3966516
Oldal nyomtatása
Kirby's Extra Epic Yarn 3DS
  • Kirby's Extra Epic Yarn 3DS

Kirby's Extra Epic Yarn 3DS

A Kirby’s Extra Epic Yarn, a méltán népszerű Kirby’s Epic Yarn, ami eredetileg a Wii konzolra jelent meg, továbbfejlesztett verziója. Kirby egy világba csöppen, ami textilből és fonálból áll, és a feladata, hogy ellenségeket foszlasson szét, titkos átjárókról rántsa le a leplet, és ügyes kis járgányokká alakuljon át.  

Előrendelhető
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
Besorolás alatt

Kirby's Extra Epic Yarn

 

 

A Kirby’s Extra Epic Yarn, a méltán népszerű Kirby’s Epic Yarn, ami eredetileg a Wii konzolra jelent meg, továbbfejlesztett verziója. Kirby egy világba csöppen, ami textilből és fonálból áll, és a feladata, hogy ellenségeket foszlasson szét, titkos átjárókról rántsa le a leplet, és ügyes kis járgányokká alakuljon át.  Minden pálya bele lett dolgozva a játékba az eredeti Wii verzióból, de emellett ez a Nintendo 3DS verzió új funkciókat is tartogat, mint például a Ravel képességek, amik ötletesen erősítik meg Kirbyt, új minijátékok, amikben ismerős arcok, mint például King Dedede vagy Meta Knight is felbukkannak, új bútorok, amikkel Kirby otthonát csinosíthatjuk, vagy az új Devilish mód, ami még egy adag kihívást hozzátesz minden pályához.

 

A Ravel képességek között találjuk például a hatalmas gombolyagot, amivel ellenségekre támadhatunk, egy drótkardot, ami bármit átvág, vagy a nylon képességet, amivel szelet támaszthatunk, hogy magasabbra ugorhassunk, és gyöngyöket gyűjthessünk.

Mégtöbb...

Specifikáció

  • Platform3DS
  • Digi platformNintendo Network
  • Életkor Besorolás3+
  • StílusKaland
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?