804084
Oldal nyomtatása
Call of Duty: WWII (PC) DIGITÁLIS
 • Call of Duty: WWII (PC) DIGITÁLIS
 • Call of Duty: WWII (PC) DIGITÁLIS
 • Call of Duty: WWII (PC) DIGITÁLIS
 • Call of Duty: WWII (PC) DIGITÁLIS
 • Call of Duty: WWII (PC) DIGITÁLIS
 • Call of Duty: WWII (PC) DIGITÁLIS

Call of Duty: WWII (PC) DIGITÁLIS

A Call of Duty visszatér a sorozat gyökereihez a Call of Duty: WWII-val, amely lélegzetelállító élményével definiálja újra a második világháborút a játékosok új generációja számára. Szállj partra Normandiában a D-napon, és küzdd magad végig Európa ikonikus helyszínein a történelem legmonumentálisabb háborúja során. Tapasztald meg a klasszikus Call of Duty ütközeteket, a bajtársiasság kötelékeit, és a háború könyörtelen természetét egy nagyhatalommal szemben, amely a világot zsarnokságba züllesztette.

Raktáron
Egyszerű, kényelmes és rögtön használható.

Ez egy elektronikusan kézbesített videojáték szoftver.

A bankkártyás fizetés után azonnal letöltheted a termék aktiváló kódját és telepítheted a szoftvert!
A termék használatának megkezdéséhez kérjük kövesd a vásárlást visszaigazoló e-mailben leírt lépéseket, amelyeket itt is megtalálsz.
9900
9 900 Ft

Call of Duty: WWII

 

 

A Call of Duty: WWII-ben Európa legnagyobb csatáit élhetjük át az 1944-es és 1945-ös esztendőből egy páratlan realizmussal átitatott kampányban, melyben lehetőségünk nyílik megtapasztalni a nagy háborút. A kampány főszereplője, Ronald „Red” Daniels szemszögén keresztül az egyszerű, kiképzésről nemrég kikerült közkatona szerepébe csöppenünk a nyugati fronton. A Call of Duty: WWII kampánya a második világháború ismert csatái, mint például a normandiai partraszállás, vagy a hürtgeni erdőben vívott összecsapás mellett mély, emberi történeteket is tartogat. Szemtanúja lehetsz például a két tiszt konfliktusának, akik közül az egyik minden áldozat árán végrehajtja a számára kiadott parancsot, míg a másik számára bajtársaik életének megőrzése a legfontosabb. De az amerikai katonák történetei mellett más szemszögekből is betekintést nyerhetünk az európai hadszíntér eseményeibe, például egy francia ellenálló, vagy éppen egy menekülő német család történetét is megismerhetjük.

 
A Call of Duty: WWII egyik nagy újdonságát a War mód jelenti, ami a többjátékos összecsapásokat egymáshoz kötődő feladatokkal valódi hadműveletekké változtatja. A szövetségesek konfliktusához minden pályán egy apró történet kötődik, aminek a győztes csapat függvényében két különböző kimenetelét is láthatjuk. Emellett a sorozatban megszokott játékmódokat is megtaláljuk majd, így az egyszerűbb klasszikus feladatok kedvelői is megtalálják a számításukat. Megújult a korábbi részek kasztrendszere is, ezentúl azt kell kiválasztanunk, melyik hadosztály tagjaként éledünk újra legközelebb, ennek függvényében különleges képességekkel, fegyverekkel és felszereléssel egészíthetjük ki eszköztárunkat.

 

 


A Sledgehammer Games alapítói korábban a Dead Space szérián is dolgoztak, ezt a tapasztalatukat pedig a Call of Duty: WWII Nazi Zombies módjában is kamatoztatják! A kooperatív játéktípus története szerint egy volt művészettörténészből, egy festménytolvajból, egy katonából és egy gépészből álló csapat értékes műtárgyak visszaszerzésére indul egy Mittelburg nevű bajor városba. Ám Mittelburg egy sötét titkot rejt, így küldetésük hamar a túlélésért folytatott küzdelemmé változik, az élőholtak hordái ellen folytatott harc pedig a Zombies módtól megszokott izgalmas csapatos lövöldözést ígér.

 

Ennek a játékmódnak a bemutató videóját lentebb tekinthetitek meg, szigorúan csak saját felelősségre!

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPC
 • KiszerelésDigitális
 • Digi platformSteam
 • Életkor Besorolás18+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusAkció
Mégtöbb...

Minimum:

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites verzió)

Processzor: Intel Core i3 3225 3.3 GHz or AMD Ryzen 5 1400

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 vagy ATI Radeon HD 7850 2GB / AMD RX 550

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 90 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

 

Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?