4371692
Oldal nyomtatása
Epson WorkForce DS-770 üzleti szkenner (B11B248401)
 • Epson WorkForce DS-770 üzleti szkenner (B11B248401)
 • Epson WorkForce DS-770 üzleti szkenner (B11B248401)

Epson WorkForce DS-770 üzleti szkenner (B11B248401)

Lapolvasó típusa: lapáthúzós • Felbontás: akár 600dpi • Színmélység: 24bit • Akár 45 oldal/p beolvasási sebesség • Automatikus lapadagoló (100 lap kapacitás) • LCD kijelző • Beolvasható dokumentum méret: A4 • Csatlakozás: USB, LAN • Garancia 12 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
4-6 munkanap - részletek
294900
294 900 Ft

EPSON WORKFORCE DS‑770

 

Fedezze fel a dokumentum-szkennelésben rejlő lehetőségeket

A gyors és intelligens DS-770 lapadagolós dokumentumszkenner ideális választást jelent az üzleti dokumentumkezeléshez, mivel teljesítménye és sokoldalúsága világelső. A 300 dpi felbontással akár 45 lap/perces és 90 oldal/perces sebességű szkennelésre, és az automatikus dokumentumadagoló (ADF) segítségével egyszerre 100 lap kezelésére képes nagy teljesítményű, kompakt szkenner a nyomathordozó-kezelési lehetőségek széles választékát biztosítja, így lehetővé teszi az üzleti szempontból kritikus dokumentumok gyors rögzítését, indexelését, tárolását és megosztását.

A DS-770 a kritikus fontosságú információk feletti irányítás fenntartásával segíthet a vállalatnak az üzleti döntések minőségének, illetve a működés és a folyamatok hatékonyságának javításában.

 

Gyors, megbízható információfeldolgozás

A számos irodai és ügyfélkapcsolati folyamat hatékony automatizálására irányuló igénynek megfelelően a DS-770 szkennert arra tervezték, hogy gördülékenyebbé tegye a nyilvántartást, miközben kiváló biztonságot, megbízhatóságot és méretezhetőséget biztosít.

Ezeket a funkciókat a nagy sebességű, jó minőségű (300 dpi) képrögzítés egészíti ki. Ez az olyan képjavító funkcióknak köszönhető, mint például az automatikus vágás, az automatikus dőléskorrekció (fizikai él) és a színek elcsúszásának csökkentése, amelyek végrehajtásáért a nagy teljesítményű, beépített hardveres gyorsítással rendelkező kétmagos CPU felel.

 

Síkágyas szkenner konverziós készlet

Az opcionális síkágyas konverziós készletet kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen integrálható legyen a DS-770 szkennerhez, és kevesebb helyet foglal, mint egy hagyományos síkágyas szkenner. A konverziós készletnek köszönhetően nyomathordozók széles választékát szkennelheti hatékonyan, beleértve a levélbélyegeket, az útleveleket, a könyveket és egyéb dokumentumokat.

 

Nagy teljesítményű képalkotó technológia

Egyszerűen kiigazítja a képeket a szkennelés során az Epson képjavító szoftverével, amely dőléskorrekcióval és automatikus forgatási funkcióval rendelkezik. A vonalkód-felismerés és a zónaalapú OCR fejlett funkciók segítik a gyors dokumentumelválasztást és a fájlok egyszerűbb elnevezését.

 

Gyors és megbízható lapadagolás

Az olyan intelligens funkciók, mint az aktív elválasztó görgőrendszer, segítenek megakadályozni a bosszantó dupla lapadagolást, biztosítva azt, hogy minden lap pontosan be legyen szkennelve, és a legjobb minőségben kerüljön rögzítésre. A beépített ultrahangos érzékelők és a papírhosszúsági beállítások teljesen megbízható adatrögzítést biztosítanak.

Az aktív adagolórendszer középpontjában az innovatív papírtálca-kialakítás áll, amely megkönnyíti a szkennelést, mivel csökkenti a tálca és a szkennelt oldal közötti súrlódást. Ez lehetővé teszi, hogy a nyomathordozó sokkal könnyebben haladjon át az eszközön, és minimalizálja az adagolási hibák számát.

A dupla lapadagolás érzékelési funkció segítségével a kihívást jelentő nyomathordozók – például a borítékok vagy a post-it jegyzetekkel ellátott dokumentumok – is egyszerűen, gyorsan, egyetlen gombnyomással szkennelhetők.

 

Lassú mód

A kategóriában elsőként bevezetett lassú üzemmód1 csökkenti a görgők sebességét, hogy az olyan kényes adathordozókat, mint a gyűrött vagy sérülékeny dokumentumokat is nagy odafigyeléssel kezelje anélkül, hogy növelné a fájl méretét.

 

Automatikus szkennelés üzemmód

Az automatikus szkennelési mód azonnal elindul, amint a szkennerbe helyeznek egy papírlapot, a fizikai és a digitális folyamatokat egyszerre végzi el, így teszi lehetővé nagyszámú dokumentum feldolgozását kezelhető mennyiségben.

 

Hosszú dokumentum mód

Sokféle adathordozó szkennelése akár 6096 mm hosszúságig.

 

Automatikus hordozólap-felismerés

Amennyiben a dokumentum mérete nagyobb, mint A4, nem szokványos formájú, összehajlott vagy meggyűrődött, illetve, ha olyan fényképről vagy eredetiről van szó, amelynek nem szeretné megkockáztatni a megsérülését, azt egy hordozólap segítségével szekennelheti. Az intelligens funkciók biztosítják, hogy a szkenner azonnali felismerje a hordozólapot, így nincs szükség a beállítások módosítására, amivel értékes idő takarítható meg. A szkenner az A3 méretű dokumentumokat is azonnal felismeri, majd digitálisan összefűzi, így biztosítva minden alkalommal a kiváló minőséget.

 

Epson speciális beolvasás

A kihívást jelentő és nagy mennyiségeket feldolgozó szkennelési környezetekben az Epson kétlépéses beolvasási folyamata másodpercek alatt képes a dokumentumokat beolvasni és rendszerezni – hála a speciális, Ön által előre megadott beállításoknak. A TWAIN, ISIS és WIA, illetve egyéb szoftvermodulok zökkenőmentes integrációt biztosítanak kedvelt dokumentumkezelő rendszerébe, munkafolyamat-rendszerébe, illetve a felhőalapú szolgáltatásokba.

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • SzínFehér
 • Súly3.60
 • Szélesség296.00x169.00x176.00
 • Garancia12 hónap
 • CsatlakozókLAN, USB
 • Felbontás600 x 600 dpi
 • Papír méretA4
 • Papír tömegtől27.00
 • Papír tömegig413.00
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?