371824
Oldal nyomtatása
ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros

Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 Octa-core (2.0 GHz Cortex-A53) • Android™ 7.0 (Nougat) • 4GB • 64GB Flash Drive • 5,5" Multi-Touch FullHD (1920x1080) AMOLED kijelző Gorilla Glass 5 (500nit) • 16MP hátoldali kamera • 12 MP előlapi Dual kamera • Dual SIM • Ujjlenyomat olvasó • FM rádió, Gyorsulásmérő, E-iránytű, Giroszkóp, Közelségérzékelő, Környezeti fény érzékelő, Előlapi RGB fényérzékelő • 24 hónap

Asus ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

 

 

2-szer nagyobb fényérzékenység és 120°-os csoportszelfik

ZenFone 4 Selfie Pro segítségével tökéletes portréképeket készíthetsz magadról, ezáltal is újradefiniálva a szelfi fogalmát. Éld át a nagyszerű szelfi-élményt a kettős előlapi kamerával, amelyekkel több személyt, illetve látványt örökíthetsz meg, továbbá szépítő (beautification) effektusokat is alkalmazhatsz akár kétszer nagyobb fényérzékenység mellett. 4K szelfivideókat is rögzíthetsz. Akár fotókat készítesz, videókat veszel fel vagy élőben streamelsz, a ZenFone 4 Selfie Pro készülék a SelfieMaster alkalmazásával segítségedre lesz abban, hogy a legjobb arcodat és a valódi szépségedet mutathasd meg a világnak.

 

Két kamera a még szebb képekért

A fő szelfikamera rendelkezik egy ASUS DuoPixel™ kameratechnológiával felszerelt, Sony IMX362 dual-pixel képérzékelővel, hogy gyönyörű, 24 MP*-es fotókat készíthess magadról, és egy ASUS SuperPixel™ motorral szerelt, széles látószögű, F1.8 rekeszértékű lencsével, amely kiváló kevés fény (Low Light) melletti teljesítményre képes a fényes és élénk szelfik bármilyen helyzetben való rögzítéséhez. A környezeti portréknál és csoportszelfiknél a 120° széles látószögű kamerával több személyt és látványt foglalhatsz bele kényelmesen egyetlen képbe.
* 24 MP-es (12 MP x 2) DuoPixel™ egység – Sony IMX362 12 MP-es dual-pixel érzékelő.

 

 

Gyönyörű szelfik éjjel-nappal

A ZenFone 4 Selfie Pro gyönyörűen tiszta és élénk szelfiket készít, történjen az nappal vagy éjjel, beltérben vagy a szabadban. A ZenFone 4 Selfie Pro fő szelfikamerája egy széles látószögű, F1.8 rekeszértékű lencsével, illetve a legújabb, 1/2.55” méretű Sony® IMX362 képérzékelővel és 1,4 µm pixelmérettel rendelkezik a tipikus okostelefon kameráknál* kétszer jobb fényérzékenység érdekében. Mindehhez társul az ASUS SuperPixel™ motor, amely intelligensen vezérli az érzékelő fényérzékenységét és csökkenti a képzajt, ezáltal a ZenFone 4 Selfie Pro kiváló minőségű HDR-fotókat készít, különösen kevés fény mellett. Szelfivideók készítése közben az elektronikus képstabilizátor (EIS) a rendkívül sima eredmény érdekében kiküszöböli a bosszantó rázkódásokat.

 

 

ASUS SuperPixel™ kamera

A ZenFone 4 Selfie Pro új ASUS SuperPixel™ szelfikamerája jobb fényérzékenységet kínál más okostelefonokhoz képest; a felhasználó akár éjjel vagy kevés fénynél is gyorsan készíthet tiszta szelfiket. A SuperPixel™ kamera kevés fényben elért 2-szeres teljesítményét a következő komponenseknek köszönheti:

 

 

A nagyobb pixelek növelik a kamera fényérzékenységét és csökkentik a képek szemcsésségét — különösen a kevés fénynél készített képek esetén. A ZenFone 4 Selfie Pro Sony IMX362 érzékelőt használ, amelynek pixeljei 1,4 µm szélesek és a szenzor mérete 1/255 hüvelyk nagyságú, amelyek a legnagyobb értékek közé tartoznak az okostelefon kameraérzékelők esetében; ennek köszönhetően a készülék kiválóan megfelel a kevés fény melletti fotózáshoz.

 

Az ASUS új, SuperPixel™ motor hardvere és a digitális képjel-feldolgozó szoftvere egyesített erejével akár kétszeresére növeli a fényérzékenységet azáltal, hogy fényképezés közben intelligens módon kezeli az ISO értéket, valamint az utófeldolgozás során multi-frame zajcsökkentést alkalmaz.

 

A ZenFone 4 Selfie Pro készüléket hatékony fotózási funkciókkal láttuk el, hogy segítségedre legyen az értékes pillanatok megörökítésében. A Szelfi panoráma (Selfie Panorama) mód segítségével lenyűgöző, 270°-os látószögű tájkép fotókat rögzíthetsz, míg a GIF-animáció (GIF Animation) mód egy szórakoztató csavart ad a filmkészítésnek.

 

Oszd meg értékes pillanataidat 4K felbontásban

Csúcskategóriás Sony IMX362 képérzékelőjével és az exkluzív ASUS SuperPixel™ motorjával a ZenFone 4 Selfie Pro fő szelfikamerája hihetetlenül részletgazdag, 4K UHD felbontású szelfivideókat készít, amelyeket megoszthatsz a barátaiddal, vagy kitehetsz a közösségi média oldalaira. A ZenFone Selfie Pro készülék 4K UHD videója a Full HD-nál négyszer jobb felbontást, valamint tisztább, szebb és élethűbb videókat eredményez, így közönséged azt érezheti, hogy veled együtt éli át az élményt.

 

 

Gyönyörű, nagy felbontású szelfi

A ZenFone 4 Selfie Pro rendelkezik a világ legfejlettebb előlapi kamera rendszerével, amely az azonos felbontású hagyományos képérzékelőkhöz képest kétszeres mennyiségű fényérzékelő fotodiódát alkalmazó, Sony® IMX362 dual-pixel képérzékelőt tartalmaz. A 24 MP-es* DuoPixel™ kameratechnológia intelligensen használja fel az érzékelő által rögzített információt egyetlen 24 MP-es fotó elkészítéséhez, gyönyörű, nagy felbontású szelfit eredményezve.
* 24 MP-es (12 MP x 2) DuoPixel™ kameraegység – Sony IMX362 12 MP-es dual-pixel képérzékelő.

 

 

Szelfizz a barátaiddal

Tapasztald meg a szelfikészítés új dimenzióját a ZenFone 4 Selfie készülék előlapi, 120° széles látószögű kamerájával. A széles látószög segítségével több környezetet mutathatsz be a fotókon és videókon, így a képedbe egy igazán látványos hátteret is belefoglalhatsz vagy összegyűjtheted a barátaidat egy csoportszelfis fotózára.

 

 

Mutasd meg a szépségedet

A ZenFone 4 Selfie Pro Softlight LED-es vakuval rendelkezik, amely pontosan a megfelelő mennyiségű fényt szolgáltatja (akár egy stúdióban) a bőr textúrájának lágyításához és valódi tónusainak visszaadásához, hogy minden egyes szelfin szupersztárként ragyoghass.

 

 

A Portré (Portrait) mód egy teljesen új mélységélesség effektust tesz lehetővé a háttér elhomályosításával a tárgy kiemelése érdekében. Most már olyan szelfiket készíthetsz, mint egy profi, és képviselheted a saját stílusodat is.

 

Még gyönyörűbb, még szórakoztatóbb, még több belőled

A SelfieMaster egy szórakoztató és intuitív alkalmazás, amellyel szépítő effektusokat használhatsz ahhoz, hogy még ragyogóbbá varázsold a szelfijeidet. A szépítés tíz szintje közül választhatsz, és pillanatok alatt elsimíthatod a ráncokat, eltávolíthatod a bőrhibákat, igazíthatsz a bőrtónuson és pillanatok alatt kiemelheted az előnyös tulajdonságaidat. Akár fotókat készítesz, videókat veszel fel vagy élőben streamelsz, a SelfieMaster segítségével tökéletesen nézhetsz ki a felvételeken. Használhatod az intelligens fotószerkesztési funkciókat is a kollázsok és diavetítések létrehozásához, hogy azokat együtt élvezhesd és meg is oszthasd a barátaiddal.

 

 

A ZenFone 4 Selfie Pro intelligens szépítési (beautification) funkciója automatikusan és valós időben egyensúlyozza ki az arcvonásokat, finomítja a bőrszínt és távolítja el a bőrhibákat, hogy tökéletes megjelenést kölcsönözzön a szelfijeidnek, videóidnak és élő streamjeidnek. A választható 10 szépítési (beautification) szinten vezérelheted az effektus erejét, hogy gyorsan és könnyedén elérhesd a kívánt eredményt.

 

 

Oszd meg tökéletes megjelenésedet kedvenc közösségi oldalaidon a SelfieMaster új, élőben streamelhető Szépség (Beautifcation) technológiájával, a BeautyLive-val és a támogató alkalmazással, amely kizárólag a ZenFone 4 Selfie Pro készüléken érhető el! Lásd valós időben a bőrhibáktól mentes, kisimult arcodat, és oszd meg a szebbé varázsolt megjelenésedet a barátaiddal és követőiddel! A ZenFone 4 Selfie Pro két beépített MEMS mikrofonnal rendelkezik, amelyek automatikusan felismerik és eltávolítják a háttérzajt a hangfelvétel javítása érdekében. Streamelj, amikor és amit csak szeretnél, és nézz ki jobban, mint bármikor - ez a ZenFone 4 Selfie Pro varázsa!

 

Ragadjon meg minden fontos pillanatot

A kettős szelfikamerája mellett a ZenFone 4 Selfie Pro egy 16 MP-es hátlapi kamerát is tartalmaz Sony képérzékelővel és ASUS SuperPixel™ motorral, amelyek segítségével az összes értékes pillanatot élénk tisztasággal és lenyűgöző részletgazdagsággal rögzítheted. Az ultragyors, 0,3 mp-es fázisérzékelő autófókusszal mindig a kívánt fotót készítheted el. A valódi 4K UHD videófelvétel és az elektronikus képstabilizátor (EIS) segítségével éles, elmosódásmentes videókat készíthetsz, amellyel elbűvölheted a közönségedet.

 

 

A DSLR kamerákban használthoz hasonló fejlett fázisérzékelő autófókusz rendszerrel a ZenFone 4 Selfie Pro kamerája alig néhány másodpercen belül pontosan fókuszál, hogy élesebb, fókuszált fotókat kapj, még a nehezen fotózható, mozgó tárgyak esetében is.

A ZenFone 4 Selfie Pro akár 4K UHD felbontással (3840 x 2160) is képes videófelvételeket készíteni (ez a Full HD minőség négyszerese), hogy hihetetlen részletgazdagsággal tudd rögzíteni és megosztani az emlékeidet.

 

A ZenFone 4 Selfie Pro a RAW formátumban történő fotózás szabadságát nyújtja neked, ami a kamera érzékelője által rögzített fotó összes adatát elmenti, így ideális a szerkesztőszoftverrel történő javításhoz. A RAW fájlok esetén lehetséges képjavítás: árnyékos területek egyes részleteinek felfedése, túlexponált részek helyreállítása, az expozíció beállítása a JPEG képekhez képest sokkal szélesebb tartományban.

 

 

 

A Profi (Pro) móddal teljes körűen vezérelheted a ZenFone 4 Selfie Pro sokoldalú kamerabeállításait, beleértve a fehéregyensúlyt, az expozíciót, a fókuszt, az ISO értéket és az 1/16000-tól a 32 mp-ig terjedő, lenyűgöző záridő tartományt. Az ilyen hosszú záridővel való fotózás lehetőségével élve olyan gyönyörű fénycsóvákat, illetve lenyűgöző éjszakai égbolt fotókat készíthetsz, mint amilyen a hagyományos DSLR kamerákkal rögzített fotókon látható.

 

A ZenFone 4 Selfie Pro készüléket hatékony fotózási funkciókkal láttuk el, hogy segítségedre legyenek az értékes pillanatok megörökítésében. A Rendkívül nagy felbontás (Super Resolution) mód automatikusan egyesíti a fotókat egy lenyűgöző részletességű, 64 MP-es fotóban, a GIF-animáció (GIF Animation) és a Lassítás (Slow motion) módok pedig egy szórakoztató csavart adnak a filmkészítésnek, míg a Panoráma (Panorama) mód segítségével lenyűgöző, 270° látószögű tájkép fotókat rögzíthetsz.

 

Minden részletében elegáns

A ZenFone 4 Selfie Pro precíziós, elegáns, fém unibody készülékház létrehozásához nanofröccsöntési technológiát (NMT) alkalmaztunk. A látszólag keret nélküli, 2.5D Gorilla Glass képernyőjével és csupán 6,85 mm keskeny élével a ZenFone 4 Selfie Pro a szépség és a kényelem tökéletes egyensúlyát testesíti meg. A fémes unibody készülékház gyönyörű, gyémántmetszett élekkel és a hátlapi kameralencse körüli vésett mintával rendelkezik, amely különböző szögekből nézve ragyogóan csillámlik. Az egyedi stílusodat képviselve a ZenFone 4 Selfie készülék egy minden részletében prémium tervezést kínál, és három gyönyörű színben lehet a Tiéd: Rúzspiros (Rouge Red), Naparany (Sunlight Gold) és Mélytengeri fekete (Deepsea Black).

 

 

Élénk, adaptív színmegjelenítésű kijelző

A nagy fényerejű, 500 nites AMOLED kijelző Full HD (1920 x 1080) felbontással és az NTSC színtér 100 százalékánál szélesebb színskálával a ZenFone 4 Selfie Pro élethűen jeleníti meg a fotókat, videókat és minden egyéb tartalmadat. Lenyűgöző, 76,7%-os kijelző-készülékház aránnyal rendelkezik a nagyobb kijelző és a kisebb méret érdekében.

 

 

Hatékony és erőteljes, könnyed és gyors

A ZenFone 4 Selfie Pro elegáns külseje mögött egy erőteljes 64-bites, 2,0 GHz-es, nyolcmagos Qualcomm® Snapdragon™ 625 processzor, 4 GB RAM és egy asztali számítógép szintű Adreno™ 506 grafikus processzor található, amely könnyedén megoldja az energiaigényes feladatokat. A forradalmian új, 14 nm technológiájú Fin Field Effect tranzisztorok (FinFET) maximális teljesítményt nyújtanak, és 35%-kal csökkentik az energiafogyasztást. A 0,2 mp-es működési idejű előlapi ujjlenyomat-olvasóval egy szempillantás alatt kioldhatod a telefonodat, amely íly módon kínál gond nélküli biztonságot számodra.

 

 

Hosszan tartó akkumulátor élettartam, gyorstöltés

A ZenFone 4 Selfie Pro gyorstöltést is kínál, amely 10W (5V/2A) teljesítménnyel látja el a 3000 mAh-s akkumulátort. Az energiahatékony CPU-jával tovább netezhetsz, hosszabb videókat streamelhetsz, és annyit beszélhetsz, amennyit csak akarsz, anélkül, hogy aggódnod kellene a telefon töltése miatt.

 

 

Helyezd magasabb szintre audioélményedet

A tökéletes szórakozás és a telefonhívások érdekében az ASUS SonicMaster 4.0 technológia a ZenFone 4 Selfie Pro készülékek számára rendkívüli audioteljesítményt biztosít. Az erőteljes NXP Smart AMP által vezérelt öt mágneses hangszóró magasabb hangerő esetén is nagy terjedelmű és alacsony torzítású hangzást biztosít. A Hi-Res Audio tanúsítvány lehetővé teszi a 24-bit-es/192 kHz-es – 4-szeres CD-minőségű – audiólejátszást. A vadonatúj AudioWizard képes a személyes preferenciáidhoz optimalizálni a hallgatási élményt. DTS Headphone: X™ technológia a fejhallgatókon keresztül színházi élményhez hasonló, 7.1-es virtuális surround hangzást biztosít.

 

 

Egyszerűbb. Gyorsabb. Okosabb.

Egyszerűbb, gyorsabb és okosabb, mint valaha - az ASUS ZenUI 4.0 egy új vizuális dizájnnal rendelkezik és csupán az alapvető alkalmazásokat tartotta meg. A széleskörű, gyors válaszadásnak köszönhetően még gyorsabban dolgozik. Az új okos, automatikus ZenUI funkciók megkönnyítik az életet: automatikus arccímkézés a Galériában, Safeguard a kommunikációk automatizálásához vészhelyzetben, Page Marker, amellyel megjelölheted a weboldalakat, stb.

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • SzínPiros
 • Processzor leírásQualcomm® Snapdragon™ 625 Mobile Platform (8x up to 2.0GHz ARM Cortex A53 CPU + Qualcomm® Adreno™ 506 GPU)
 • Operációs rendszer verzióAndroid 7.0 (Nougat)
 • Kijelző típus5.5" FullHD (1920 x 1080) Multi-Touch LED
 • Háttértár leírás64 GB FlashDrive + 256 GB microSD 2. SIM foglaltba
 • Grafikus vezérlőQualcomm® Adreno™ 506 GPU
 • GPSA-GPS, BDS, GALILEO, GLONASS
 • Wifi típusb, g, n
 • Bluetooth4.20
 • Súly147.00
 • Akkumulátor leírás3000mAh beépített
 • Garancia24 hónap
 • Beépített akkumulátorIgen
 • Kijelző felbontásFullHD (1920 x 1080)
 • IPSNem
 • Kijelző típusLED
 • TouchMulti-Touch
 • Fényerő500.00
 • Micro-USB2.0
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?
ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) 64GB Dual SIM piros
Az értékelést írta:

Fantasztikus képek, szuper szelfik, es gyönyörű, imádom