44785
Oldal nyomtatása
D-Link Wireless N150 USB Adapter (GO-USB-N150)
  • D-Link Wireless N150 USB Adapter (GO-USB-N150)
  • D-Link Wireless N150 USB Adapter (GO-USB-N150)

D-Link Wireless N150 USB Adapter (GO-USB-N150)

Wireless N150 Easy USB Adapterrel • USB 2.0 csatlakozó • WPS nyomógomb  Wi-Fi Protected Access (WP & WPA) • Wi-Fi Protected Setup - PIN & PBC • Beépített antenna  Integrált meghajtók 24 hónap garancia

GO-USB-N150 Wireless N150 USB Adapter


Csatlakozz a vezeték nélküli otthoni hálózathoz a Wireless N150 Easy USB Adapterrel (GO-USB-N150)! Netezz, érd el a megosztott fájlokat, zenéket, fotókat és videókat laptopoddal vagy asztali számítógépeddel.


Kapcsolódj pillanatok alatt


A D-Link adapter telepítése a Gyors Telepítő Varázslóval néhány perc. A varázsló végigvezet a hardver telepítésén, majd a Wi-Fi hálózathoz való csatlakoztatásán.


Nagysebességű vezeték nélküli hálózat


Netezz, e-mailezz barátaiddal, családtagjaiddal vezeték nélkül. A Wireless N 150 technológia a korábbi 802.11g/b sebességének többszörösét kínálja a nagyobb stabilitás mellett.

 

Biztonságos csatlakozás a vezeték nélküli hálózathoz

Adataid védelme érdekében a Wireless N150 Easy USB Adapter támogatja a WPA és WPA2-PSK titkosítást, melyekkel biztonságosan csatlakozhatsz a vezeték nélküli hálózatra. Nem kell aggódnod az online vásárlások vagy a netbank tranzakciók biztonságossága miatt.

 

Kompatibilitási garancia

A Wireless N150 Easy USB Adapter nagysebességű kapcsolatot biztosít minden Wireless N 150 illetve más 802.11n hálózati eszközökkel. Ezen felül kompatibilis a korábbi 802.11b/g szabványos készülékekkel is, így a vezeték nélküli hálózatok széles palettájához képes csatlakozni.

 

Egyszerű telepítés és csatlakozás

A D-Link Gyors Telepítő Varázslója mellett a Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkció is leegyszerűsíti a vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakozást egyetlen gombnyomásra.

 

Tulajdonságok

-          USB 2.0 csatlakozó

-          WPS nyomógomb

-          Wi-Fi Protected Access (WP & WPA)

-          Wi-Fi Protected Setup - PIN & PBC

-          Beépített antenna

-          Integrált meghajtók

 

Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?