4374233
Oldal nyomtatása
ASUS TUF GAMING H7 CORE haedset, Fegyveracél
  • ASUS TUF GAMING H7 CORE haedset, Fegyveracél

ASUS TUF GAMING H7 CORE haedset, Fegyveracél

Asus TUF GAMING H7 Core headset  •  Vezetékes  •  Csatlakozás: 3.5mm-es Jack  •  Hangsugárzó átmérője: 53mm  •  Hangzás: Stereo •  Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz  •  Ellenállás: 32Ohm  •  Mikrofon: 1db mikrofonrúd + 1db kábelre szerelt   •  Gyorsan hűlő memóriahab • Rozsdamentes acél fejpánt • 1.2m-es kábelhossz + 1.3m-es audio/mikrofon elosztókábel  • Garancia: 24 hónap

ASUS TUF Gaming H7 Core headset

 

 

A TUF Gaming H7 Core egy PC-s és PS4-es játékhoz készült headset, amely négyféle színben és továbbfejlesztett, szemüveggel is hordható fülpárnákkal érkezik

 

A hangok és színek teljes skálája

Az új TUF Gaming H7 Core headset úgy készült, hogy hihetetlenül kényelmes legyen hosszabb idejű játék vagy streamelés esetén is. A továbbgondolt fülpárnák különleges, hűtő hatású szövetből készülnek és puha csatornákat alakítottunk ki bennük, amelyek úgy helyezkednek el, hogy csökkentsék a szemüvegkeretekre nehezedő nyomást. Az ikonikus ASUS Essence hangsugárzókkal és légzáró kamrakialakítással készült TUF Gaming H7 Core részletgazdag, magával ragadó hanggal teszi teljesebbé a játék élményét. A headset strapabíró, rozsdamentes acél fejpántja úgy készült, hogy hosszú évekig bírja a játék és utazás megpróbáltatásait, és a személyes stílusodhoz alkalmazkodva négy gyönyörű színben kapható. 

 

 

Hihetetlenül mély basszus, tisztább részletek
Exkluzív, légmentesen záródó kamrák és ASUS Essence meghajtók

A TUF Gaming H7 Core örökölte az ASUS játékhoz optimalizált ikonikus headsetjeinek jellemzőit, a légzáró kamrákat és az 53 mm-es ASUS Essence hangsugárzókat, amelyek tisztább hangzást és erős basszusokkal segítik a természetes hangzású, sodró játékélményt.

 

 

1. Exkluzív, légzáró kialakítású kamra a részletgazdagabb és tisztább hangért
2. Fém borítás a torzítás csökkentéshez és a tisztább hangzáshoz
3. 53 mm-es Asus Essence hangsugárzó az erősebb basszusért

 

Kimagasló kényelem a maratoni játékhoz

Az állítható fülrészekkel a TUF Gaming H7 Core minden fejformához illeszkedik és a hosszú játékmenetek során sem válik kényelmetlenné. A fülpárnák puhább anyagot kaptak, amely kevésbé nyomja a szemüveg szárát, így a szemüveges játékosok is nagyobb kényelmet élvezhetnek. A többi headsetétől eltérően a TUF Gaming H7 Core fülpárnái különleges, gyorsan lehűlő szövet és bőr kombinációjából készültek, emiatt nem csak kényelmesebbek, de jobban szigetelik a zajokat is. A gyorsan lehűlő szövet akár 25%-kal is csökkenti a hőmérsékletet, hogy a játékosok a hosszú menetek során se melegedjenek ki.

 

 

1) Exkluzív ASUS Hybrid fülpárnák a kivételes hangszigetelés és kényelem érdekében.
2) A különleges, gyorsan lehűlő szövet még a hosszú játékmenetek során is hűvös és kényelmes marad.
3) Nyomáscsökkentő anyag a szemüvegesek nagyobb kényelme érdekében.
4) A füleket körbevevő fülpárna 30%-kal nagyobb területet fed le és 50%-kal jobb zajszigetelést nyújt.

 

Erős, hosszú élettartamú, strapabíró

Az intenzív játékkal járó megpróbáltatások elviseléséhez a TUF Gaming H7 Core fejpántja strapabíró rozsdamentes acélból készül. Úgy terveztük át, hogy a korábbi változatnál 20%-kal kisebb erővel szorítson, ezzel is növelve a kényelmet.

 

 

Két mikrofon
Játékhoz is jó, útközbeni beszélgetéshez is

A TUF Gaming H7 Core átgondolt megoldásainak sorába illeszkedik, hogy két mikrofonnal rendelkezik: egy levehető karos mikrofonnal, amely játék közben tiszta kommunikációt biztosít, és egy vezetékre szerelt, némítható és hangerőállításra is alkalmas mikrofonnal, amely kényelmes megoldás a telefonhívások lebonyolítására és más mindennapos feladatok elvégzésére. 

 

 

Egy headset minden platformra

A TUF Gaming H7 Core birtokában a konzolos játékokhoz sem kell másik headset. A TUF Gaming H7 Core sokféle platformon használható, így PC és Mac gépeken, PS4, Nintendo Switch és Xbox One konzolokon, valamint mobiltelefonokon is. 

 

 

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

  • SzínSzürke
  • Garancia24 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?