(+36) 1 555-2-888   |   notebook@notebook.hu   |   

Üdvözöljük!

Az Ön bevásárlókosara üres.


Canon Laser i-SENSYS LBP-6000 - Kifutott!

Kifutott!

Bejelentkezés után lehetősége nyílik árértesítés kérésére. Ilyenkor ha a termék ára változik e-mailben értesítjük Önt.

Canon Laser i-SENSYS LBP-6000 - Kifutott!

A termék jelenleg nem kaphatóCanon Laser i-SENSYS LBP-6000 - Kifutott! Termék leírás

Funkciók

  • Helytakarékos kialakítás
  • 18 lap/perc, az első másolat elkészülési ideje 7,8 mp
  • Energiahatékony
  • Csendes működés
  • Minden-az-egyben kazetta a karbantartást nem igénylő üzemeltetéshez

Kompakt, energiahatékony asztali monó lézernyomtatóKompakt és helytakarékos
Az íróasztalon kényelmesen elhelyezhető, kompakt és megfizethető fekete-fehér lézernyomtató tökéletesen alkalmas magánjellegű használatra. A kihúzható papírtálca-fedélnek köszönhetően az elegáns és helytakarékos készülék mérete mindössze 359 x 249 x 198 mm (szé x mé x ma)

Produktív teljesítmény
Használja ki a 18 lap/perces professzionális lézernyomtatási sebességet. A Canon gyors elsőnyomat technológiája gyors visszaállást biztosít alvó módból, az első nyomat pedig mindössze 7,8 másodperc alatt elkészül, így nem kell a nyomtatásra várakoznia és azonnal visszatérhet fontos feladataihoz.

Kivételes lézerminőség
A lehető legélesebb, legpontosabb és legrészletesebb grafikát az akár 2400 x 600 dpi nyomtatási felbontás és az automatikus képjavító funkció teszi lehetővé. A Canon MS tonert úgy fejlesztették ki, hogy folyamatosan optimális nyomtatási teljesítményt nyújtson.

Hatékony és csendes
Az energiatakarékos nyomtató alvó módban mindössze 1,3 wattot fogyaszt. A kényelmesen elhelyezett előlapi főkapcsolót könnyű elérni: ez tovább csökkenti az energiaköltségeket. A Canon egyedülálló kialakítású motorjának köszönhetően az i-SENSYS LBP6000 készenléti állapotban hangtalan, működés közben pedig kivételesen halk, így nem zavarja a munkát.

Minden-az-egyben kazetta
Az újrahasznosítható minden-az-egyben kazetta megszünteti a készülék karbantartásigényét és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. A kompakt (a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket tartalmazó) kazetta villámgyors cseréjével és eredeti Canon lézerkazetta használatával biztosíthatja, hogy a nyomtató olyan legyen, mint új korában.

Oldal tetejére

banner

×