1019950
Oldal nyomtatása
Kirby Battle Royale 3DS
 • Kirby Battle Royale 3DS
 • Kirby Battle Royale 3DS
 • Kirby Battle Royale 3DS
 • Kirby Battle Royale 3DS
 • Kirby Battle Royale 3DS

Kirby Battle Royale 3DS

Meg tudsz felelni King Dedede kihívásának? Képes vagy túlélni egy Kirby-világban, ahol farkastörvények uralkodnak? Lépj az arénába, és tedd próbára képességeidet!

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
12990
12 990 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE RAKTÁRON
ÁRKÁD RAKTÁRON
DEBRECEN 2-3 MUNKANAP
MAMMUT RAKTÁRON
PÓLUS 2-3 MUNKANAP
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS 2-3 MUNKANAP

Kirby Battle Royale

 

 

Hívd ki barátaidat és kezdődjön a küzdelem! Itt az ideje, hogy kiderítsétek, ki a legerősebb Kirby mind közül a Kirby Battle Royale játékban, ami november 3-án jelenik meg Európában, kizárólag a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira. Egy ingyenes demóverzió, amiben a játék 10 különböző harcmódjából három kipróbálható, ma jelenik meg a Nintendo eShopban. A demóverzió mentési adatait a megjelenés után a teljes játékba átmásolva pedig a titokzatos Meta Knightot unlockolhatják játszható karakterként a legelkötelezettebb harcosok.

 

 

A Kirby Battle Royale egy gyors tempójú 3D-s akciójáték, amiben a játékosoknak Kirby bőrébe bújva kell megmérkőzniük a többi Kirby-vel. Tíz különböző harcmód van a játékban, és 13 megszerezhető Kirby másolási képesség, melyek mindegyikét lehet online** és helyi többszemélyes és egyfős Story módban is használni.   A játék a Download Play*** funkciót is támogatja, amivel négy játékos küzdhet meg egymással a játék egyetlen példányát használva. A tíz különböző harcmód mindegyikét négy harcos részvételére tervezték, vagy 2 a 2 elleni vagy mindenki mindenki elleni küzdelemben.

 

 

Battle Arena

 

Lebegj, mint egy pillangó, és csípj, mint egy Kir-bee ebben az eszeveszett négyszemélyes összecsapásban. Lendülj támadásba és szedd ellenfeleidet apró darabokra! Váltogasd csatáról csatára másolási képességedet, hogy sose tudják előre kiszámítani, mi vár rájuk.

 

 

Apple Scramble

 

Egy őrületes és taktikai kettő a kettő elleni mód. Mindkét csapat azért verseng, hogy almákat gyűjtsön a körülöttük álló fákról, és egy csapóajtón átküldve azokat pontokat szerezzen. Összerakhattok több darabot is, hogy egyszerre gyűjtsetek be sok pontot, de ez a játék nem csak a békés gyűjtögetésről szól – azzal is előnybe kerülhettek, ha átmentek támadóba, és a másik csapat almáira csaptok le. Ám legyetek résen, mert lehet, hogy ők is épp erre készülnek – ráadásul ha megjelenik egy értékes aranyalma, az izgalom akkor hág csak igazán a tetőfokára.

 

 

Crazy Theater

 

Sose tudhatod, mi következik, mert itt minden körben más kihívást kapsz, mint például egy adott játékos megtámadását, egy meteorzápor elől való kitérést, vagy egy gyors matematikai számítás elvégzését. Abban biztos lehetsz, hogy ellenfeleid megpróbálnak majd akadályozni téged, úgyhogy a gyors gondolkodás mellett a gyors reflexekre is szükséged lesz, ha győzni akarsz!

 

 

A játékosok a küzdelmekben elért eredményeikért, mint például a Story módban való előrehaladásért, Battle Coinokat szerezhetnek, melyeket változatos, gyűjthető jutalmakra költhetnek el, mondjuk akár Kirby által viselhető különféle fejfedőkre. A játék a Kirby sorozathoz tartozó amiibo**** figurákkal is kompatibilis, amikkel extra tárgyakhoz lehet jutni a gyűjteményekben. Például a Kirby amiibo figurát beolvasva az Ultra Sword kalap szerezhető meg. A játékosok a többi Kirby szériás amiibo figurával is kísérletezhetnek majd, melyik mit unlockol a játékban, amint az megjelenik.

 

 

Aki szeretne belekóstolni a közelgő akciódús élményekbe, egy ingyenes Kirby Battle Royale demóval már ma délutántól megteheti, letöltve azt a Nintendo eShopból. Akár azonnal belevethetik magukat az érdeklődők a közelharcok izgalmaiba a Battle Arena vagy Apple Scramble módokban, de a Crazy Theater őrületes kihívásai is elérhetőek lesznek. Bárkinek, aki élvezte a Team Kirby Clash Deluxe többszemélyes izgalmait, ki kell próbálnia a Kirby Battle Royale demót is, mert ezt is biztosan imádni fogja. Sőt, a teljes játékot megvásárlók közül, aki a demót is kipróbálta, átviheti mentési adatait, és ezzel Meta Knightot unlockolhatja játszható karakterként – amit egyébként csak a Story mód utolsó fordulójába eljutva tehetne meg.

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • Platform3DS
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformNintendo Network
 • Életkor Besorolás7+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusAkció
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?