Gamer gépek 2016-ra – 2.rész

DELL Inspirion 7559
Mire van szükség ahhoz, hogy teljesen beleéld magad egy játék világába?
Ahhoz, hogy fizikailag is a hideg futkározzon a hátadon egy Predátor felbukkanásától a dzsungelben, a Sith nagyúr fénykardos támadásától pedig valódi adrenalin-rusht érezz?
Olyan gépet kell venned, amit a játékélmény optimalizálására terveztek!
Utánajártunk, milyen friss fejlesztésű notebookok garantálják ezt neked 2016-ban.
Ha szereted a DELL gépeket és imádsz játszani, valószínűleg az Alienware fog először az eszedbe jutni. A kategória királya valóban csúcsminőséget nyújt, de nem egy olcsó mulatság. Érdemes kipróbálni a DELL Inspirion 7559-et, ami nagyobb és olcsóbb, mint az XPS 15. Ennél jobb gamer gépet nehezen találsz!

Amit a gép műszaki paramétereiről tudni érdemes
Egy igazi nehézsúlyú játékosról beszélünk: a súlya 2,57 kilónál kezdődik. Külseje könnyed, gumis benyomást kelt, erre épül a finom műanyag billentyűzet és a gép aljzata. Van egy szuper ventilátora és három USB 3.0 portot is találsz rajta.
A kiváló minőségű NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB-os videókártya minőségi élményt ad a játékokhoz, illetve a gépet bármikor kiegészíthetjük m.2-es gyors SSD meghajtóval, illetve a RAM-ot is duplázhatjuk ha szükségesnek érezzük.
A gép finom tapintású, vékony billentyűzettel rendelkezik, ami ergonomikus benyomást kelt, írni is nagyon kellemes rajta.

Lenyűgöző játékélmény
Szeretnéd mérnöki aprólékossággal végignézni a birodalmi csillagromboló gyomrában sorakozó gépeket?
Jó lenne testközelből küzdeni egy elhagyatott szigeten a mutánsok ellen a Far Cryban?
Minden küldetés élvezetesebbé válik, ha meggyőző grafikai finomsággal vehetsz célba az íjjal egy ellenséget az Assasins Creedben. Mi kell ahhoz, hogy tényleg a reneszánsz Itália utcáin érezd magad?
A 15,6” képernyővel a kiélezett helyzetekben is otthonosan mozoghatsz, mintha tényleg egy másik világba kerültél volna.
A képernyő nemcsak a játékok miatt zseniális. Egy HD minőségű (720 p) webkamerát is találunk rajta mikrofonos támogatással, így jó minőségű videóhívásokat indíthatunk vele.

És ha még többet szeretnél tudni róla:
https://www.notebook.hu/dell-inspiron-7559-210471-fekete

Sorozatunk további részei:

Gamer gépek 2016-ra

Comments

Rólunk Katona-Kis András