(+36) 1 555-2-888   |   notebook@notebook.hu   |   

Üdvözöljük!

Az Ön bevásárlókosara üres.


ASUS N53JN-SX057V - Kifutott!

Kifutott!

ÁRUHITEL KALKULÁTOR
Saját erő (min. 10%) 30 %
Futamidő (min. 6 hó)12 hó
Vételár:249 900 Ft
Hitelösszeg:
Önrész:
Futamidő:
Törlesztőrészlet:
THM:

Hitelösszeg: 20 ezer Ft és 1 millió Ft között. Futamidő: 6-36 hónap. 300 000 Ft-ig önerő nélkül. Havi kezelési költség (fix) az induló hitelösszegre vetítve 1,5%. Éves Ügyleti Kamat: 0% A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. a Digitáltech Europe Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője.

Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelkonstrukció a 2013. május 1. és 31. között, a kijelölt áruházakban, meghatározott termékekre vehető igénybe és a készlet erejéig érvényes. THM: 500.000 Ft hitelösszeg és 36 hónapos futamidő esetén 35,27%. A THM meghatározása a 83/2010. (III.25.) Korm. R.9§(3) bekezdésében megjelölt szabályozáson alapul. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. www.otpbank.hu Reprezentatív példa: Hitelösszeg 100 000 Ft, Futamidő 12 hónap, Kezelési költség (az induló hitelösszegre vetítve) Havi 1,5%, Kamat 0%, Havi törlesztő 9 833 Ft, THM 36,76%, Teljes visszafizetés 117.996 Ft. *A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak - 31 nap - került figyelembe vételre.

További részletek...

Bejelentkezés után lehetősége nyílik árértesítés kérésére. Ilyenkor ha a termék ára változik e-mailben értesítjük Önt.

ASUS N53JN-SX057V - Kifutott!

A termék jelenleg nem kaphatóASUS N53JN-SX057V - Kifutott! Műszaki specifikáció

Műszaki specifikáció

Chipkészlet Intel® HM55 Express
Optikai meghajtó 8x DVD+-RW DL drive
Operációs rendszer Windows 7 Home Premium 64Bit
LAN Gigabit LAN
WLAN Wireless 802.11b/g/n
Bluetooth Bluetooth 2.1
Videó http://www.youtube.com/watch?v=LOeKbVP9O2Y&feature=player_embedded
Audió HD Audio
VGA port Van
HDMI port Van
Webkamera Webkamera 2.0MPixel HD
Kártyaolvasó 7in1 Card reader
E-SATA Van
USB port 2db USB 2.0 - 1db USB 3.0
Extrák ASUS notebook hotdtáska; ASUS optikai egér
Méret 391 x 266 x 30.5/40.5 mm
Garancia 24 hónap

ASUS N53JN-SX057V - Kifutott! Termék leírás

A klasszikus és a posztmodern dizájn együttese

Egyszerű, mégis vonzó: David Lewis a kifinomult elegancia és modernitás egyedi hangulatát hozta létre, zongoralakkfekete felületekkel és polírozott fémkeretekkel. Az új N sorozat kivételesen felhasználó-orientált: kényelmes, puha touchpad, gyors gépelésre kiválóan alkalmas, megerősített rugójú billentyűk és egy, a felületbe simuló bekapcsológomb kényezteti őket. Az intelligens kialakítás és az aprólékos mestermunka egyszerre testesíti meg a legmodernebb számítástechnikát és a szó szerint szenzációs egyszerűséget.

USB Charger+ – a készülékek gyors feltöltése mindenféle helyzetben

USB Charger+

Gyorsabban és kevesebb áramfogyasztással tölthetők fel a mobil készülékek, még akkor is, ha maga a noteszgép ki van kapcsolva. Az USB Charger+ megoldásban egy saját tápellátással rendelkező USB-csatlakozó kapcsolódik közvetlenül a noteszgép akkumulátorához, hogy a készülékeket a hagyományos USB-csatlakozókhoz képest az idő töredéke alatt fel lehessen tölteni, és Ön mindig feltöltött készülékekkel, csúcsformában érezhesse magát.

A noteszgép-audiorendszerek új szintje

SonicMaster Technology

A Bang & Olufsen ICEpower®-rel közösen fejlesztett ASUS SonicMaster technológia a noteszgépek világában új távlatokat nyitott: a speciális hardver és szoftver exkluzív együttese magával ragadó audioélményt eredményez. Az új N noteszgépcsaládhoz továbbfejlesztett és finomhangolt technológia az élő hangot a noteszgépen a lehető legpontosabb feldolgozási protokollokkal és kodekekkel, gondosan kialakított hangszórókkal és nagy hangdobozokkal szólaltatja meg a feledhetetlen hangzás érdekében. Mintha csak koncerten lennénk, a minőség új életet lehel az énekhangokba és a professzionális hangjavítási funkciók eredményeképp az összes többi hang is életre kel. Nincs többé cincogó, torz noteszgéphangszóró – beköszöntött a valódi Hi-Fi kora a PC-ken is. A mellékelt SonicMaster mélysugárzó fantasztikus mély hangokat kínál a még jobb hanghatás érdekében.

Mellékelt HD kamera

HD camera

Érje el az egész világot nagyfelbontásban a beépített, előre néző HD kamerával. A videotelefon-beszélgetések, a vlogok és videoüzenetek végre kompromisszumok nélkül, igazán jól néznek ki. Intsen búcsút az alacsony felbontásnak: íme a HD nagyszerűség új világa, még az ideálisnál kevésbé megvilágított környezetekben is

audio elevated to new levels

ASUS Instant On – az SHE II technológiára építve

Instant On

A Super Hybrid Engine II elődjének, az SHE-nek az elemeit alkalmazza, de még nála is jobb akkumulátoros teljesítményt ér el. Az Instant On funkcióval kevesebb mint 2 másodperc* alatt folytatható a munka, és ha kell, akár 15 napig is bírja a készenléti állapotot a gép* . Ami még fontosabb: ha az akkumulátor töltöttsége 5% alá esik, akkor az adatok automatikusan kiíródnak a merevlemezre*.

*Egy szokásos noteszgépen a hibernált állapotból felélesztés átlag 30-60 másodpercig tart.
*A legtöbb noteszgép max. 3-5 napig bírja a készenléti állapotot, mielőtt az akkumulátor lemerülne
*Az akkumulátor kivétele vagy lemerítése készenléti állapotban azzal jár, hogy elvesznek a visszaálláshoz szükséges adatok, és esetleg az is, amin a felhasználó éppen dolgozott!

A legújabb Intel® processzorok és USB 3.0

USB3.0

A 2. generációs Intel® Core™ CPU-k mesterien hangolt teljesítménye javítja a többfeladatos és multimédiás működést, ugyanakkor lehetővé teszi az energiatakarékos működést is a hosszabb akkumulátoros üzemidő érdekében. Ezenfelül a szupergyors USB 3.0 akár tízszer gyorsabb is lehet, mint az USB 2.0: másodpercek alatt továbbíthatók rajta a legnagyobb HD-fájlok is.

Oldal tetejére

banner

×