így az előlapi TrueDepth kamerára is kiterjesztettük. Mostantól bármit is fotózol, biztos lehetsz benne, hogy a vég­eredmény páratlanul részletgazdag lesz.

 

Kifinomult portré mód

A fejlettebb gépi tanulásnak köszönhetően az iPhone 12 Pro minden korábbinál jobban el tudja különíteni a fotó­­alanyt a háttértől. Vezérlőivel a háttér elmosódottságát és az arcokra vetülő fény erősségét is szabályozhatod.

 

 

Részletgazdag fotók, egy pillanat és a mesterséges intelligencia műve

A Smart HDR 3 minden fotódon auto­ma­ti­ku­san finomhangolja a csúcsfényeket, az árnyékokat és a kontúrokat. Még a ragyogó déli napsütésben készített képen is jól látszanak a nő arcának részletei, az árnyékos részeket pedig a rendkívül mély feketék teszik igazán élethűvé.

 

 

A Smart HDR 3-nak köszönhetően a kép tökéletesen örökíti meg a naplemente előtti pillanatok varázslatos hangulatát, kiemelve a szikla legapróbb részleteit, miközben az ég halvány­kék árnyalatát is pontosan visszaadja.

 

A Smart HDR 3 finomhangolja a fehér­egyensúlyt, és a megtörő hullám habjának formája és apró részletei a gyors mozgás ellenére is tökéletesen kirajzolódnak.

 

 

A Smart HDR 3 – gépi tanulást használva – az arcokon túl már a kép többi elemét is fel tudja ismerni, és anélkül emeli ki a kiszáradt talaj repedéseit és a domboldal durva felületét, hogy közben az ég kékje zajossá válna.

 

Egy kamera, ami fotósként gondolkodik

A Smart HDR 3 funkcióval a kamera úgy tudja azonosítani a hétköz­napi fotó­témák elemeit, mintha emberi szemmel látna. A fotó különböző részeit ezután egyenként igazítja ki, hogy a végeredmény a lehető legélethűbb legyen.

 

 

Fejlett gépi tanulás

A funkció neurális hálózatokból meríti tudását, melyeket azzal tanítunk be, hogy sokszor ismételve mutatunk nekik különböző szituációkban készült képeket. Az A14 Bionic Neural Engine‑je az emberi agyhoz hasonlóan egy idő után megtanul felismerni bizonyos jeleneteket.

 

80%-kal gyorsabb Neural Engine, intelligens képfeldolgozási döntések

A Neural Engine azonnal felismeri a témákat, és megkülönbözteti az épületeket az égtől, a hófödte hegyeket a felhőktől – sőt, még az ételt is az alatta lévő tányértól. Így pontosan meg tudja határozni, hogy a kép mely részein és milyen mértékben hangsúlyozza ki a textúrákat, illetve állítsa át a kontrasztot, a fehér­egyensúlyt vagy a telítettséget a lehető legélethűbb végeredményhez.

 

iPhone 12 Pro Maxszal fényképezve

A 65 mm‑es telefotókamera 2,5‑szeres zoomjával lefotózhatod az apró részleteket anélkül, hogy közelebb mennél a képed alanyához.

 

 

A széles látószögű kamera érzékelőjének nagyobb képpontjai képesek előhozni az alig kivehető mintázatokat és textúrákat, elképesztően részlet­gazdaggá téve a fotóidat – külön megvilágítás nélkül is.

 

 

A színek szinte bármilyen fényben megkapóan valósághűek – mint a ruha áttetsző vörösei vagy a háttér neonfényeinek élénk színei.

 

 

Fókuszban a lényeg

 

 

Apple ProRAW, abszurd mennyiségű kreativitás a kezedben

A ProRAW formátum a standard RAW-adatok mellett az Apple képfeldolgozási folyamatának adatait is tartalmazza. Mivel a képeket így már a zaj­csökkentés és a többféle expozíción alapuló javítások utáni állapotukban kezdheted el szerkeszteni, több időd marad a színek és a fehér­egyensúly finomhangolására.

 

Az első kamera, amely Dolby Vision techno­lógiával rögzít

 

 

Új profi videoélmény, csak az iPhone-on

Már az is óriási lépés volt, hogy 8‑ról 10 bites HDR-videofelvételre váltottunk – ami sokkal több rögzített színt eredményez. Azonban a felvételtől a lejátszásig Dolby Vision formátumú videokezelés még a filmiparban hasz­nált kameráknál is többre teszi képessé az iPhone 12 Prót.

 

Valós idejű Dolby Vision- rögzítés

A Dolby Vision-fényelés egy időigényes eljárás, amit manapság egyszerre végeznek el az egész filmen az utómunka-stúdiók profi számítógépeit használva. De ez a masszív munkafolyamat mostantól elfér a zsebedben. Ehhez kifejlesztettünk egy teljesen új, dinamikus Dolby Vision-képjavítási módszert, amely menet közben alkalmazható minden egyes képkockán.

 

Az Apple saját képjel­feldolgozója

Hogyan működik? Az iPhone 12 Pro hisztogramot, azaz színtónus­eloszlási grafikont készít minden egyes képkockáról azzal, hogy a képkocka két expozícióját továbbítja az Apple tervezte képjelfeldolgozónak. Majd ezen hisztogram alapján hozza létre a Dolby Vision-metaadatokat. Mindez valós időben történik az A14 Bionic észbontó sebességének köszönhetően.

 

Dolby Vision-szerkesztés okos­telefonon

Az iPhone 12 Pro előtt az okostelefonok felvenni sem tudtak Dolby Vision-videót – nem hogy szerkeszteni. Ezeket a felvételeket viszont mostantól közvetlenül az iPhone‑odon, a Fotók, az iMovie vagy a Clips appban szerkesztheted. Vagy Macen, a Final Cut Próval (az ezt támogató verzió még idén érkezik).

 

Dolby Vision a felvételtől a lejátszásig

Az iPhone 12 Pro szédületesen gyors chipje 4K‑s Dolby Vision-videók rögzítését teszi lehetővé akár 60 képkocka/s sebességgel. A felvételeket ezután a már ismert módokon, könnyedén szerkesztheted a mobilodon. A kész filmeket pedig egy koppintással átlőheted a tévédre AirPlayjel.5 Ezt az elképesztő élményt egyetlen másik telefon sem tudja nyújtani.

 

Az iPhone 12 Pro az eddigi 8 bites helyett már 10 bites, sokkal élethűbb – 700 millió szín megjelenítésére képes – HDR‑videókat tud felvenni. Ami még ennél is jobb: a filmiparban használatos Dolby Vision formátumban is rögzít. Ráadásul szerkesztheted Dolby Vision-videóidat, és AirPlayjel nagyobb képernyőn is megcsodálhatod a legapróbb részleteket.

 

Minden éjjel filmbe illő

A széles látószögű kamera nagyobb érzékelői sokkal több részletet hoznak ki az árnyékokból. Ha művészi látványossággal szeretnéd megörökíteni a mozgást egy adott helyszínen, helyezd az iPhone-od állványra, és az Éjszakai móddal mostantól akár alkonyattól pirkadatig tartó time-lapse-videókat is készíthetsz.

 

87%‑kal jobb teljesítmény éjszakai videózáshoz az iPhone 12 Pro Maxon.

 

Új képjel­feldolgozó processzor hatékonyabb zajcsökkentéssel a részle­tesebb képekért.

 

TrueDepth kamera

 

 

Az Éjszakai mód az előlapi kamerára is megérkezett, így gyengébb fényekben még részletgazdagabb és természetesebb színárnyalatú fotókat készíthetsz magadról. Az előlapi kamerán emellett a Deep Fusion, a Smart HDR 3 és a Dolby Vision-felvétel is működik. Így minden fényben a legjobb arcodat mutathatod.

 

Szuper Retina XDR-kijelző

 

 

Mitől lehet még jobb a legnagyobb fényerejű kijel­zőnk? Attól, hogy nagyobb. Az új lapos dizájnú keret élei, valamint egyedi, rugalmas OLED‑ünk jóvoltából egészen a peremig vihettük a kijel­ző bámulatos színminőségét, fényerejét és kontrasztját.

 

Akár 1200 nitcsúcsfényerő a HDR-fotókhoz és ‑videókhoz.

 

2 000 000:1kontrasztarány a színhű fekete és az élénk fehér árnyalatokért.

 

Több mint 3,4 millió képpont az iPhone 12 Pro Maxon – a legtöbb az iPhone történetében.

 

MagSafe kiegészítők

A mágneseknek köszönhetően minden bámulatos egysze­rűséggel a helyére ugrik. Pattints rá tokot, tárcát vagy akár mindkettőt. (Ne aggódj: a tárca le van árnyékolva, így nem tesz kárt a bankkártyád mágnescsíkjában.)

 

 

Turbótöltés vezeték nélkül

A mágnesek mindig tökéletesen a helyükre pattannak, hogy még gyorsabb lehessen a vezeték nélküli töltés.

 

 

iOS 14

Az iOS 14 számos gyorsparanccsal segít több mindent egyszerűbben megoldani, amikor csak szükséged van rá.

 

 

Beépített adatvédelem

Az iPhone‑t úgy terveztük, hogy adataidat teljes biztonságban tudhasd rajta. A Face ID által gyűjtött adatok soha nem hagyják el az iPhone‑odat, és biztonsági másolat sem készül róluk az iCloudba vagy más tárhelyre. Az iOS még azelőtt tájékoztat az appok adatvédelmi gyakorlatáról, hogy letöltenéd őket. Amikor Apple Payjel fizetsz, bankkártyád számát nem osztjuk meg a kereskedővel. És még sorolhatnánk.

 

A dobozon kívül is találkozhatsz remek innovációinkkal: csökkentettük karbon­lábnyomunkat

Ez a szén-dioxid-csökkenés olyan a bolygónknak, mintha egy év alatt 450 000 autóval kevesebb lenne az utakon. Sokan sosem bontják ki a telefonjukhoz kapott hálózati adaptert és EarPodst, ezért ezeket mostantól egyik iPhone-hoz sem mellékeljük. Helyettük USB‑C – Lightning gyorstöltő kábel kerül a dobozba. Ezzel kisebb lesz a termékek csomagolása, vagyis több doboz fér egy szállítmányba. Végeredményként kevesebb szállítmány visz el ugyanannyi terméket. Emellett beszállítóinknál folyamatban van az áttérés a megújuló energiával való gyártásra. Mindez több mint 2 millió tonnával csökkenti éves szén-dioxid-kibocsátásunkat.

 

 

Még az apróságokra is nagyon figyeltünk

 

Világszerte a legjobb lefedettség

Az iPhone 12 Pro akár 20 5G-sávot és akár 32 LTE-sávot is képes kezelni – ez több minden más okos­telefonnál. Így tudja biztosítani a világ legtöbb helyen használható roamingját.

 

Megduplázza az alaptárhelyet

Az iPhone 12 Pro alap­tárhelye 128 GB, így a korábbihoz képest kétszer annyi helyet ad a fotóknak és a videóknak.

 

Több kép, gyorsabb feldolgozás

Gyorsan készítenél pár fotót? Az iPhone intelligensen alkalmazkodik, és a feldolgozás felgyorsításával teszi lehetővé, hogy teljes egészében elkapd a pillanatot.

 

Térhangzás Dolby Atmos techno­lógiával

A hang 3D‑ben körülölel – mintha benne lennél a jelenetben.

 

Használj két számot

Az eSIM funkcióval két SIM lehet a telefonban, így ugyanazon az iPhone‑on használ­hatod a magán- és az üzleti számodat is.

 

Újrahasznosított ritka­földfémek a mágnesekben

Az iPhone 12 Pro mágneseiben – és a MagSafe kiegészí­tőkben is – 100%‑ban újra­hasznosított ritka­földfémeket használunk.

Mégtöbb...

Specifikáció

 • SzínKék
 • Operációs rendszerApple iOS 14
 • ProcesszorApple A14 Bionic Hat magos (2x3.10 GHz + 4x1.8 GHz) processzor
 • Kijelző6.7" FHD+ (2778 x 1284) fényes Multi-Touch IPS OLED Super Retina XDR
 • Kijelző technológiaOLED
 • Fényerő1200 nit
 • Háttértár leírás256 GB Belső tárhely
 • Memória6 GB
 • SIM kártya méreteNano-SIM (4FF)
 • SIM kártya foglalatDual
 • Mobil hálózat2G, 3G, 4G, 5G, EDGE, LTE
 • Wi-Fi802.11 a, ac, b, g, n
 • Bluetoothv 5
 • Előlapi kamera12 MP, f/2.2, 23mm (széles), 1/3.6", SL 3D, (mélység-, és biometrikai szenzor)
 • Hátlapi kamera12 MP, f/1.6, 26mm (széles), 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS, 12 MP, f/2.0, 52mm (telephoto), 1/3.4", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optikai zoom, 12 MP, f/2.4, 120˚, 13mm (ultraszéles), 1/3.6", TOF 3D LiDAR szkenner (mélységérzékelő)
 • GPSA-GPS, GALILEO, GLONASS, QZSS
 • Szenzorok és extrákGyorsulásmérő (accelerometer), Giroszkóp, Közelségérzékelő (Proximity), Iránytű, NFC, Légnyomásmérő (Barometer)
 • További extrákIP68 Por-, csepp- és vízállóság, Face ID arcfelismerés a TrueDepth kamerával, iBeacon mikroléptékű hely­meghatározás, LiDAR-szkenner
 • Thunderbolt támogatásNem
 • Lighting csatlakozóIgen
 • Audio leírásSztereó hangszórók
 • Akkumulátor leírásBeépített lítiumionos akkumulátor
 • Méret160.80x78.10x7.40 mm
 • Súly226.00 g
 • Garancia36 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?