Legjobb 3 Nvidia RTX40 laptop [2023] – Segítünk választani!

3 legjobb Nvidia RTX40 laptop

MSI BRAVO 15 C7VE – A legolcsóbb Nvidia RTX laptop

Az MSI Bravo 15 C7VE az egyik legolcsóbb Nvidia RTX40 notebook a piacon. AMD Ryzen 5 7535HS processzora 16MB cache-el és maximális 4,55GHz processzorral rendelkezik. 16GB memóriája 4800 MHz-en pörög. Tárhelye 512GB M.2 SSD. Kijelzője 15,6″ matt IPS fullHD LCD és 144Hz képfrissítéssel rendelkezik. Grafikus vezérlője egy NVidia RTX 4050 6GB GDDR6 memóriával. Ez az egyik legolcsóbb RTX40-el szerelt gamer laptop, amin már a legtöbb játék elszaladgál kissé visszavett gafikai beállításokkal.

ASUS TUF GAMING A15 (2023) FA507NV – A legjobb ár/érték arányú Nvidia RTX40 laptop

Az ASUS TUF Gaming A15 (2023) FA507NV egy nagyon jó középkategóriás gamer laptop, mely Nvidia GeForce RTX 4060-al van felszerelve, ami 8GB GDDR6 memóriát tartalmaz. A gép procija AMD Ryzen 7 7735HS 16MB cach-el és 4,75 GHz maximális órajellel. Memóriából 16GB-ot kapott, abból is 4800MHz sebességűt. A kijelzője pedig 15,6″ FullHD, matt IPS szintű LCD 144 Hz képfrissítéssel. Ez a notebook már komolyabb, mint az előző, egész jó beállításokkal futtatja a játékokat. Kezdő gamereknek kiváló, kicsit már többet tud, mint egy belépőszintű.

MSI Vector GP78 HX 13VI-482HU – A legütősebb Nvidia RTX40 laptop

Az MSI Vector GP78 HX 13VI-482HU az egyik legütősebb gamer laptop a piacon, itt már nem akadály egyik játék sem a maximális grafikai beállításokkal, hiszen egy Nvidia Geforce RTX 4090 található benne 16GB GDDR6 memóriával. Processzorból Intel Core i9-13980HX van benne 36M cache-el és maximum 5,60GHz működési órajellel. A memória 32GB DDR5 5600 MHz-el. Tárhelyből keményen 2TB-ot kapunk M.2 SSD képében. A kijelző egy hatalmas 17,3″ WQXGA (2560×1600) matt IPS LCD kijelző, ráadásul nem csekély 240Hz-es képfrissítéssel. Ennek a notebooknak semmi sem állhat az útjába!

Nvidia RTX40 laptop munkára

A legtöbb Nvidia GeForce RTX40 laptop munkára is kiváló, hiszen a nem csak külön driver is létezik erre, de a különböző újításoknak és hardveres gyorsításoknak köszönhetően a különböző képszerkesztő, videóvágó és animáló szoftverek is hardveres gyorsítást kapnak általa. Továbbá a kontent kreátoroknak is tökéletes lehet, hiszen az Nvidia Broadcasttal nem csak a webkamera beállításait szabhatjuk egyedire, de a mikrofon hangját is AI segítségével állítja és a kültéri zajokat képes teljesen megszüntetni.

Nvidia RTX40 laptop akció

Az Nvidia RTX40 laptopok között is előfordulhat akciós, így érdemes figyelni a kínálatot, Black Friday alkalmával pedig még nagyobb kedvezményre is lehet számítani. Idővel a legtöbb notebook bekerülhet az akciós kínálatba, ezért esélyes, hogy nagyon jó vételt is megcsípjünk.

Nvidia RTX40 laptop hitelre

Az Nvidia RTX40 laptopok hitelre is megvásárolhatók. Az áruhitel előnye, hogy akár több éven keresztül is kifizethetjük a hőn áhított laptopot. De akár a 0% THM-el beszerezhetjük a kiszemelt laptopot, amikor épp elérhető ez a fajta áruhitel. A 0% THM-től pedig nincs jobb, hiszen ilyenkor 10 vagy 20 havi egyenlő részletben fizethetjük ki a laptop teljes árát, egy fillérrel sem többet. Nagy segítség lehet, ha nem szeretnénk egyben kiadni ekkora összeget egy laptopra.

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.