4368135
Oldal nyomtatása
Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék
 • Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék
 • Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék
 • Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék
 • Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék
 • Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék
 • Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék
 • Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék

Asus ZenBook 13 UX333FA (UX333FA-A4035T) királykék

Intel® Core™ i5-8265U Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz) • Microsoft Windows 10 Home • 8GB LPDDR3 2133MHz RAM • 256 GB M.2 PCIe SSD • 13.3" FullHD (1920 x 1080) Wide View fényes LED kijelző • Intel® UHD Graphics 620 integrált grafikus vezérlő • Wi-Fi 802.11 ac • Bluetooth 5.0 • HDMI (1db) • USB 2.0 (1db) • USB 3.1 (1db) • USB-C 3.1 (1db) • microSD-kártyaolvasó • HD IR/RGB Combo Camera • 24 hónap el- és visszaszállításos garancia

ASUS ZenBook 13 UX333FA

Az alábbi leírás a sorozat jellemzője, a termék eltérhet az itt feltüntetettektől, pontos adatai a leírás mellett található.

 

 

A világ legkissebb, 13 hüvelykes laptopja

 

Intel® Core™ i7 processzorral

Kreativitás. Stílus. Innováció. Ezek azok a jellemzők, melyek meghatározzák az elegáns, új ZenBook 13-at. Ebben a hordozható mesterműben —a világ legkisebb, 13 hüvelykes laptopja* — a lélegzetelállító, keret nélküli NanoEdge kijelzőt is beleértve mindent úgy terveztünk, hogy biztosítsa számodra a szabadságot kreativitásod felfedezéséhez. Nem csupán a hihetetlen belső erőt és az olyan átgondolt részleteket fogod díjazni, mint az exkluzív ErgoLift zsanér és a numerikus érintőpad, de a dizájn időtlen szépségét is érzéki királykék és jégcsapezüst kivitelben, melyet új, rózsaarany díszítőpanellel fokozunk. A ZenBook 13 rád vár: készen állsz szabadjára engedni kreatív energiáidat?

 

Formaterv

 

A valaha létező legkompaktabb dizájn

A ZenBook 13 új korszakot hirdet az ultrahordozható dizájnban ultrakompakt és ultrakönnyű készülékházzal. 4 oldali NanoEdge kijelzőjével a ZenBook 13 a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja. Valójában a ZenBook 13 kisebb, mint egy A4-es méretű papírlap és 14%-al kisebb, mint az előző generációs ZenBook 13 (UX331).

 


NanoEdge kijelző

 

Határtalan szépség

Úgy terveztük, hogy a legnagyobb kijelzőterületet biztosítsa a lehető legkisebb helyen, a ZenBook 13 új, keret nélküli, négy oldali NanoEdge dizájnja egyszerűen lélegzetelállító: a látvány - bármi legyen is az - magával ragadóbb. a keret pedig kevésbé vonja el a figyelmed. Az ultrakeskeny káva a kijelző oldalt mindössze 2,8 mm, alul 3,3 mm, felül pedig 5,9 mm, hogy elférjen benne a kamera. A hatás igazán lenyűgöző – a látvány olyan, mint egy végtelenített, keret nélküli medence a szemeidnek. Ultrakompakt kijelzőjével a ZenBook 13 nagyjából egy A4-es papírlap nagyságának felel meg - valójában az egyik legkisebb 13 hüvelykes laptop a piacon.

 


Képernyő

 

Lélegzetelállító látvány

A kreativitáshoz kiváló képernyő szükséges, tehát a ZenBook 13-nak n tiszta, éles, nagy felbontású kijelzője van, mely bármely képből a legjobbat hozza ki, széles betekintési szöggel és élénk, pontos színekkel. Emellett olyan exkluzív ASUS technológiákat tartalmaz, mint az ASUS Splendid és az ASUS Tru2Life Video, melyek finomhangolják a kijelző paramétereit a szemkímélő, mégis optimális színteljesítményért bármely tartalom esetén.

 


ErgoLift Hinge

 

A tervezéskor te voltál a legfontosabb

Minden ZenBook esetén az egyik lefontosabb tényező számunkra a te kényelmed. A ZenBook 13 esetében is megtapasztalhatod ezt, hiszen exkluzív ErgoLift zsanérja, ez a mérnöki mestermű, automatikusan megemeli a billentyűzetet a legkényelmesebb gépelési pozícióba.. De ez még nem minden: a figyelmesen kiszámított dőlésszög növeli a hűtés hatékonyságát és az audio teljesítményt is.

 


Kényelmesebb gépelés

A billentyűzet enyhe megbillentése segít csökkenteni a hosszú gépelés során jelentkező kényelmetlenséget, melyet általában nem vesznek figyelembe a laptopok tervezésekor. A ZenBook 13 innovatív ErgoLift zsanérja mindezt megváltoztatja: a laptop felnyitásakor automatikusan enyhén, 3°-ban megbillenti a billentyűzetet a kényelmesebb, asztali számítógép jellegű élményért. Maximális 143°-os kijelző dőlésszögével a legtöbb laptopnál szélesebbre nyitható, így nagyobb szabadságot biztosít a legjobb dőlésszög kiválasztásához. Mikor becsukod a ZenBook 13-at, az ErgoLift mechanizmus teljesen rejtve marad, így nem befolyásolja a karcsú profilt.

 

Hatékonyabb hűtés

Amikor az ErgoLift zsanér mechanizmusa megdönti a billentyűzetet, akkor emellett létrehoz egy fontos, extra szellőzési teret is, mely nagyobb légáramlást biztosít a készülékház alsó része körül. Ezzel a fokozott szellőzéssel a ZenBook 13 akkor is hűvös marad, amikor keményen dolgozol a határidők betartásához.

 

Magával ragadóbb hangzás

Az ErgoLift zsanér által a ZenBook 13 alatt létrehozott extra helynek van még egy előnye: kihozza az erőteljes hangszórókból a legjobbat, tisztább hangzást biztosítva jobb mélyhangkibocsátással.

 

Szín

 

Különleges elegancia

A hagyományos ZenBook stílusból azonban semmi sem veszett el: megmaradt az ikonikus, Zen által inspirált, körkörösen szálcsiszolt kivitelű fedél, és a választék a figyelemre méltó királykék vagy a kifinomult jégcsapezüst kivitel között, mindkettőt kiegészítve egy a billentyűzet fölött húzódó új, kontrasztos, rózsaarany díszítőpanellel, ami extra luxust ad a dizájnhoz. Az elegáns királykék színt a lenyűgöző szépségű, aranyló naplemente inspirálta a mélytengerkék óceán felett. A kifinomult jégcsapezüst az eredeti arany és a holdfény-ezüst sugárzó kontrasztját tükrözi, klasszikus témájú, harmónikus párosítás.

 

Teljesítmény

 

Határtalan teljesítmény

A kreativitásod kibontakoztatására tervezett ZenBook 13 nem áldozza fel a teljesítményt a méretért. Megadja neked mindazt a nyers erőt, amire útközben szükséged lehet az erőfeszítés nélküli munkához. A legújabb Intel® Core™ processzorokkal és kiváló minőségű, nagy teljesítményű alkatrészekkel a ZenBook 13 soha nem fog megváratni. Akár komplex dokumentumokat hozol létre, adatot bányászol, fotókat retusálsz, videókat szerkesztesz, vagy kikapcsolódásként játszol egy kicsit, a ZenBook 13-al gyorsabban, és többre lehetsz képes.

 


Erőteljes, 8. generációs Intel® Core™ i7 processzor

A ZenBook 13 a legkorszerűbb teljesítményt nyújtja ultravékony kivitelben. Belsejében a legújabb, 8. generációs Intel Core i7 processzor dolgozik, amely az előző generációnál több mint kétszer gyorsabb, akár 16 GB RAM-mal több feladat zökkenőmentes, szupersima egyidejű elvégzéséért.

 


Profiknak szóló sebesség

A nagy teljesítményű SSD PCIe® 3.0 x4 interfésszel a lehető leggyorsabb tárolást biztosítja a ZenBook 13 számára, ultragyors rendszerindítással és várakozásmentes alkalmazás-betöltéssel 16 GB-os, nagysebességű LPDDR3 RAM-jával - elképesztő 2133 MHz-es órajellel,- a ZenBook 13 számos erőforrásigényes feladatot képes problémák nélkül kezelni.

 

NVIDIA dedikált grafika

A GeForce MX150 dedikált grafikus chip a ZenBook 13-ban úttörő NVIDIA Pascal™ architektúrát alkalmaz, hogy asztali számítógép szintű teljesítményt nyújtson számodra laptopodon. Dedikált videó memóriájával az MX150 akár 2,4-szer gyorsabb, mint egy megosztott memóriát használó hagyományos integrált grafikus chip, így bármilyen grafikus feladatod legyen is – mint például videó renderelés, fotószerkesztés, vagy 3D modellezés - a ZenBook 13 biztosítja azt a gördülékeny sebbességet, amire szükséged van.

 

Mindenütt

 

Mobilitás határok nélkül

Mobilis szakemberként folyamatosan online kapcsolatra van szükséged, a lehető leggyorsabb sebeséggel. A ZenBook 13 gigabit-szintű Wi-Fi-vel és ASUS Wi-Fi Master technológiával rendelkezik, így ultragyors letöltést és egyenletes streamelést élvezhetsz nagyobb hatótávolsággal és stabilabb hálózati kapcsolattal, mint valaha. Mindemellett a legújabb Bluetooth® 5.0-val a legújabb, alacsony fogyasztású perifériák és kiegészítők minden előnyét biztosítja.

 

ASUS Wi-Fi Master

A ZenBook 13 ASUS Wi-Fi Master technológiát alkalmaz, mely gyorsabb és megbízhatóbb Wi-Fi kapcsolatot biztosít számodra, az eddiginél nagyobb távolságból. Ez az exkluzív technológia lehetővé teszi számodra, hogy kihasználd a ZenBook 15 12-szer gyorsabb, MU-MIMO-képes, kétsávos 802.11ac Wi-Fi-jének valamennyi előnyét, akár 1734 Mbps4 sebességgel. A Wi-Fi Masterrel így akár 300 méterről, vagy még messzebbről4 is élvezheted az FHD YouTube videók streamelését. Még akkor is, ha USB 3-as eszközöket használsz — amik vezeték nélküli interferenciát okozhatnak —simán streamelhetsz tovább akár 225 méter távolságból, vagy még messzebb a routertől, ami 65 méterrel több, mint a Wi-Fi Master előnyeivel nem rendelkező, hagyományos laptopok esetében.

 

Gyors

Akár 12-szer gyorsabb, mint az 1x1 802.11n.

 

Nagyobb hatótáv

Sima FHD YouTube videó streamelés 300 méter, vagy akár nagyobb távolságból.

 

Stabilabb

Akár 65 m-es hatótáv, továbbfejlesztett stabilitással 1. generációs USB 3.1-es interferencia esetén.

 

Akkumulátor

 

Egész napon át tartó akkumulátoridő a non-stop életstílushoz

A ZenBook 13 nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, mely nem hagy cserben, bármilyen hosszú és megerőltető is a munkanapod. A hosszú utazások vagy egész napos megbeszélések nem jelentenek problémát a ZenBook 13 számára, még akkor sem, ha nincs elegendő konnektor a közelben!

 


Billentyűzet és touchpad

 

Kompromisszumok nélküli produktivitás

A hatékony mobil életstílushoz a ZenBook 13-at teljes méretű, háttérvilágított billentyűzettel szereltük fel, mely nagyszerű gépelési élményt nyújt. Az ergonómia mesterműve, pont megfelelő mértékű billentyűúttal. És természetesen az ErgoLift zsanér biztosítja, hogy mindig tökéletes szögben legyen megdöntve a kényelem érdekében. A ZenBook 13 emellett bemutatja az exkluzív, új NumberPad-et, egy numerikus billentyűzetté alakítható érintőpadet a gyors adatbevitel érdekében. Az érintőpad még akkor is megtartja kurzor funkcióját, ha a NumberPad aktiválva van.

 


Bemutatjuk a NumberPad érintőpadot

A NumberPad megoldást nyújt arra az ősrégi problémára, hogy a kompakt laptopokról hiányzik a numerikus billentyűzet. Érintsd meg az érintőpad jobb felső sarkában lévő NumberPad ikont, és megjelenik a megvilágított numerikus billentyűzet. Ha vissza szeretnél térni a normál érintőpadre, csak nyomd meg hosszan ismét az ikont - nem varázslat, de közel áll hozzá! A NumberPaddel gyorsan vihetsz be adatokat, vagy számolhatsz, érintőpad módban pedig az üveg borítás szupersima és precíz, többérintéses irányítást biztosít. Az érintőpad még akkor is megtartja kurzor funkcióját, ha a NumberPad aktiválva van. Ennek az az oka, hogy a szoftver felismeri a felhasználó ujjának mozgását, és meg tudja különböztetni ha számokat gépel, vagy mozgatja a kurzort. Az ujjak mozgásának távolságától és az érintéstől függően a szoftver intelligensen felismeri a különbséget és aktiválja a kurzort vagy a számbeviteli funkciót.

 

Továbbfejlesztett funkcióbillentyűk

A minden apró részletre való odafigyelés az ASUS tervezési filozófiájának kulcsfontosságú része. Egy új, forradalmi módját vezettük be a szerény Fn billentyű használatának a laptop különböző funkcióinak elérésére, mint a hangerő, vagy a fényerő beállítása. Korábban először meg kellett nyomnod az Fn billentyűt e funkciók használatához; most a funkcióbillentyűk alapértelmezettként kezelik ezeket. Ha szeretnél hozzáférni a hagyományos funkcióbillentyű parancsokhoz (F1-F12), egyszerűen használd az Fn billentyűt.

 


Öt rétegű NumberPad technológia

Szabadalomra váró szerkezetünkben, a NumberPadben, LED-eket helyeztünk az érintőpad alá. Mikor a NumberPad aktiválódik, a LED-ek felvillannak, és a felhasználó láthatja a számokat az érintőpaden. A NumberPad speciális, öt rétegű szerkezettel rendelkezik, így a számok élesnek és világosnak látszanak bekapcsolt állapotban, kikapcsolt állapotban pedig a Numberpad úgy néz ki, mint bármely más érintőpad.

 


A legjobb Windows élmény

 

A laptop, mely felismer téged!

A ZenBook 13 és a Windows 10 laptopod teljes vezérlését rád bízza anélkül, hogy egy ujjadat is felemelnéd. A fejlett biometrikus hardver zökkenőmentesen együttműködik a Windows Hellóval és a Cortanával, így akár felébresztheted laptopodat és bejelentkezhetsz csupán arcod használatával, a hangoddal pedig irányíthatod a ZenBook 13-at. Ha egyszer megtapasztalod a kéz nélküli irányítás kényelmét, csodálkozni fogsz, hogy tudtál eddig meglenni nélküle!

 

Érintésmentes arcfelismeréses belépés

A ZenBook 13 fejlett infravörös (IR) kamerája éjjellátó képességeivel biztosítja a gyors és megbízható, érintésmentes, arcfelismeréses bejelentkezést a Windows Hellóval - akár félhomályban is. A felébresztés és bejelentkezés csupán pár másodpercig tart, és ellentétben néhány versenytárs kényelmetlenül elhelyezett kamerájával a ZenBook 13 esetében a kamera a NanoEdge kijelző vékony, felső káván kapott helyet - ami ismét egy átgondolt ZenBook dizájnelem.

 

Az új, ultravékony webkamera

Hogy megtarthassuk a kamerát a felső kávában, ultravékony kameramodult használtunk 4-részes lencsével, mely élesebb képeket készít kevesebb zajjal.

 


Cortana, a távasszisztensed!

Cortana, a hangvezérlésű digitális személyi asszisztensed, és a ZenBook 13 erőteljes array mikrofonjának kombinálásával akár a notebooktól távolabbról is beszélgethetsz - még akár 4 méterről is még olyan zajos környezetben, mint a konyha vagy a nappali.

 

Ismerd meg Amazon Alexát

 

Használd a hangodat napod irányításához

Az Alexa egy felhő alapú hangszolgáltatás, amely segítségedre lehet a feladatokkal, a szórakozásban, általános információkkal és még sokminden mással. Az Alexa használata olyan egyszerű, mint feltenni egy kérdést. Csak kérd, hogy játsszon le zenét, olvasson híreket, kezelje okos otthonod, mondjon egy viccet, stb. — az Alexa azonnal válaszolni fog.

 


Csatlakozások

 

Minden csatlakozás amire csak szükséged van

Mikor úton vagy, létszükséglet, hogy csatlakozni tudj bármivel és bármihez. A ZenBook 13 forradalmi USB-C™ porttal rendelkezik a bármely irányú csatlakoztatáshoz és szupergyors 2. generációs USB 3.1 adatátvitelhez. Emellett USB 3.1 A típusú portot, USB 2.0 portot, HDMI portot és micro-SD kártyaolvasót is találsz, így könnyen csatlakozhatsz bármely jelenlegi és jövőbeli perifériádhoz.

 


Audio

 

Magával ragadó Harman Kardon audio

A következő generációs ASUS SonicMaster hangtechnológia megalkotása érdekében az ASUS Golden Ear csapata az elismert, otthoni és autóipari audio szakértő céggel, a Harman Kardonnal dolgozott együtt. Az eredmények elképesztőek. A kimagasló hardver - beleértve az okos erősítő technológiát, mely hangosabb, torztásmentes hangzást biztosít - és okosan tervezett szoftver egyedi keverékével rendelkező ZenBook 13 kiemelkedő audio élményt nyújt.

 

Minőség

 

Ultraerős: katonai minőségű tartósság

A ZenBook 13 megfelel a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810G katonai szabványnak a megbízhatóság és tartósság tekintetében, olyan megerőltető tesztelésnek alávetve, mint a működés tesztelése kíméletlen körülmények között, beleértve a szélsőséges magasságokat, hőmérsékleteket vagy páratartalmat. Emellett az ASUS iparági átlagot messze meghaladó, saját laptop tesztjein is átment.

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • Processzor leírásIntel® Core™ i5-8265U Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz)
 • Operációs rendszerMicrosoft Windows 10 Home
 • Memória leírás8GB LPDDR3 2133MHz RAM
 • Merevlemez256 GB M.2 PCIe SSD
 • Kijelző leírás13.3" FullHD (1920 x 1080) Wide View fényes LED
 • Grafikus vezérlőIntel® UHD Graphics 620
 • Optikai meghajtóUSB (vásárolható)
 • HDMI normál1
 • Bluetooth5.00
 • Wifi típusac
 • Kártya olvasómicroSD
 • USB 2.01
 • USB 3.11
 • USB-c 3.11
 • Audio leírásASUS SonicMaster sztereó audio rendszer surround hanggal
 • WebkameraHD IR/RGB Combo Camera
 • BillentyűzetVilágítás, Nincs numpad, Magyar
 • Súly1.10 kg
 • Akkumulátor leírás3 cellás 50Whr beépített
 • Garancia24 hónap el- és visszaszállításos garancia
 • ExtrákTPM chip
 • Beépített akkumulátorIgen
 • Kijelző felbontásFullHD (1920 x 1080)
 • Kijelző típusfényes
 • IPS kijelzőNem
 • Kijelző típusaLED
 • Fényerő250.00
 • Képfrissítés60
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?