286984
ASUS ROG G20CI PC (G20CI-OCULUS-HU019T) Fekete
 • ASUS ROG G20CI PC (G20CI-OCULUS-HU019T) Fekete
 • ASUS ROG G20CI PC (G20CI-OCULUS-HU019T) Fekete
 • ASUS ROG G20CI PC (G20CI-OCULUS-HU019T) Fekete
 • ASUS ROG G20CI PC (G20CI-OCULUS-HU019T) Fekete

ASUS ROG G20CI PC (G20CI-OCULUS-HU019T) Fekete

Intel® Core™ i7-7700HQ Processor (6M Cache, up to 3.80 GHz) • Windows 10 Home • 16 GB DDR4/2400MHz • 256GB M.2 SSD + 1TB HDD • NVIDIA® GeForce® GTX 1080 8GB GDDR5 • Gigabit Lan • WiFi 802.11ac • Bluetooth 4.1 • DVD író/olvasó • USB3.1 (8db) • Méret 104x340x358mm • Súly 6.38kg • 2db külső táp (180W + 230W) • Garancia 36 hónap

ASUS ROG G20 Gamer PC

Az alábbi leírás a sorozat jellemzője, a termék eltérhet az itt feltüntetettektől, pontos adatai a műszaki specifikáció alatt található.


 

A ROG G20 a kisformátumú gamer asztali számítógépek piacának dominálására szánt, 9,5 literes készülékházú gamer PC. A legújabb 7. generációs Intel® Core™ i7 processzor és a legfrissebb NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafikus kártya megadja a kezdőlökést a legújabb AAA kategóriás játékok legmagasabb grafikai beállításon való futtatásához.
A G20 ASUS Aura fényeffektusokkal, ESS SABRE HiFi audio-fejhallgató digitális-analóg átalakítóval (DAC) és erősítővel, valamint ROG-exkluzív gamer szoftverrel (pl. Aegis III) rendelkezik. A fejlett hőelvezetési dizájn hatékony hűtést biztosít a maratoni játékmenetek alatti stabil teljesítményhez. Ráadásul, csak 22 dB-lel, csendesen működik üresjáraton.

 

 

 

Páratlan teljesítmény 9,5 literes házban

A játék- és szórakoztató gépként is nagyszerű ROG G20 úgy készült, hogy uralja a kis méretű, játékhoz optimalizált asztali gépek piacát. Kis mérete dacára olyan teljesítménnyel rendelkezik, amely egy teljes méretű, komoly játékgépnek is becsületére válna.


 


7. generációs Intel Core i7 processzor

A ROG G20 asztali számítógép házában található processzor 7. generációs Intel Core i7-ig bővíthető, amivel páratlan szintű gaming- és multitasking-teljesítmény érhető el. Ez a processzor az előző generációhoz képest 10%-kal nagyobb teljesítményt garantál a számodra. A G20 a legmegterhelőbb feladatok elvégzéséhez nyújt kapacitást, amely által a legmagasabb beállításokon játszhatsz, 4K/UHD-ban nézhetsz filmeket, és akár fantasztikus weboldalakat, illetve 3D modelleket is készíthetsz a munkádhoz.


 


Szenzációs látvány

A ROG G20 immár az NVIDIA új zászlóshajójának számító GeForce GTX 1080 grafikus kártyával van felszerelve - ez a valaha megalkotott legfejlettebb gamer grafikus kártya. Az új NVIDIA Pascal™ architektúra által hajtva, a NVIDIA GeForce® GTX 1080 az eddigi grafikus kártyák generációját háromszor meghaladó teljesítménnyel rendelkezik, valamint magasan meghaladja őket az energiahatékonyság, az innovatív gaming technológiák és a forradalmian új VR élmény terén is. Élénk színek, 4K UHD képek – a gaming élményed minden eddiginél lenyűgözőbb lesz!


 

 

A teljesítmény hatalom

A ROG G20 asztali számítógép NVIDIA GeForce® GTX 1080 grafikával rendelkezik a lenyűgöző teljesítmény és a hihetetlen energiahatékonyság érdekében. A termékfejlesztési teszteken a GeForce GTX 1080-nal ellátott ROG G20 az előző generációjú grafikus kártyákhoz képest háromszor nagyobb teljesítmény leadására volt képes – így akár több mint 70 kép/mp (FPS) sebességgel, 4K felbontásban és ultrabeállításokkal élvezheted a The Witcher 3 játékot. Most már a legmagasabb beállításokon játszhatsz akár három HD kijelzőn. Akár egy negyedik kijelzőt is hozzáadhatsz a HDMI csatlakozás segítségével – ideális, ha egy különálló kijelzőt akarsz telepíteni a Twitch-streamelése céljából.


 

NVIDIA élmény

A ROG G20 egy új dimenziót nyit számodra az NVIDIA 3D Vision™ Surround teljesen magával ragadó, sztereoszkópikus 3D élményével kiegészítve. A ROG G20 PC az NVIDIA® G-SYNC™ technológiát is támogatja. A G-SYNC szinkronizálja a kijelző képfrissítési sebességét a G20 NVIDIA GTX grafikus kártyával az elképesztően sima vizuális élmények érdekében. Nincs többé lag, továbbá minimálisra csökkenti a képfrissítési sebesség eltéréséből adódó akadozást és megszűnnek a szakadozott képek. Úgy nyújtja a legsimább és leggyorsabb grafikai élményt, hogy az nem megy a rendszer teljesítményének rovására.

 

 

 

VR-képes!

Fedezd fel az új generációs virtuális valóság teljesítményt, a legalacsonyabb késleltetést és kompatibilitást a fő fejhallgatókkal—mindezt az NVIDIA VRWorks™ technológiákkal meghajtva. A virtuális valóság minőségű hangzásbeli, fizikai és tapintási érzéssel egy pillanatról sem maradsz le.
Szóval helyezd fel a VR headsetedet és hagyd, hogy a ROG G20 és a legújabb NVIDIA VR technológiák magukkal ragadjanak a gaming sokszínű világába.


 

 

Ultra csendes

A ROG G20 nem csak erős, de különlegesen halk is. Az sem lesz zavaró, ha a gépet a játékok letöltéséhez éjszakára bekapcsolva hagyjuk, mivel a G20 hangja szellősuttogás: a 22 dB halkabb, mint egy átlagos könyvtári olvasóterem.

 


Kivételes hőelvezetés

A ROG G20 úgy készült, hogy ne legyenek rajta láthatók oldalsó szellőzőnyílások, a ház vonalai letisztultak maradjanak. A ROG G20 olyan hűtési megoldást kapott, amely a természetes hővezetés előnyeit egy rejtett légcsatornával ötvözve vezeti el hatékonyan a termelődő hőt.
Az 1 cm széles szellőzőcsatorna a gépház alján vezeti ki a levegőt, míg a GPU ventilátorok a ház hátulsó oldalán fújják ki a forró levegőt. Két további belső ventilátor, illetve a réz hővezető csövek tovább fokozzák a hőleadást a gépház tetején található lamellák segítségével. Ez a sok apróság mind hozzájárul a G20 hűvös és stabil működésének fenntartásához a maratoni játékmenetek során.


 

 

ASUS Aura LED fényeffektusok

A ROG G20 merész formatervezésű: mattfekete felület, agresszív vonalvezetés és maja mintázat jellemzi. A készülékházon testreszabható LED fényeffektusok találhatóak három zónában elosztva, amelyeket egyénileg beállíthatsz, hogy visszatükrözze az általad éppen játszott játék hangulatát.

 


Elképesztő hangzás

A magával ragadó képeken túl a legjobb gamer asztali gépek hanghatásokkal fokozzák tovább a játékélményt. A hardver és audiotuning szoftver együttes erejével a Sonic Suite egyenesen a küzdelem középpontjába helyez téged. Akár headsetet, akár hangszórókat használsz, egyenesen a küzdelemben találod magadat – puskalövések hallatszanak, robbanások hangjai verődnek vissza és még a lépések is hallható válnak a digitális csatamezőn.
A beépített ESS SABRE HiFi DAC és erősítő teljesen kizárja számodra a külvilágot és hihetetlen hangzásvilágba repítenek, amint felrakod a fejhallgatót. Alacsony frekvenciájú hangokat bocsátanak ki nagyobb hangerővel, és kidolgozottabbá is válnak a hangok a magas hangtartományban. A ROG G20 nagyobb Dinamika tartományt (DNR) biztosít, amely gazdagabb és kevésbé torzított hangzást eredményez, valamint magasabb jel-zaj arányt (SNR) tesz lehetővé, hogy megszabadulhass a bosszantó zajoktól. Ezt hallanod kell, hogy elhidd!
A Sonic Suite a Sonic Studio és a Sonic Radar segédprogramokat foglalja magában, hogy a gaming élmény még inkább magával ragadjon. A Sonic Studio gondoskodik a játék közbeni kiváló minőségű hangzásról, illetve a jobb streamelésről és hangfelvételről a tökéletes beszédfelvétel és a zajcsökkentés érdekében. A Sonic Radar egy on-screen ablakkal segít az ellenségek észlelésében, ezen keresztül ugyanis megmutatja a lövések, lépések és más játékon belüli hanghatások relatív helyzetét.


 


Kevesebb késés – több győzelem!

A ROG GameFirst IV-et a gaming folyamatok és alkalmazások kiszolgálására alkottuk meg. A Multi-Gate Teaming egyesíti az alaplapi 3T3R Wi-Fi-t az Intel Gigabit Ethernet-tel, így a legmagasabb szintű online élményben lehet részed. Segíti a több hálózati átjárós csatlakozások kezelését, és csatlakozásokat jelöl ki minden egyes alkalmazáshoz a rendkívül sima online teljesítményhez.
A Smart Learning (Okos tanulás) funkció feljegyzéseket készít az általad leggyakrabban használt alkalmazásokról és szoftverekről, valamint optimalizálja a hálózati sávszélességet, majd ennek megfelelően kiválasztja a legjobb hálózati csatlakozásokat. Amikor beizzítasz egy játékot, akkor az összes többi alkalmazásnál alacsony prioritásúra állítja be a hálózati követelményeket. A játékmenet végén automatikusan kiosztja a sávszélességet a korábbi, háttérben futó többi alkalmazásnak. Az App Identification (Alkalmazás azonosítása) funkció feljegyzést készít a nem beazonosítható alkalmazásról és megküldi a szervernek ellenőrzésre.  
A ROG GameFirst IV továbbfejlesztett hálózatellenőrző eszközökkel is rendelkezik. A Wi-Fi Analyzer (Wi-Fi elemző) segít megtalálni a közelben lévő összes hotspotot; a Gateway Information (Átjáró információ) kijelzi az átjáró-hierarchiát; míg a Connections (Csatlakozások) lehetővé teszi a különféle alkalmazásokhoz tartozó preferált elérési út hozzárendelések beállítását.

 

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • ProcesszorIntel Core i7
 • Processzor modellIntel® Core™ i7-7700HQ Processor (6M Cache, up to 3.80 GHz)
 • Processzor sebesség3.80 GHz
 • Optikai meghajtóDVD-RW
 • USB 3.08.00
 • HangszóróNem
 • Operációs rendszerWindows 10 Home
 • Memória.16 GB
 • Mem. TípusDDR4
 • Merevlemez1256 GB
 • GyártóASUS
 • Hangrendszer7.1
 • TV-TunerNem
 • USB port1.gen USB3.1 (6db), 2.gen USB3.1 (2db)
 • BluetoothIgen
 • FDDNem
 • Beépített kártyaolvasóNem
 • SzínFekete
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?