44899

CanoScan LiDE 220

 

Gyors és kiváló minőségű beolvasás otthon ezzel a rendkívül kompakt és stílusos lapolvasóval. Készíts nagy felbontású képeket és dokumentumokat könnyedén azzal az opcióval, amellyel a fájlok a számítógépről közvetlenül a felhőalapú szolgáltatásokba küldhetők.

 

Előnyök

Nagy 4800×4800 dpi felbontású beolvasások CIS érzékelővel
A 48 bites belső színmélységnek köszönhetően rendkívül részletes és színhű fényképeket készíthetsz
Időmegtakarítás a 300 dpi felbontású, A4-es színes beolvasással, amely mindössze 10 másodpercet vesz igénybe
Élvezd a beolvasás szabadságát közvetlenül a felhőalapú szolgáltatásokba, számítógép segítségével
Szabadíts fel értékes helyet az asztalon a praktikus függőleges állvánnyal
Gördülékeny használat az 5 egyérintéses EZ gombnak köszönhetően
Többoldalas PDF-dokumentumok készítése azonnal a lapolvasóból a PDF gombok révén
Tökéletesítsd a beolvasott dokumentumok szövegét, grafikáját és képeit külön-külön az Auto Document és a Photo Fix technológia segítségével
Tápellátás és csatlakozás egyetlen USB-kábellel a helymegtakarítás érdekében

 

Kiváló minőségű beolvasás

Ezzel a gyors és kiváló minőségű lapolvasóval gördülékenyen beolvashatod otthoni fényképeidet és dokumentumaidat. Akár 4800×4800 dpi nagy felbontással és CIS érzékelővel éles szövegeket, valamint tiszta fényképeket rögzíthetsz kivételes részletességgel és színhűséggel – mindezt a lapolvasó 48 bites belső színmélységének köszönhetően. A beolvasás egyben gyors is – az A4-es 300 dpi beolvasás mindössze 10 másodpercet vesz igénybe.

 


Felhőalapú csatlakozás

Kiváló minőségű dokumentumok és részletgazdag fényképek könnyű beolvasása és küldése számítógépen keresztül olyan felhőalapú szolgáltatásokba, mint az Evernote és a Dropbox.


Kompakt és kényelmes

Stílusos helymegtakarítás. A rendkívül kompakt kivitel és a függőleges állvány által a lapolvasó minimális helyet foglal az asztalon, és otthonod stílusos kiegészítőjévé válik. A speciális, beépített fedélnek köszönhetően minden dokumentumtípus könnyedén beolvasható – a könyveket is beleértve – a stílusos kivitel megőrzésével.

 


Egyszerű működtetés egyetlen gombnyomással

A beolvasás könnyen vezérelhető az 5 EZ egyérintéses gombokkal. Fényképek és dokumentumok beolvasása egyetlen kattintással az Automatikus beolvasás gombbal, amely automatikusan felismeri az eredetit, és ennek megfelelően optimalizálja a beállításokat. Beolvasott anyagaidból azonnal többoldalas PDF dokumentumokat készíthetsz a PDF-készítő gombokkal, amelyek automatikusan összefűzik az oldalakat, így nem kell visszatérned a laptopodhoz vagy a számítógépedhez. Másolatok készítése és a beolvasott anyagok e-mailben való elküldése egyaránt egyszerű.

 

Időtakarékos képjavítási eljárások

Fényképek visszaállítása és tökéletesítése egyetlen kattintással. Tökéletes korrekció az idő töredéke alatt, a por és a karcolások automatikus csökkentése, valamint a régi képek kifakult színeinek gyönyörű helyreállítása a por- és karceltávolító funkcióval. A beolvasott dokumentumok szövege, grafikája és képei ezenkívül külön-külön javíthatók az Auto Document Fix technológiával. További időtakarékos funkciók például az Auto Photo Fix II és a Solution Menu EX.

 

Minimális kábeligény

Minimális kábel- és helyigény az egyetlen USB-kábelnek köszönhetően, amely egyaránt biztosítja a tápellátást és a csatlakozást.

 

A termékek műszaki adatai

Dokumentumolvasási felbontás (dpi)

Küldés felhőbe

Nincs szükség tápcsatlakozásra

A4 színes dokumentumolvasási sebesség

Működtetés egyetlen gombnyomással

Függőleges helyzetű beolvasás

Vastag dokumentumok és magazinok beolvasása

PDF-fájlkészítési funkció

Mégtöbb...

Specifikáció

  • Garancia12 hónap
  • GyártóCANON
  • PapírformátumA4
  • Scanner felbontás4800x4800 dpi
  • DriverekWindows, Mac OS X
  • JellegFoto és Dokumentumszkenner
  • Színmélység48 bit
  • CsatolóUSB2.0
  • Sebesség Lapolvasás A44.00
  • Dokumentum kezelésSíkágyas
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?