Kezdőlap / Cikkek / Xiaomi Pay Magyarországon

Xiaomi Pay Magyarországon

Végre megérkezett a Xiaomi Pay Magyarországra 2022. április 11-én!

A Xiaomi mobilfizetési rendszere elérhető több viselhető kütyüjével. Legyen szó akár a roppant olcsó Xiaomi Smart Band 6 NFC-ről, a Xiaomi Watch S1 és Xiaomi Watch S1 Aktív hordható okos eszközről. Igaz, eddig elérhető volt Revolut és Curve kártyákkal, de április 11-től már a K&H Bank MasterCard kártyái is működnek. Ki tudja még milyen bankok fogják követni a sorban.

Eddig csak a komolyabb, drága okosórák kiváltsága volt a mobilfizetés, de mostantól akár “tizenezer” forintos aktivitásmérőnkről is könnyedén fizethetünk. Ehhez a telefonunk kapcsolatára sincs szükség, mert akár tíz alkalommal fizethetünk netkapcsolat nélkül. Ennyi vásárlási token biztosított offline módban.

Érdemes tudni, hogy ezek a Xiaomi kiegészítők nem csak Androiddal, de iOS-szel is működnek, ahogy a Xiaomi Pay is. Tehát ez sem okozhat fennakadást.

Van már Apple Pay, Google Pay és végre itt a Xiaomi Pay! Ki hitte volna, hogy beelőzi a Samsung Pay-t? A Samsungnak igencsak illene már a mi országunkra is lecsapnia, hiszen lemaradt rendesen a többiek mobilfizetési megoldásaitól, legalábbis lokalizációban.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

3 legjobb robotporszívó [2022] – Segítünk választani!

Napjainkban már minden okos és modern, így van ez a takarítás területén is, hiszen a …